Заглавие: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Пон Юни 21, 2010 6:51 pm
Пускам тази тема защото искам да разбера на кои от БГ апаратите може да се разчита като добра работа на орудени участъци и дълбочина .
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Пон Юни 21, 2010 9:42 pm
makedonski написа:
Пускам тази тема защото искам да разбера на кои от БГ апаратите може да се разчита като добра работа на орудени участъци и дълбочина .
по принцип всичките са хубави,но в зависимост кои раион на бг,имаш напредвид,примерно смядовката си работи супер в смядовския раион,в странджа тук таме пробачква,а покраи видин-лом е добре
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Вто Юни 22, 2010 1:36 pm
Имам предвид за югозападната част на България и най-вече в по силно орудените места.
gog Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Вто Юни 22, 2010 10:15 pm
На уруден терен почти никоя не работи това се отнася и за фабричните Може някъде по края на урудения терен където преобладава повече почва да лови повърхностно но няма дискриминация Стават само импулсни донякъде
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Вто Юни 22, 2010 10:22 pm
Миладинката работи добре на руда но и пада на половина далбочината!
BG------------
gog Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Вто Юни 22, 2010 10:28 pm
На руда неработят може да работят на леко урудена или минелизирана почва Ако предмета които се търси е голям може да регира апарата по добре
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Вто Юни 22, 2010 10:37 pm
За орудени терени е за предпочитане детектор с автоматичен земен баланс и намалена дискриминация!!!
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Сря Юни 23, 2010 1:02 pm
Всеки апарат си има своите предимства и недостатъци,но като цяло мисля че за орудените места дълбочината на почти всички БГ апарати намалява наполовина.Има ли такъв апарат българско производство които да запазва колкото се може по добра дълбочина при орудена почва,като се има в предвит да се запази и добрата дискриминация.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Сря Юни 23, 2010 1:07 pm
Колега виж какво съм ти писал по горе...на орудено дикриминацията се намаля за да може детектора да има дълбочина,усилиш ли я монетите стават пирони!!!по силната дискриминация е за по чисти почви които нямат руда.
hercones Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Сря Юни 23, 2010 1:10 pm
makedonski написа:
Всеки апарат си има своите предимства и недостатъци,но като цяло мисля че за орудените места дълбочината на почти всички БГ апарати намалява наполовина.
... а кое те кара да мислиш колега че дълбочината на вносните марки не пада на орудено
kalin_79 Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Сря Юни 23, 2010 1:27 pm
на всички им пада дълбочината на орудена почва
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Чет Юни 24, 2010 9:36 pm
Колега херконес,не съм работил с фабричен на орудено и незнам там как стоят нещата .Предполагам че и на тях им пада дълбочината,но има и такива които работят с пулсдетекция.Не ги разбирам много тия работи,така че да се върнем към темата за българските детектори.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 12:51 am
Последната промяна е направена от notron на Пон Юни 28, 2010 12:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 2:41 am
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 21, 2010 12:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 4:11 am
Рудник ли ще търсиш на толко урудено ? Ако ще го търсиш има пи машини,за други цели стават всичките бг апарати от клас монетар
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 6:26 am
.
Последната промяна е направена от notron на Пон Юни 28, 2010 12:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Magikman Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 8:38 am
С Миладинка съм работил на много силно орудено място,нагоре към Петльов връх,Попинци,Панагюрския край,ако на някой това му говори нещо.Намаля се на минимум дискриминацията,и въпреки това сигналът на железата се накъсва.Сигналът от нежелезни предмети е ясен и чист.Дразни мякането от камъните,но когато минеш над истински сигнал,първо машината млъква,после го отчита,после пак млъква.По това се познават.
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 12:44 pm
Magikman написа:
С Миладинка съм работил на много силно орудено място,нагоре към Петльов връх,Попинци,Панагюрския край,ако на някой това му говори нещо.Намаля се на минимум дискриминацията,и въпреки това сигналът на железата се накъсва.Сигналът от нежелезни предмети е ясен и чист.Дразни мякането от камъните,но когато минеш над истински сигнал,първо машината млъква,после го отчита,после пак млъква.По това се познават.
Да прав си,там района е доста уроден,същото е и от Пнагюрище към Панагюрските колоний нагоре , и от другата страна към Мухово посока Петърч.Района е натрупан със камъни които съдаржат медна руда и доста трудничко се работи.Това влиае и на дълбочината ,но който има стаж със металдетектор се справя.Иначе района е добър.
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 1:58 pm
notron написа:
Колеги , мисля че Харманлийката е наистина добра защото , при тях почвите са много уродени апаратите са тествани при лоши условия , качество и най вече стабилна работа , Имах ГМ и Ваве пална скръб купих и Гадулка после намерих сайта на Атанас и си купих Пират 2м еееее човека много добре разбра по телефона какво ми трябва , ЕВАЛА ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е . Щото ми омразна да купувамапарати апарати а те да свират като ненормални на парвата срештната капачка . www.......................Дайте ми сайта на Танас?
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 7:20 pm
..
Последната промяна е направена от notron на Пон Юни 28, 2010 12:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 8:14 pm
Какво ще рече това лцд дискриминация,напиши малко повече за апарата марка,работа на орудени участъци,дълбочина и т. н.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 9:21 pm
..
Последната промяна е направена от notron на Пон Юни 28, 2010 12:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 9:31 pm
notron написа:
Има спектрограф като на ХЛТ то исписва и число има ВЦО капачка от бира ако я свирне цвят на вцо то я познава веднага на уродено бачка добре ,5 тона на дискриминация . На Диканя при язовира почвата е много тежка и да ти кажа тоя дръпна мн. добре . Стефанов не си е качил във сайта апарата даже и не знаех че има сайт . Видях колега на полето с такъв и от него зех телефона , но го чаках месец и половина има много хора за апарати а той бачкал сам .
колко струва апарата кажи нещто и за дулбочината
laki Консул
Заглавие: по темата Съб Юни 26, 2010 9:33 pm
Човек как се казваше този апарат,ако се казва Пират то гледах един клип --накрая клипа завьрши така ,цитирам-абе кво ти стана бе маикати мрьстна-това беше вьв врьзка че човека нещо не можеше да настрои апарата
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 9:38 pm
МММММ незнам братле ама тоя апарат дето зех нмого ме накефи и бачка мн. добре за 500 лв .го зех и ще ти кажа че ако нещо не ми хареса всички ще разберат та дано не се прецакат като мене , като с Вавето
Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен