Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Тест на замърсен терен ?

Go down 
+11
pechkata
toni83
ztec
Golden Mask
makedonski
pavlinbass
FILIP2
N@SKO
wallb2
Ancient Hunter
maximus_kn
15 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
maximus_kn
Консул
Консул
maximus_kn

Тест на замърсен терен ? Empty
ПисанеЗаглавие: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСря Фев 16, 2011 8:39 am

Интересувам се,дали някой е правил тест на замърсен терен ? Има ли апарат,който да засича монета в земята,когато над нея има железни предмети ? Като тия железни предмети са ръждиви пирони,телове и др. подобни.
Върнете се в началото Go down
Ancient Hunter
Цезар
Цезар
Ancient Hunter

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСря Фев 16, 2011 8:54 am

Цитат :
Интересувам се,дали някой е правил тест на замърсен терен ? Има ли апарат,който да засича монета в земята,когато над нея има железни предмети ? Като тия железни предмети са ръждиви пирони,телове и др. подобни.
Много зависи какви са железата. Ако са по-големи и плътни, и монетата е точно отдолу забрави да я засечеш с какъвто и да е апарат. Но за по дребни и силно ръждясали железа имаш шанс да засечеш монета, под, над и между тях. Както в случая:
wallb2
Консул
Консул
wallb2

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСря Фев 16, 2011 9:32 am

Тия тестове във въздуха изобщо не са критерий за детекция, а поредната заблуда за купувача! Запомнете го това! Едно засичат апаратите във въздух, друго във земята при престояли и вече ръждясали неща.... може би 10% ще я засече, а 90% само желязото, а във всички положения железните предмети са по-големи и това свежда детекцията до 0
Ancient Hunter
Цезар
Цезар
Ancient Hunter

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСря Фев 16, 2011 10:45 am

Всичко е относително и е "според зависи" Idea
Тия железа са стояли много в земята и са силно ръждясали. Ако сложим лопата върху монетата, естествено няма да е същия резултата. Пропуснал съм да напиша, че зависи и как е настроена дискриминацията.
N@SKO
Про-Консул
Про-Консул
N@SKO

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСря Фев 16, 2011 10:46 am

Това е един според мен по правилен тест.Един вид цветния сигнал е малко
по-дълбок от черния и няма никой Very Happy
https://www.youtube.com/watch?v=43zVaEbL5Uo
FILIP2
Консул
Консул
FILIP2

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСря Фев 16, 2011 12:14 pm

deus
pavlinbass
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСря Фев 16, 2011 12:34 pm

maximus_kn написа:
Има ли апарат,който да засича монета в земята,когато над нея има железни предмети ? Като тия железни предмети са ръждиви пирони,телове и др. подобни.
Няма...Виж как се справя френската машина при тези условия които си посочил Smile
maximus_kn
Консул
Консул
maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСря Фев 16, 2011 1:55 pm

Ancient Hunter написа:
Всичко е относително и е "според зависи" Idea
Тия железа са стояли много в земята и са силно ръждясали. Ако сложим лопата върху монетата, естествено няма да е същия резултата. Пропуснал съм да напиша, че зависи и как е настроена дискриминацията.

Как трябва да е настроена дискриминацията? Аз си настройвам уреда на дискриминация да отхвърля железните предмети и така си работя.
makedonski
Легионер
Легионер
makedonski

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСря Фев 16, 2011 8:11 pm

И аз по същия начин настроивам апарата колега,но от гвоздей до подкова или по голямо желязо има разлика.Така че според мен зависи и от обекта какви железа излизат и за това ако се съмнявам в сигнала увеличавам дискриминацията и след това пак продължавам.
maximus_kn
Консул
Консул
maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyЧет Фев 17, 2011 11:00 pm

Ancient Hunter написа:
Цитат :
Много зависи какви са железата. Ако са по-големи и плътни, и монетата е точно отдолу забрави да я засечеш с какъвто и да е апарат. Но за по дребни и силно ръждясали железа имаш шанс да засечеш монета, под, над и между тях. Както в случая:

Само Микрона ли ги докарва уредите Very Happy
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyПет Фев 18, 2011 12:20 pm

maximus_kn написа:
Ancient Hunter написа:
Цитат :

Само Микрона ли ги докарва уредите Very Happy

Ще се сетите вие, отдавна ви разправям че с новите подобрявки NRG100 работи супер добре, а на замърсено няма равен ! (виж клипа по-горе)
Сега чакам да излезе новия 150 ама от фабриката казаха че тъкмо завършвали последната прошивка . Надявам се за новия сезон да се оборудвам с една от новите техники .
maximus_kn
Консул
Консул
maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyПет Фев 18, 2011 1:29 pm

Знаех си,че има нещо,ама си траете.

Последната промяна е направена от maximus_kn на Пет Фев 18, 2011 2:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyПет Фев 18, 2011 1:43 pm

Ancient Hunter написа:
Цитат :

Че какво не му харесвате на клипа.
Микрона даже доста добре се спрявя
maximus_kn
Консул
Консул
maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyПет Фев 18, 2011 2:00 pm

Супер е . Нали това се търси. Апарат,който да работи на замърсено.
toni83
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyПет Фев 18, 2011 3:15 pm

здравеите колеги,искам да попитам NRJ100 нашенско производство ли е и каква му е цената?
maximus_kn
Консул
Консул
maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyПет Фев 18, 2011 8:28 pm

toni83 написа:
здравеите колеги,искам да попитам NRJ100 нашенско производство ли е и каква му е цената?

http://www.mikronbg.com/index.html
toni83
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСъб Фев 19, 2011 10:16 am

мисля да си взема NRG150 мисля че не е скъп и си заслужава аз до сега ползвах на братовчед ми фишера но и тои е добър

maximus_kn
Консул
Консул
maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyСъб Фев 19, 2011 11:15 pm

toni83 написа:
мисля да си взема NRG150 мисля че не е скъп и си заслужава аз до сега ползвах на братовчед ми фишера но и тои е добър

На клипа много ми хареса как дели металите.Дали вече го има на пазара?
toni83
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyНед Фев 20, 2011 8:45 am

мисля че е излезнал но тука във форума много го упрекват а и на мен ми хареса много
maximus_kn
Консул
Консул
maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyНед Фев 20, 2011 10:34 am

toni83 написа:
мисля че е излезнал но тука във форума много го упрекват а и на мен ми хареса много

Ами да попитаме някой колега . Ако някой има наблюдения как работи NRG 150 на замърсен терен,нека сподели .
toni83
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyНед Фев 20, 2011 11:36 am

на клипа с теста наистина се доказва но някои беше писал че половината екстри са лъжа и че клипа е измама.ако наистина е добър ще си го купя.
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyНед Фев 20, 2011 12:00 pm

toni83 написа:
на клипа с теста наистина се доказва но някои беше писал че половината екстри са лъжа и че клипа е измама.ако наистина е добър ще си го купя.
https://www.youtube.com/watch?v=eoTv_rSLqUU&feature=related
За въздушен тест да ама в почвата няма да има по-голяма разлика от този...
4орта
Про-Консул
Про-Консул
4орта

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyНед Фев 20, 2011 1:43 pm

pechka, голям спец си станал, на всяка тема даваш компетентно мнение.
Ето ти идея за бизнес - отваряш консултантска фирма и почваш да даваш съвети по металдетектори. Idea
Жалко че затвориха Кремиковци, щях да се обадя да ти отлеят един медал "Гуру по металдетектори"
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyНед Фев 20, 2011 2:00 pm

4орта написа:
pechka, голям спец си станал, на всяка тема даваш компетентно мнение.
Ето ти идея за бизнес - отваряш консултантска фирма и почваш да даваш съвети по металдетектори. Idea
Жалко че затвориха Кремиковци, щях да се обадя да ти отлеят един медал "Гуру по металдетектори"
Защо станал можеби съм...Не ме познаваш и не ме коментирай - както и аз не те коментирам...А медала го поръчай за себе си...
https://www.youtube.com/watch?v=eoTv_rSLqUU&feature=related
Фактите говорят...
Ancient Hunter
Цезар
Цезар
Ancient Hunter

ПисанеЗаглавие: Re: Тест на замърсен терен ?   Тест на замърсен терен ? EmptyНед Фев 20, 2011 2:52 pm

Печка, като си толкова голям спец, как не си разбрал, че показваш стар модел, който не се произвежда от поне 2 години? С други думи, не си актуален. Или пак трупаш мнения, за актив?

Тест на замърсен терен ?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
»  терен на който Ф75 се грундира на 90-91
» Тест на НРГ 110
» тест металдетектори

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Тестове на металдетектори-
Идете на: