Заглавие: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 03, 2010 10:19 pm
Пускам тази тема...малко да разведрим... и да се посмеем. Понеже повечето сте пичове, сигурно все някога сте ходили по баири и поляни с мацки. То е ясно какво се случва, ама я разкажете ....пикантериите ...или вицовете, случили се на живо. Щото лично аз съм виждала мадама с токчета да носси лопатка в една нива .
Естествено, всички лица и събития са измислени!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 03, 2010 10:26 pm
Мен ме е срам ..
quell Легионер
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 03, 2010 10:37 pm
че то аз и сега си ходя често с мацка по баирите.. Момето е желязарка и си има малка лопатка с която си вади луковици на цветя.. Пикантерии.. има и такива неща.. особенно ако не съм тръгнал да копая а да карам велосипед из баирите (пак с мацки) .. Като копая акъла ми все е другаде...
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 03, 2010 10:48 pm
дано и женорята да НЕ четат форума, че то тогава ще си мечтаете да ви прибира само от нивите...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 03, 2010 10:53 pm
Джони написа:
Щото лично аз съм виждала мадама с токчета да носси лопатка в една нива . :
Кат ми заговориш за мацки с детектор и по токчета веднага в съзнанието ми изплува Силвето Рашкова, колко бритви* са ударени от търсачи на нейни снимки само мога да гадая....Има много нейни снимки по турски сайтове за търговия с метал детектори . Няма да слагам тука че пак ще ги изтрият не го заслужавате ама Рашков предпочита турчолята да и се радват..., който дава пари той ще се радва на момето !
*Бритва - ножче, чекия
leo 1 Преторий
Заглавие: медалдетектинг с мацка Пон Май 03, 2010 10:56 pm
и аз ходих с мацка на търсене нищо не намерих защото започна и завърши металдетектинга на предния капак на москвич алеко, хубав изглед бе сред природата
zempar Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 03, 2010 11:02 pm
ако си разкажа случките и жената прочете , никой не може да ми сглоби машината после
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 03, 2010 11:02 pm
Големи сте мръсници всички
Джони Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 03, 2010 11:32 pm
Aemilivs написа:
Големи сте мръсници всички
Даже са много скромни, ако питаш мен
zempar Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 03, 2010 11:36 pm
аз се
leo 1 Преторий
Заглавие: медалдетектинг с мацка Пон Май 03, 2010 11:42 pm
колежки темата е металдетектинг с пацки а вие може да напишете обратното , и без да се изчервяте извинявам се маитап да става
Джони Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 04, 2010 12:00 am
[quote="Radislav"]дано и женорята да НЕ четат форума, че то тогава ще си мечтаете да ви прибира само от нивите... [/quote
Ей това ми хареса най-много, ама дай подробности колега, щото така само загадки...не е интересно.
Джони Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 04, 2010 12:09 am
leo 1 написа:
колежки темата е металдетектинг с пацки а вие може да напишете обратното , и без да се изчервяте извинявам се маитап да става
Може, може...ама мъжкарите да дадат тон!
Щото и ние се изчервяваме все пак!
denarr Преторий
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 04, 2010 8:34 am
ето един деиствителен слу4аи. едни колеги отиват до едно село да тьрсят едни пеперудки за разтуха но не ги намират и за убиване на времето се отбиват на близкото селище и....... хоп находка -един лиген денари .
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 04, 2010 8:53 pm
http://img341.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img341/9639/7942493961.jpg&via=mupload[/img] Момичето търси дружинка с когото да излиза да си практикува хобито-ако някои се интересува мога да дам тел;номер.
Джони Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 04, 2010 9:04 pm
kopa4 написа:
http://img341.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img341/9639/7942493961.jpg&via=mupload[/img] Момичето търси дружинка с когото да излиза да си практикува хобито-ако някои се интересува мога да дам тел;номер.
С тая малката лопатка ....по скоро е като на ревю мацката.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Съб Май 08, 2010 12:06 am
Ето ви колежката,но на плажа в Египет.И там има закони, но хобито си е хоби.
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Съб Май 08, 2010 4:06 pm
Джони написа:
Пускам тази тема...малко да разведрим... и да се посмеем. Понеже повечето сте пичове, сигурно все някога сте ходили по баири и поляни с мацки. То е ясно какво се случва, ама я разкажете ....пикантериите ...или вицовете, случили се на живо. Щото лично аз съм виждала мадама с токчета да носси лопатка в една нива .
Колежке,а ти ще разкажеш ли за "Металдетектинг с пич?"
leo 1 Преторий
Заглавие: медалдетектинг с мацка Съб Май 08, 2010 10:08 pm
Кика тая мацка нямя лопатка как ги вади тези неща, явно има и помагачи,скрита работа
Джони Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Съб Май 08, 2010 10:24 pm
sitalk написа:
Джони написа:
Колежке,а ти ще разкажеш ли за "Металдетектинг с пич?"
Ще ви разкажа един виц за моя сметка. Преди няколко дни ми разказаха случка, която се носела за мен, и в която аз, работейки с металотърсача на една поляна и по къси гащи/нещо, което е абсурдно да се случи заради змиите и буболеците/съм била подгонена от няколоко зажаднели овчари, изкочили от гората/кво са правели там овчарите не е ясно/. Всъщтност историята беше друга:
Отиваме с двама пича на турне, нейде из планините, спим в палатка, единия пич - в колата. Привечер, когато пиенето вече е свършило, с единия, който е метър и петдесет и петдесет килограма с мокри гаши, но брадат и свиреп, слизаме до селото за бира и ракия. Около магазина, който е и кръчма са насядали двайсетина мъже и морно пият бира. Естествено разглеждат ни обстойно, особено мен. Докато и ние изпием на крак по една студена бира, моят спътник го наблюдава гневно и тихо ми казва:знаеш ли, какво ще стане, ако тия селски кочове знаят къде ни е лагера?! довечера ще има нашествие. Тебе, че ще те е...т, то е ясно, може и да ти е хубаво, ама покрай тебе и нас.... Вечерта двамата пича, се напиха като казаци, легнаха си, единия в колата, другия при мене в палатката и на втората минута захъркаха така, че сигурно ги чуваха и долу в селото. Аз си легнах с голям нож и брадвата до входа на палатката...а сън - няма. Страх, че току виж, кочовете дошли!
По някое време чувам стъпки около палатката. Бутам пича до мене, след мнооого бутане успявам да го разсъня, той ми се хили, с неохота излиза, аз трапаря вътре, след малко се връща, няма никой, казва, обръща ми гръб и ...захърква отново. Изобщо не мога да заспя.
След около час оня другия в колата, почва да сумти, да удря по стъклата, изобщо... от колата се чува странен и притеснителен шум. Решавам, че го душат, и пак почвам да ръгам спящия кротко до мен мъж. Колкото уплашена, толкова и бяснса. Ставай, казвам, щото вземам брадвата и излизам и каквото стане.
Пича се разсъни най-после, скочихме и двамата и с нож и брадва отиваме да браним другаря.
А той....трепе комари в колата и псува. Като ни видя, щото вече се разведеляваше, изобщо не знаеше какво да каже....ококори се и изтрезня бързо.
Така и не дочаках селските кочове, но сутринта, докато си пиехме кафето около огъня ме спукаха от бъзик, оказа се, че около палатката се е разхождал таралеж.
А историята явно се е разказвала през годините, щото беше отдавна, та е стигнала до къси гаши и надбягване с овчари.
Medievil likes this post
leo 1 Преторий
Заглавие: медалдетектинг с мацка Съб Май 08, 2010 10:38 pm
джони това маи нее виц а истина, голям смях има около теб но и това не съм чувал с чужда мацка или жена спилисе то пиенето никои не мож го изпи, затова от сън спомени няма
Джони Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Съб Май 08, 2010 11:03 pm
leo 1 написа:
джони това маи нее виц а истина, голям смях има около теб но и това не съм чувал с чужда мацка или жена спилисе то пиенето никои не мож го изпи, затова от сън спомени няма
Не съм била с чужд мъж, с тоя дето спах в палатката съм си лягала всяка вечер в едно легло поне пет години. Вица беше с късите гащи, останалото си е чиста истина, даже със спестени подробности.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Нед Май 09, 2010 11:35 am
Бе то не е за фалене ма често са случва кат тръгнем да детектим некъде около Дунава а са отбием за с..... при некоя магистралка-Последният път (Емо) беше на селището дето е над КАТ по пътя Плевен-Русе - оная ми върти с.... у колата па аверите седнали баш на камъка де е написано че това е Антично селище и викат Чичо Станьо -Чичо Станьо -Оле -Оле оле оле -Бе голем смех падна -Накрая и дадох на оная 5-ка па тя са беше наканила за 10-кат са отпочнаа едни клетви та пак голем смех -Сал де накрая кат отидохме за където бехме тръгнали и голем куцуз -никой нищо не фана.Такива ми ти работи Джони -Кат са качи жена на кораба и...................
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Нед Май 09, 2010 9:43 pm
На тръстара ли ? Там големи бели Ама това е ДО кат.НАД кат е срещу асфалтобазата там... ма там нема трудовачки..Около тръстара има пакостници
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Нед Май 09, 2010 9:53 pm