Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Пон Фев 21, 2011 1:09 am
Ancient Hunter написа:
Цитат :
Империо обеща преди повече от два месеца, че ще има един рекламен NRG150 който да обикаля из форумджиите, хората чакат
Един тръгна да обикаля някъде, но нещо му се изгубиха следите - всеки казва "не е у мен, не знам къде е". Май някой го е харесал и си го е оставил. Ако някой ден стигне до теб да се обадиш ей?
Тръгнал е таратанци Идеята е това тръгване да се обяви във форума, а детектора да се праща на хора за които се знае кои са и от къде са, за да не се изгубят следите ! Моя що не се се загуби ?! Като казах на последния който го тества да ми го върне да видя какво се е случило с външния му вид пича рече че ако съм искал да ми даде 350 пари за него и да не ми го връща че много му харесало как работи ( човека е от Бургас ) . Като мине това NRG през хора от форума те ще могат да кажат най-добре за какво става въпрос и тогава колегите ще са сигурни че работи еди как си щото това въздушно кимане на клипа не ги вдъхновява много !!! Ти кажи кой го е тествал първи и ще пуснем куче по следите
Мен също ме интересува как работи и събирам пари да си купя един края на март, ако до тогава има реални тестове от различни хора ще е много добре, че последните 4 пъти когато купувах NRG ми се падаха ебати пръчките
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Пон Фев 21, 2011 6:16 pm
Да ви кажа честно,от прочетените 4 страници,не разбрах дали има детектор,който работи на замърсен терен.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Пон Фев 21, 2011 7:12 pm
maximus_kn написа:
Да ви кажа честно,от прочетените 4 страници,не разбрах дали има детектор,който работи на замърсен терен.
Има колега само ,че със 4,5" антена какво ще хванеш в земята нали всеки е полудял за дълбочини и на чисто и на замърсено да вади ама работите не са така както изглеждат
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Пон Фев 21, 2011 7:33 pm
Значи,да продължаваме да си правиме табани :мъка:
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Пон Фев 21, 2011 8:25 pm
Ancient Hunter написа:
Цитат :
Империо обеща преди повече от два месеца, че ще има един рекламен NRG150 който да обикаля из форумджиите, хората чакат
Един тръгна да обикаля някъде, но нещо му се изгубиха следите - всеки казва "не е у мен, не знам къде е". Май някой го е харесал и си го е оставил. Ако някой ден стигне до теб да се обадиш ей?
Щом са го скрили сигорно е много добър - е аз се надявах да го тествам успоредно с Маската...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Пон Фев 21, 2011 8:28 pm
maximus_kn написа:
https://www.youtube.com/watch?v=mRuxZBrkUug&feature=player_embedded Според теб този ще работили на замърсено...
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Пон Фев 21, 2011 9:06 pm
pechkata написа:
maximus_kn написа:
https://www.youtube.com/watch?v=mRuxZBrkUug&feature=player_embedded Според теб този ще работили на замърсено...
Може да работи,може и да не работи. Трябва да се излезе и да се види.Ти с такъв ли си?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Пон Фев 21, 2011 9:55 pm
maximus_kn написа:
pechkata написа:
maximus_kn написа:
Може да работи,може и да не работи. Трябва да се излезе и да се види.Ти с такъв ли си?
Да скоро ще има тест(видио) на замърсен терен - бившо сметище на града...
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Пон Фев 21, 2011 10:16 pm
pechkata написа:
maximus_kn написа:
pechkata написа:
maximus_kn написа:
Да скоро ще има тест(видио) на замърсен терен - бившо сметище на града...
Е това вече е сериозна приказка
toni83 Новобранец
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Вто Фев 22, 2011 12:31 am
еи печка в сметището може да си пробваш само твоя апарат,тук искаме да видим клипове на NRJ150 на уроден терен в реални условия ида видим колко е добър и какви са новите промени спрямо NRG100 a не да правим сравнения с твоята маска то е ясно че всеки си хвали уреда
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Вто Фев 22, 2011 9:37 am
toni83 написа:
еи печка в сметището може да си пробваш само твоя апарат,тук искаме да видим клипове на NRJ150 на уроден терен в реални условия ида видим колко е добър и какви са новите промени спрямо NRG100 a не да правим сравнения с твоята маска то е ясно че всеки си хвали уреда
Защо а батка темата да не е само за Микрон - темата е "тест на замърсен терен"...
toni83 Новобранец
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Вто Фев 22, 2011 10:13 am
ние пък искаме да видим микрона как работи и след това ще правим сравнения
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Вто Фев 22, 2011 10:28 am
toni83 написа:
ние пък искаме да видим микрона как работи и след това ще правим сравнения
Няма лошо гледайте...
Гост Гост
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Сря Юли 11, 2012 12:25 am
Според мен всичко зависи как си свикнал с детектора си. Според мен трябва да работиш поне 1м на замърсен терен за да свикнеш с детектора ти и на половина дескриминация на границата между желязо и цвят. Когато си купих МД. за пръв път започнах първо да работя на силно замърсен терен. Старо турско селище. Ивадих около 10кг.гилзи , олово не извадих нищо ценно някоя турска бронзова монета или съвремнна , но наистина за този месец дотакава степен свикнах с уреда , че на по леки терини правих 100% разлика на черен и цветен метал дали е монета или олово , голямо или малко. Звукът при оловото е по плътен , а при монетата е по мек и изтънен. Бях доволен много от него.После нещо се повреди уреда и го продадох .Купих си нов като предишният , но най-малко 6-9 месеца ми трябваше да свикна с него. Още искам да кажа че на замърсен терен зависи от настроението ти , ако си спокоен и отиваш с нагласата да намериш нещо различаваш много по-добре сигналите , ако си нервен и си отишъл да ти мине времето просто не се получава. Това са моите впечатлиния.