Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 3:43 pm
А ве спецовете на Микрона еми пакажете видео тест на новия модел - реални условия а не въздушни тестове...Или той в реални условия не работи - само лабораторно...
toni83 Новобранец
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 3:49 pm
наистина ще е хубаво да се видят тестове на новия модел може наистина хората да са направили добри подобрения
foxcon Новобранец
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 4:10 pm
*
Последната промяна е направена от foxcon на Вто Мар 08, 2011 10:33 am; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 4:21 pm
foxcon написа:
печка ти си болен мозьк брато,не ти ли омрьзна да рекламираш маската не разбрах, от 2 години само за нея говориш.
foxcon
Брой мнения: 15 Точки: 21 Репутация: 1 Joined date: 16.11.2010
Пилето говори на кокошката...Така като гледам преди две години те е нямало във форума...Е как ще знаеш за историята на форума...?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 4:29 pm
foxcon написа:
печка ти си болен мозьк брато,не ти ли омрьзна да рекламираш маската не разбрах, от 2 години само за нея говориш.
http://imperio.bulgarianforum.net/t3373p30-topic Тука се вижда че не е точно така...Има и други такива теми...
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 4:40 pm
pechkata написа:
А ве спецовете на Микрона еми пакажете видео тест на новия модел - реални условия а не въздушни тестове...Или той в реални условия не работи - само лабораторно...
За някъде бързаш ли? Който трябва ги е видял. Ти нали си рекламен агент на друга марка, за къде се натискаш?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 4:47 pm
Защото и аз бих станал агент на Микрона - като тебе..
ztec Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 7:35 pm
pechkata написа:
Защото и аз бих станал агент на Микрона - като тебе..
Печка гледам ти коментарите в темата и си мисля за какво се нахвърляш чак толкова срещу микрона.Каква е тази злоба.като цяло знаеш че всички БГ. апарати са почти еднакви и всичко е просто една голяма реклама.Ти си подържаш маската лошо нема( и аз си имам апарат на който симпатизирам),но човеко едно че си доста бос относно апаратите и като цяло металдетектинга,но и правиш лоша реклама понякой път с коментарите си на Владо.Сега незнам на кого вършиш услуга с тези коментари и ако не то значи си решил да се заяждаш и да се драчиш,но запомни пак ще ти падне рейтинга и ще мечиш на админите да ти го вдигнат малко.Хайде не винаги вземай мнение във всяка тема и пиши нещо ралично освен че (маската е велика).Оп извинявай капацитета ти е толкова
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 7:42 pm
Оп още един от Микронажиите...Защо имам чуството че това инфо за репотацията трябва да го знаят само админите... Понеже капацитета ме е малко да взема да го заредя малко... Относно детектора Микрон нямам отрицателно мнение за него само подръжниците му се правят че разбират от детектинг...
ztec Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 7:48 pm
pechkata написа:
Оп още един от Микронажиите...Защо имам чуството че това инфо за репотацията трябва да го знаят само админите... Понеже капацитета ме е малко да взема да го заредя малко... Относно детектора Микрон нямам отрицателно мнение за него само подръжниците му се правят че разбират от детектинг...
Ако бях Микронаджия щях да работя с Микрон. То за това пак трябва да се мисли(извинявай но се помъчи някога може и да стане)
ztec Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 7:58 pm
Аз спирам с нападките,че яко спамихме темата както винаги де
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 8:21 pm
Цитат :
и пиши нещо ралично освен че (маската е велика).
Тука се вижда че е велика - е аз какво сега да отричам ли...? https://www.youtube.com/watch?v=eoTv_rSLqUU&feature=related
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 8:34 pm
Един въпрос към притижателите на Енигма - при положение 3 на потен. на дискриминатора бирена капачка как я дава като цвят или я различава някак си...?
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 8:41 pm
pechkata написа:
Цитат :
Тука се вижда че е велика - е аз какво сега да отричам ли...? https://www.youtube.com/watch?v=eoTv_rSLqUU&feature=related
Ооооо pechka, добре си осрал и тая тема. Искаш ли утре да ти заснема един клип с любомата ти маска и да ти покажа точно обратните резултати на това което показваш? Имам под ръка тука и маска и микрон от старите модели? Да видим каква песен ще пееш тогава? P.S. Аз като ги имам и двата какъв съм - микронаджия или маскаджия?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 8:52 pm
4орта написа:
pechkata написа:
Цитат :
Ооооо pechka, добре си осрал и тая тема. Искаш ли утре да ти заснема един клип с любомата ти маска и да ти покажа точно обратните резултати на това което показваш? Имам под ръка тука и маска и микрон от старите модели? Да видим каква песен ще пееш тогава? P.S. Аз като ги имам и двата какъв съм - микронаджия или маскаджия?
Ти винаги си бил Микроножия...Че то и Владо има Микрон...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 9:12 pm
pechkata написа:
Един въпрос към притижателите на Енигма - при положение 3 на потен. на дискриминатора бирена капачка как я дава като цвят или я различава някак си...?
Нямали Енигмажии в форума - 40 онлайн и ни един отговар - въпроса не е с повишена трудност...
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 9:13 pm
Ей, вярно бе, че и той имаше. Само ти нямаш ама това не ти пречи да си компетентен. Това е то професионализма
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 9:23 pm
pechkata написа:
pechkata написа:
Нямали Енигмажии в форума - 40 онлайн и ни един отговар - въпроса не е с повишена трудност...
Цитат :
ztec Про-Консул Про-Консул
Брой мнения: 203 Точки: 321 Репутация: 32 Joined date: 09.09.2009 Age: 29 Местожителство: гр.Търговище,гр.Попово Металдетектор: Енигма -- 28см и 38 см.
Вярно бе ти си със Енигма кажи нещо по въпроса...
ztec Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 9:36 pm
pechkata написа:
pechkata написа:
pechkata написа:
Цитат :
ztec Про-Консул Про-Консул
Брой мнения: 203 Точки: 321 Репутация: 32 Joined date: 09.09.2009 Age: 29 Местожителство: гр.Търговище,гр.Попово Металдетектор: Енигма -- 28см и 38 см.
Вярно бе ти си със Енигма кажи нещо по въпроса...
на 3 я дава пълен цвят. Когато е на 5 и нагоре дискрим. тогава я нацъква
imperio Цезар
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 9:39 pm
Светльо, махай го тоя Печката от групата [ ЕКСПЕРТИ ПО МЕТАЛОТЪРСАЧИ MDETECTORS.COM ] . Само ти подбива реномето на магазина.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 9:49 pm
Цитат :
на 3 я дава пълен цвят. Когато е на 5 и нагоре дискрим. тогава я нацъква
Това нацъкване се отнася и за някой монети - златни с ниска проба, сребърен антонян и др. тогава по добре е да се работи в зоната на положение 3...И тогава идва въпроса дълбокия сигнал какъв ще го даде при тези настройки на дискр. - независимо какъв е черен или цветен...?
toni83 Новобранец
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 10:34 pm
колеги въпроса беше дали е излезнал NRG150 и ако може някои да даде повече информация за него а не да се караме кои е микронаджия и кои маскаджия. не е нужно когато някои потърси информация или съвет веднага да почнат кавги и всеки да почне да си хвали уреда а ако може да помогне с нещо. сигурен съм че доста хора когато видят караниците се отказват да си кажат мнението и дори да потърсят съвет от колеги
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 11:17 pm
Цитат :
колеги въпроса беше дали е излезнал NRG150
Е, питай производителя де, той ще знае най добре - http://www.mikronbg.com/NRG150.html Тук виждаш пълно с разбирачи, един от друг по компетентни за детектори, които не са ги помирисвали дори
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 11:27 pm
Империо обеща преди повече от два месеца, че ще има един рекламен NRG150 който да обикаля из форумджиите, хората чакат
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Тест на замърсен терен ? Нед Фев 20, 2011 11:49 pm
Цитат :
Империо обеща преди повече от два месеца, че ще има един рекламен NRG150 който да обикаля из форумджиите, хората чакат
Един тръгна да обикаля някъде, но нещо му се изгубиха следите - всеки казва "не е у мен, не знам къде е". Май някой го е харесал и си го е оставил. Ако някой ден стигне до теб да се обадиш ей?