Заглавие: що за апарат е WAVE Пет Мар 21, 2008 12:06 pm
ако някой е работил с такьв апарат да си каже мнението. без производителя разбира се!
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Вто Юли 01, 2008 3:00 pm
кво стана rock взе ли си някакъв металодетектор
rock Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пон Юли 07, 2008 7:35 pm
Все още не .Чудя се между PI или IB детектори!
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Вто Юли 08, 2008 12:18 am
Зависи къде ще го използваш
rock Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Юли 09, 2008 9:18 pm
Ще го ползвам предимно в западните родопи
gordianus Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пет Дек 25, 2009 4:44 pm
че някой доволен ли е от wave
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Съб Дек 26, 2009 5:00 pm
gordianus написа:
че някой доволен ли е от wave
преди доста време сам пробвал тези апарати и дави кажа несам доволен.
www Консул
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Съб Дек 26, 2009 9:53 pm
защо бе,ко не сте доволни WAVЕ ми е пращал различни модели и всички си бачкат ок,вьзможно е нейде ж страната в почвите да има разлика но като цяло е добьр приличен уред
Гост Гост
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Съб Дек 26, 2009 10:05 pm
Имам преки наблюдения от грундовия и от автоматичния WAVE. Смея да твърдя, че са по-добри от миладинките.
gordianus Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Вто Дек 29, 2009 7:55 pm
колеги стига с реклами не го бива за нищо.
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Вто Дек 29, 2009 8:52 pm
нали миладин е учил wave как се правят апарати.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Вто Дек 29, 2009 9:59 pm
Значи ли туй Че-Ученикът не може да надмине майстора
Гост Гост
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Вто Дек 29, 2009 10:27 pm
Казах, че са по-добри от миладинките. Нищо друго. С други БГ апарати не съм имал вземане даване.
топи Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Дек 30, 2009 8:20 am
е как разбра тогава коя е по добра
Гост Гост
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Дек 30, 2009 9:02 am
Явно не разбираш български. Казвам, че WAVE са по-добри от миладинките.
топи Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Дек 30, 2009 9:48 am
neroni написа:
Казах, че са по-добри от миладинките. Нищо друго. С други БГ апарати не съм имал вземане даване.
я обясни на български: 1. работил си само с WAVE и миладинака 2.работил си само с WAVE
laki Консул
Заглавие: за апарат Сря Дек 30, 2009 10:04 am
Момчета за всеки влак си има пьтници.Не всеки може да си позволи апарат за 1000лв.За парите ,които им тьрси производитела машината си е много добра.Много хора си работят с такива машини,свикнали са им и не се оплакват-вьпроса е да свикнеш с един апарат
топи Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Дек 30, 2009 10:31 am
така е.аз нямам пари бачкам с миладинка.имам ли взимам нещо подобно http://mdetectors.com/popup_image.php?pID=128 .всеки според чергата
Гост Гост
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Дек 30, 2009 12:33 pm
Раборил съм и с двата уреда. Миладинката е много зле. Това е мое мнение. Нали всеки има право да изказва мнение тук. Сега от 5 години работя само с фабрични апарати и съм предоволен. Поздрави на всички и весели празници.
топи Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Дек 30, 2009 7:18 pm
що бе брат.какво и е лошото на миладинката.сподели от какво не си доволен от нея.
Гост Гост
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Дек 30, 2009 8:07 pm
Няма дълбочина в земята. На орудено е пълна скръб. Не, че и WAVE-то е много стока ама за него има сигнали там където за миладинката няма. А после с фабриките и след WAVE-то пак има.
severus Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пет Яну 01, 2010 11:17 pm
neroni написа:
Няма дълбочина в земята. На орудено е пълна скръб. Не, че и WAVE-то е много стока ама за него има сигнали там където за миладинката няма. А после с фабриките и след WAVE-то пак има.
Ами така е колега БГ машини две еднакви няма.Работата на късмет което е много тъпо
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пон Яну 04, 2010 10:41 am
neroni написа:
ти чуваш ли се кво говориш бе.Аз лично съм имал wave имам миладинка (silent) миладинката е много много по-добра от waveto.Иначе Wave не е лоша машинка но има много по добри БГ уреди от нея.А също и да кажеш че миладинката на орудено не работи сигорно нещо твоята е била развалена защото моята работи перфектно.
Гост Гост
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пон Яну 04, 2010 12:25 pm
Много добре знам какво говоря.
wave Легионер
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Нед Яну 10, 2010 8:18 pm
Колеги всички машини са добри когато има материал в земята.От както е създадена тази тема само гледах и не взимах участие.Но ме подразни изказването на колегата с plovdiv trakiq /motormaniak...../ с мен говори само по скайпа за уредете ми и никога не си си купувал Wave детектор,не искам да пиша подробности но не бива и да се говорят измислици тук.