Здравейте . Искам да обновя техниката и да си направя подарък за рожденния ден. Предпочитам български апарат. Колебая се между Адреналин и НРГ150. Някой пробвал ли е и двата? Моля без излишни мнения не по темата.
Здравейте . Искам да обновя техниката и да си направя подарък за рожденния ден. Предпочитам български апарат. Колебая се между Адреналин и НРГ150. Някой пробвал ли е и двата? Моля без излишни мнения не по темата.
Адреналин нов не е скъп,нормална цена за бг . истински работарски апарат!Не се лъжи от снимани иреклами с уреди казвам от практика!Но не налагам и мнение.
Адреналин нов не е скъп,нормална цена за бг . истински работарски апарат!Не се лъжи от снимани иреклами с уреди казвам от практика!Но не налагам и мнение.
Дълго време бях със Сайлънт. Сега иискам нещо по ново и по добро. Класацията я видях, Миладин и Микрон са на едно ниво. И за двата чух добри мнения. Бюджета ми е към 600лева. Затова съм се спрял на тях, иначе щях да взема XP GMP или АКА.
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: Нов БГ апарат? Сря Яну 30, 2013 9:29 am
buntar, тоз пират има ли нещо общо с микрон? Щото гледам е в кутия на Микрон?
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Нов БГ апарат? Сря Яну 30, 2013 9:51 am
Ne6o написа:
buntar, тоз пират има ли нещо общо с микрон? Щото гледам е в кутия на Микрон?
нищо общо няма с микрон,и слава богу! Поне 3 по добър е от микрон,а и като цена и по много други показатели е по добър,то си личи и по класацията,до колкото е реална и можеш да и се довериш! Лек ден и късмет.
ezz Новобранец
Заглавие: Re: Нов БГ апарат? Сря Яну 30, 2013 10:24 am
buntar.1971 Вы имеете новый Пират ? Ваш Пират имеет 2 частоты? Какая частота детектора даёт стабильную работу и глубину на большие монеты? Как часто детектор показывает железо цветным сигналом? Иначе говоря - что Вы скажете о качестве дискриминации этого детектора?
buntar.1971 имате нов пират?Вашият Pirat има две честоти?Какво честота детектор осигурява стабилна работа и на дълбочина от повече монети?Като част от детектора показва желязо цветен сигнал?С други думи - какво бихте казали за качеството на дискриминация на детектора?
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: Нов БГ апарат? Сря Яну 30, 2013 11:10 am
buntar, ти ли правиш тия пирати? С какво са 3 пъти по добри?
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Нов БГ апарат? Сря Яну 30, 2013 11:25 am
Ne6o написа:
Колега, купувай ,но не питай тук във форума. Има много "драскачи", които целта им е да "препоръчват" един или друг детектор къде тяхно производство, къде на някой техен близък. Има хора с много никове дето ловят балъци тука. Класацията е пълен тъшак. За да избереш правилно първо трябва да знаеш какво искаш да търсиш на каква почва и каква дълбочина. Няма универсално добър детектор. Всеки е силен в определена област. Който е дълбок на лека почва не става за орудено, който е чувствителен към дребни обекти не е много дълбок за по-едрите и т.н Добре е, че искаш български, защото са хубави и имат сервиз, но от тях има много мошеници, така че внимавай!
А за друга марка БГ апарати да си се замислял, на които имената не са споменати в тази класация?
Например, някой който ти произвеждаш ли?
Глупости, аз в къщи като стане авария с тока - бушоните не мога да си сменя, а ти ме "хвърли" чак при производителите на МД. Все пак - БЛАГОДАРЯ!!!
, Абе аз, щото тук има доста от производителите дето ползват други никове, демек се праят на шушуммиги дето викаме ние. Инъче има, други марки наистина добри което наскоро го разбрах и аз дето ги няма в класацията.
А за друга марка БГ апарати да си се замислял, на които имената не са споменати в тази класация?
Например, някой който ти произвеждаш ли?
Глупости, аз в къщи като стане авария с тока - бушоните не мога да си сменя, а ти ме "хвърли" чак при производителите на МД. Все пак - БЛАГОДАРЯ!!!
, Абе аз, щото тук има доста от производителите дето ползват други никове, демек се праят на шушуммиги дето викаме ние. Инъче има, други марки наистина добри което наскоро го разбрах и аз дето ги няма в класацията.
Да, така е! - Аз примерно, съм се замислял за ЕНИГМА, но Монтанска да е!
За съжаление не съм аз майстора на Пират,и нямам никакви родствени,приятелски и каквито и да е връзки /за съжаление/ с производителя на тия машинки! Лично за мен са по добри от който и да е модел на Микрон просто защото съм се блъскал по баири и ниви с производства на микрон и от там идва и изказването ми,че са трипъти по добри. Естествено изказвам личното си мнение /в края на крайщата за това е този форум/ без да обиждам който и да е от производителите и колегите търсачи работещи с др. БГ детектори. Пак повтарям това си е лично мое мнение на базата на опита и сравнението които лично сам съм си направил за себеси!
Някъде имаше тема, че пират е копие на Миладин, имаше и снимки отвътре. Ако е така няма смисъл да го вземам. Имах миладинка доскоро,продадох я преди коледа. Ако адреналина е по добър, може и да си заслужава. Ще видим, ако мога да пробвам преди да взема ще е най добре. Не ми се стои без апарат.
За съжаление не съм аз майстора на Пират,и нямам никакви родствени,приятелски и каквито и да е връзки /за съжаление/ с производителя на тия машинки! Лично за мен са по добри от който и да е модел на Микрон просто защото съм се блъскал по баири и ниви с производства на микрон и от там идва и изказването ми,че са трипъти по добри. Естествено изказвам личното си мнение /в края на крайщата за това е този форум/ без да обиждам който и да е от производителите и колегите търсачи работещи с др. БГ детектори. Пак повтарям това си е лично мое мнение на базата на опита и сравнението които лично сам съм си направил за себеси!