Заглавие: Re: Нов БГ апарат? Чет Яну 31, 2013 12:11 am
bobi31 написа:
nasko написа:
Ти да не си от някоя секта бре,май наистина си изтрещял.Да не получи късо съединение в главата.
Не се прави на луд, знаеш за какво говоря.
Слушай спри с това пушене,че ще стигнеш в рая без да си напускал земята ,и кой както си иска така да си кращава машините,на мен лично ми харесва "Пират" черен дявол,пък Наско е прав на теб като не ти харесва не го копувай и не се заяждай с хората.
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Нов БГ апарат? Чет Яну 31, 2013 12:36 am
bobi31 написа:
nasko написа:
Че някои да те кара на сила да си купуваш мой уред. Май много си набожен.
Нормално е да има и такива като теб, все пак сме в края на дните, но знай, че изхода е предрешен. Виж какво следва:
Сори, ама не знаех, че човеко-подобните маймуни вярват в рая и ада; в бога и дявола...! До сега, бях останал с впечатлението, че техният идол е: Чарлс Дарвин
"След буря, винаги изгрява слънце"
radva4 Новобранец
Заглавие: kolega, moje li da pomogne6 v izbora. ne6to dobro i na dobra cena. nali zaradi tova sa forumite po opitnite da davat savet na novacite. blagodarq Вто Фев 05, 2013 11:55 am
bobi31 написа:
Ne6o написа:
Здравейте . Искам да обновя техниката и да си направя подарък за рожденния ден. Предпочитам български апарат. Колебая се между Адреналин и НРГ150. Някой пробвал ли е и двата? Моля без излишни мнения не по темата.
Колега, купувай ,но не питай тук във форума. Има много "драскачи", които целта им е да "препоръчват" един или друг детектор къде тяхно производство, къде на някой техен близък. Има хора с много никове дето ловят балъци тука. Класацията е пълен тъшак. За да избереш правилно първо трябва да знаеш какво искаш да търсиш на каква почва и каква дълбочина. Няма универсално добър детектор. Всеки е силен в определена област. Който е дълбок на лека почва не става за орудено, който е чувствителен към дребни обекти не е много дълбок за по-едрите и т.н Добре е, че искаш български, защото са хубави и имат сервиз, но от тях има много мошеници, така че внимавай!
svarata Новобранец
Заглавие: Re: Нов БГ апарат? Пет Мар 15, 2013 9:15 pm
plamen Новобранец
Заглавие: Re: Нов БГ апарат? Пет Юли 12, 2013 10:18 pm
svarata написа:
Определено апаратите на Наско са добри и е коректен като производител.Това ,че го е кръстил "Черен дявол" на мен ми харесва.