Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 8:20 pm
FELIX написа:
all_metal написа:
Имах х терра 705,но излизам с човек с експлорер и ги сравняваме.Ами х террата е доста по плитка,дори и когато работя на алл метал,но наистина дискриминацията е супер,особенно когато гледате и числата на дисплея никога не ме е заблодила,винаги знаех кога е станиол,олово и т.н. Сега се чудя за ф5 защото е 670 лв. чисто нов,но нямам познат с такъв апарат за да видя как работи,а на клиповете не вярвам,защото и за х террата на клиповете се виждат едни дълбочини а в действителност не е така
Сравняванията ти не са били от най уда4ните,все пак Експлорера е профи клас.Него можеш да го сравняваш с Е-Трак или Юрика Голд,макар 4е за мен Юриката е много добра машинка,и си заслужава всяка стотинка.А за да си правиш кефа и да релаксираш 705 или ф5 са напълно достатъ4ни
Брей ! Освен да релаксираш единствено с ф5 , дали неможе да релаксираш до неделя и от понеделник да почнеш пак отново! Не се ли поизмори!
! И да ем скъсаш г.....а на всички този път! Никакво подценяване на противника.!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 8:22 pm
all_metal написа:
Имах х терра 705,но излизам с човек с експлорер и ги сравняваме.Ами х террата е доста по плитка,дори и когато работя на алл метал,но наистина дискриминацията е супер,особенно когато гледате и числата на дисплея никога не ме е заблодила,винаги знаех кога е станиол,олово и т.н. Сега се чудя за ф5 защото е 670 лв. чисто нов,но нямам познат с такъв апарат за да видя как работи,а на клиповете не вярвам,защото и за х террата на клиповете се виждат едни дълбочини а в действителност не е така
Чудя ти се! Имал си добър детектор и си го продал а сега търсиш нещо същия клас долу горе! Или отивай нагоре или не си го продавай... Както ти каза FELIX, направил си грешно сравнение и си се подлъгал от него, затова и си го продал мислейки че не ти е добра машинката!?!?!?!?
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 8:44 pm
За съжаление чак когато го продадох разбрах че май съм сгрешил,но нищо поне не съм на загуба,дори бях на печалба.А аз си взех х терра защото ми изпадна много изгодно и беше само на 1 месец.Сега наистина незнам какъв детектор да си взема,постоянно гледам клипове и чета във форумите и тъкмо се навия за някой модел и в следващото изказване виждам ,че някой казва че нестава.Мисля и се чудя между няколко модела-ф5,ф70,ф75 или експлорер,соверен или пак терра 705.Според вас кое ще ми върши работа най добре
Последната промяна е направена от all_metal на Чет Дек 19, 2013 9:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 8:52 pm
ivanasen написа:
FELIX написа:
all_metal написа:
Сравняванията ти не са били от най уда4ните,все пак Експлорера е профи клас.Него можеш да го сравняваш с Е-Трак или Юрика Голд,макар 4е за мен Юриката е много добра машинка,и си заслужава всяка стотинка.А за да си правиш кефа и да релаксираш 705 или ф5 са напълно достатъ4ни
Брей ! Освен да релаксираш единствено с ф5 , дали неможе да релаксираш до неделя и от понеделник да почнеш пак отново! Не се ли поизмори!
! И да ем скъсаш г.....а на всички този път! Никакво подценяване на противника.!
Тъй тъй,друго си е кога имаш сред "навалицата" сродна душа,ама не е лошо да се знае 4е пътя по който вървя е "добре утъпкан"- странно като написах това и се сетих за теб!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 9:01 pm
FELIX написа:
ivanasen написа:
FELIX написа:
all_metal написа:
Тъй тъй,друго си е кога имаш сред "навалицата" сродна душа,ама не е лошо да се знае 4е пътя по който вървя е "добре утъпкан"- странно като написах това и се сетих за теб!
Да прав си ! Но аз спечелих и двата пъти! Единият път слушалки , а вторият път Джадай! А ти торбичка! Взе ли си я?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 9:04 pm
ivanasen написа:
FELIX написа:
ivanasen написа:
FELIX написа:
all_metal написа:
Да прав си ! Но аз спечелих и двата пъти! Единият път слушалки , а вторият път Джадай! А ти торбичка! Взе ли си я?
Е сега ве4е говорим на един език,да взех си торби4ката която не е никак лоша
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 10:00 pm
all_metal написа:
За съжаление чак когато го продадох разбрах че май съм сгрешил,но нищо поне не съм на загуба,дори бях на печалба.А аз си взех х терра защото ми изпадна много изгодно и беше само на 1 месец.Сега наистина незнам какъв детектор да си взема,постоянно гледам клипове и чета във форумите и тъкмо се навия за някой модел и в следващото изказване виждам ,че някой казва че нестава.Мисля и се чудя между няколко модела-ф5,ф70,ф75 или експлорер,соверен или пак терра 705.Според вас кое ще ми върши работа най добре
Може би Експлорер или Ф75, в краен случай се връщаш на Терра 705! Всичко зависи !!!
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 10:08 pm
Много хора във форумите пишат че Фишърите не стрували,лошото е ,че всеки дава акъл,без дори да е пипал дадена машина.Мисля да се ориентирам пак към Майнлаб ,преди малко гледах и Мускетара,но и за него казват че е тежък като експлорера,а наистина след час,два ходене ,експлорера започва да тежи много.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 10:13 pm
all_metal написа:
Много хора във форумите пишат че Фишърите не стрували,лошото е ,че всеки дава акъл,без дори да е пипал дадена машина.Мисля да се ориентирам пак към Майнлаб ,преди малко гледах и Мускетара,но и за него казват че е тежък като експлорера,а наистина след час,два ходене ,експлорера започва да тежи много.
Ами то мнения много и все различни! Най много да се объркаш в един момент. Затова си вземи сам решение!
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 10:34 pm
Да взема аз решение,но и аз не мога да кажа че съм много запознат,затова постоянно питам.Че ще се купува така или иначе се знае,въпросът е кой от всичките да избера.Според вас соверен,мускетар,сафари или пак на 705.Днес питам за последно ,защото тези дни ще си направя подарък за коледа.А може и вие да ми дадете някакво предложение
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 10:40 pm
all_metal написа:
Да взема аз решение,но и аз не мога да кажа че съм много запознат,затова постоянно питам.Че ще се купува така или иначе се знае,въпросът е кой от всичките да избера.Според вас соверен,мускетар,сафари или пак на 705.Днес питам за последно ,защото тези дни ще си направя подарък за коледа.А може и вие да ми дадете някакво предложение
Ако финансите не са ти дерт вземи си Юрика голд,но и Сафарито е вариант.Имай в предвид оба4е 4е каквото и да си вземеш ще трябва време да свикнеш с машината за да можеш да я из4еждаш до край
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:06 pm
Този път искам да си взема машинка и да не се налага да я сменям и да я бива що годе.Затова мисля да дам дори и малко повечко пари но да си струва.И твърдо ще е Майнлаб ,само трябва да се реша кой модел ще е ,но за етрак не ми стигат паричките,затова че ще е нещо по нагоре от терра705 и под етрака .Колега FELIX ти Minelab Eureka Gold ли имаше предвид?
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:11 pm
all_metal написа:
Този път искам да си взема машинка и да не се налага да я сменям и да я бива що годе.Затова мисля да дам дори и малко повечко пари но да си струва.И твърдо ще е Майнлаб ,само трябва да се реша кой модел ще е ,но за етрак не ми стигат паричките,затова че ще е нещо по нагоре от терра705 и под етрака
Щом си стигнал до някакво решение е добре,а още по добре е 4е си решил да не се връщаш назад и да си вземеш по горен клас машина.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:23 pm
Ами не виждам смисъл след като продадох х террата да си купувам пак,по добре да се кача малко нагоре.Въпросът е кой от изброените?Сега пак чета из форумите и един хвали сафарито-другият веднага казва в следващият пост че е плитък,същото се повтаря и за соверена и за мускетара,че дори и за експлорера сега чета че и той бил плитък и едно ХП щяло да върши по добра работа.Но повечето където пишат май,също като мен нямат много представа
Dim4o Новобранец
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:31 pm
Предписвам Minelab Musketeer Advantage http://www.ishop.bg/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B0%D1%87%D0%B8/minelab/minelab-musketeer-advantage-detail Айде вземай го, че стана 10 стр. темата
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 12:19 am
all_metal написа:
Ами не виждам смисъл след като продадох х террата да си купувам пак,по добре да се кача малко нагоре.Въпросът е кой от изброените?Сега пак чета из форумите и един хвали сафарито-другият веднага казва в следващият пост че е плитък,същото се повтаря и за соверена и за мускетара,че дори и за експлорера сега чета че и той бил плитък и едно ХП щяло да върши по добра работа.Но повечето където пишат май,също като мен нямат много представа
Повечето дето дават акъл наистина,или не са работили с апаратите за които се говории или дори не са ги виждали на живо.... Така,че избери си тази която най ти допада и харесва на теб,после ако не е това което искаш,може да се продаде....
Поздрави.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 12:33 am
Mladencho написа:
all_metal написа:
Повечето дето дават акъл наистина,или не са работили с апаратите за които се говории или дори не са ги виждали на живо.... Така,че избери си тази която най ти допада и харесва на теб,после ако не е това което искаш,може да се продаде....
Поздрави.
Точно така колега,утре поръчвам.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 1:20 am
all_metal написа:
Mladencho написа:
all_metal написа:
Поздрави.
Точно така колега,утре поръчвам.
иии колега на какво се спря накрая я сподели
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:17 am
Мускетар,това ще е .Само да работи и на уродено
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 10:38 am
all_metal написа:
Мускетар,това ще е .Само да работи и на уродено
Успех, и много цветно да вадиш с него!
dobo67 Про-Консул
Заглавие: Релик Хаук Пет Дек 20, 2013 11:18 am
Колега докато се чудиш още малко и няма да има смисъл да си харчиш парите за детектор.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 11:44 am
Немога да се хвърля на сляпо,нали трябва все пак да върши някаква работа.Обадих се в магазин за детектори(няма да казвам кой е за да не правя реклама) и от там пък започнаха да ме убедават, че САФАРИТО било по добро от МУСКЕТАРА и дори и от Соверена и пак в изходна позиция.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 1:56 pm
Имам колега със сафари,вади доста сигнали,но му е свикнал човека,щото работи отдавна с него,но имай предвид,че е бавен и за замърсено не е най-добрият избор. на тежки почви незнам как се справя. Но много е добър на големи неща на дълбоко,т.е. за по големи монети,за малки не го търси.
Соверена също на замърсено не е най-добрият избор,дълбочината му е задоволителна и се представя добре на тежки почви. Този модел трудно му се свиква на звуците....
И накрая за мускетара.... дълбок е но и той е за едри работи и там се копат и железа големи на много дълбоко,но за дребни работи според мен е слаб,също така с него монетите които са от калпав материал т.е. нископроводими от гадни сплави като например някой коцета,не ги засича добре или не ги засича изобщо. Също не засича добре и счупени монети и много малки такива. На замърсено се справя добре.
Това е което мога да ти кажа от наблюдения за тези уреди. Ти си избери кой ще ти пасне....
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 3:11 pm
Чадо мое вземи си най-накрая маска 1,2,3 или 4 и мирясай най -накрая! По убав апарат от нея нема!
20листа какъв апарт да си взема !
Пък ,ако не те устройва и това си вземи багети! алийката е специалист и ще ти помогне! Сполай Ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 3:13 pm
Mladencho написа:
Имам колега със сафари,вади доста сигнали,но му е свикнал човека,щото работи отдавна с него,но имай предвид,че е бавен и за замърсено не е най-добрият избор. на тежки почви незнам как се справя. Но много е добър на големи неща на дълбоко,т.е. за по големи монети,за малки не го търси.
Соверена също на замърсено не е най-добрият избор,дълбочината му е задоволителна и се представя добре на тежки почви. Този модел трудно му се свиква на звуците....
И накрая за мускетара.... дълбок е но и той е за едри работи и там се копат и железа големи на много дълбоко,но за дребни работи според мен е слаб,също така с него монетите които са от калпав материал т.е. нископроводими от гадни сплави като например някой коцета,не ги засича добре или не ги засича изобщо. Също не засича добре и счупени монети и много малки такива. На замърсено се справя добре.
Това е което мога да ти кажа от наблюдения за тези уреди. Ти си избери кой ще ти пасне....Благодаря ти много колега.Ето такива отговори търсех още откакто пуснах темата.