buntar, ти ли правиш тия пирати? С какво са 3 пъти по добри?
За съжаление не съм аз майстора на Пират,и нямам никакви родствени,приятелски и каквито и да е връзки /за съжаление/ с производителя на тия машинки! Лично за мен са по добри от който и да е модел на Микрон просто защото съм се блъскал по баири и ниви с производства на микрон и от там идва и изказването ми,че са трипъти по добри. Естествено изказвам личното си мнение /в края на крайщата за това е този форум/ без да обиждам който и да е от производителите и колегите търсачи работещи с др. БГ детектори. Пак повтарям това си е лично мое мнение на базата на опита и сравнението които лично сам съм си направил за себеси!
Може да доидеш и лично да провериш дали съм сатанист.Пък може и да съм маика Тереза.
Не е нужно да те проверявам, то си личи. Аз не бих си купил твоя уред заради името. Предполагам, че и на други колеги- християни няма да искат да имат "черен дявол" и да му се покланят без да се осетят, като го оставят на земята и се навеждат да копаят.
Не го мразим, нека си работи човека, да си прави апаратите- колкото може, но нека да не служи на дявола, защото тук на земята всичко е миг, а мъките му в ада ще са вечни.
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Яну 30, 2013 8:01 pm
Че, кой го мрази бре?Оня BOBI имал нещо против ИМЕТО НА МОДЕЛА.Ами да прави едно крьщене с ядене и пиене -за негова сметка и производитела ще смени името.Ще покани всички мераклий хахахахахаа
Че, кой го мрази бре?Оня имал нещо против ИМЕТО НА МОДЕЛА.Ами да прави едно крьщене с ядене и пиене -за негова сметка и производитела ще смени името.Ще покани всички мераклий хахахахахаа
Не го мразим, нека си работи човека, да си прави апаратите- колкото може, но нека да не служи на дявола, защото тук на земята всичко е миг, а мъките му в ада ще са вечни.
Ти да не си от някоя секта бре,май наистина си изтрещял.Да не получи късо съединение в главата.
Ти да не си от някоя секта бре,май наистина си изтрещял.Да не получи късо съединение в главата.
metaldetektori PIRAT sa perfektni Nasko ne se zanimavau sis hora koito moje i da nymat metaldetektor
metaldetektori PIRAT sa perfektni Nasko ne se zanimavau sis hora koito moje i da nymat metaldetektor
Абе Наско ли си пират ли си не знам, ама кво се връзваш на тия глупости бе кои кво си го влече.Един изтрещял друг му свирят лагерите кво ти дреме.За всеки уред си има и мераклия дали пират,миладинка или микронка все е в играта.
Абе Наско ли си пират ли си не знам, ама кво се връзваш на тия глупости бе кои кво си го влече.Един изтрещял друг му свирят лагерите кво ти дреме.За всеки уред си има и мераклия дали пират,миладинка или микронка все е в играта.
За тва сме на този хал.......разделяй и владей а искаме права