Заглавие: Опасен Металдетектинг Вто Мар 06, 2012 2:14 pm
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
zaq Легионер
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Вто Мар 06, 2012 2:40 pm
Това нещо като плаващите пясъци ли ще ?
branib Легионер
Заглавие: Опасен Металдетектинг Вто Мар 06, 2012 4:27 pm
Повече прилича на тресавище.
bobo Консул
Заглавие: е Вто Мар 06, 2012 10:59 pm
adminn написа:
Иииии,много интересна тема,да не земеш да я изтриеш!
branib Легионер
Заглавие: Опасен Металдетектинг Вто Мар 06, 2012 11:07 pm
Няма вече си е легнал ама за утре не се знае.
spataneca Новобранец
Заглавие: (Без заглавие) Нед Май 13, 2012 1:19 pm
абе аз сам виждал нещо подобно тук в село преди 2 години без да искам влезнах с мотора вътре резултата беше изкривен клапан и заминали сегменти + алергия от боклуците вътре
spataneca Новобранец
Заглавие: Тема: Опасен Металдетектинг Нед Май 13, 2012 1:22 pm
представете си отдолу да има гърне с злато или някое тракийско съкровище
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Чет Май 17, 2012 10:47 am
spataneca написа:
представете си отдолу да има гърне с злато или някое тракийско съкровище
Коя е разликата от "гърне със злато" и "тракийско съкровище"? Гърнето пълно със златни монети не е ли съкровище? То също може да е тракийско.Някой знатен тракиец си е скрил имането със статери,например.
Гост Гост
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Съб Май 19, 2012 9:13 am
За нищо на света няма да ходя там да копая! Просто там не мисля , че трябва да се пробваме.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Нед Май 20, 2012 8:14 pm
аз сам spartaneca вчера минах от там и намерих вътре една въдица без макара да ви кажа честно любопитно ми е какво има вътре защото старите хора в селото казват че е на поне 150 години може поне да има
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Нед Май 20, 2012 8:55 pm
-Доста опасничко,като нагазиш голема е вероятноста да не излезеш -Къде си минал брато,чувах че некъде по старозагорско имало некъв подобен блатак върху Римско селище................................
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Нед Май 20, 2012 9:21 pm
аз сам от узунджово при мене тракийски селища нема само някое гърне а с багера 4е оправя опасноста мое сам на 16 год ама ноикой не мое ма спре
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Нед Май 20, 2012 10:11 pm
EXTERMINATE написа:
аз сам от узунджово при мене тракийски селища нема само някое гърне а с багера 4е оправя опасноста мое сам на 16 год ама ноикой не мое ма спре
100% ли си сигурен,че никой неможе да те спре.Много летиш в облаците момче
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Нед Май 20, 2012 10:35 pm
не е архелогичен обект най близкия е на 30 км какво може да ме спре само да реша и сам го разкопал и без това скоро ще копя канал на има няма 300 метра от мястото
QNUS Консул
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Пон Май 21, 2012 7:05 am
Сигурен ли си??!!!На влизане в Узунджово откъм Димитровград точно на разклона има една каменна плоча-А спри се и прочети какво пише!Точно археологически обект е,един от малкото обозначени и ако те сгащят там зор ще видиш.И с тоя багер ...може да си изкараш 30- тия рожден ден не в къщи
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 3:34 pm
за плочата става въпрос за църквата в селото а ти знаеш ли че мястото е на минимум 8 км от плочата па и неска тряяя да ва поздравя имаме сбор za вси4ки колеги поздрав
navudohonosor Новобранец
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Чет Юли 19, 2012 4:40 pm
ццц.... тва момче ме уби :Д не могли да го спрат ... ццц ... еми давай копай .. ела и на мен помагай
Иманяр и половина Новобранец
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Нед Юли 22, 2012 9:44 pm
navudohonosor написа:
ццц.... тва момче ме уби :Д не могли да го спрат ... ццц ... еми давай копай ..
явно момчето не знае що-значи комунизъм
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Нед Юли 22, 2012 10:42 pm
Иманяр и половина написа:
navudohonosor написа:
ццц.... тва момче ме уби :Д не могли да го спрат ... ццц ... еми давай копай ..
явно момчето не знае що-значи комунизъм
Елементарен спамаджия си ти .
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Сря Авг 01, 2012 2:31 am
крив кол не се заяждай където не ти е работа разбра ли дай си адреса да те поправя
както винаги сме си най веселата компания ХD
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Пет Сеп 21, 2012 6:18 pm
adminn написа:
Възможно ли е на такива места да има нещо за намиране? Просто ми е чудно кой луд ще си крие гърнето след като тези пясъци си движат и може след време да не е на точното място? Пък и не се знае колко е дълбоко или след време колко по-дълбоко ще стане?
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Пет Сеп 21, 2012 6:31 pm
само едно се питам имали admin тук ...!? и ако има за какво изобщо влизаш...... осрахте всички теми то бива селения ма то вашето край няма............
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Опасен Металдетектинг Пет Сеп 21, 2012 6:38 pm
horo написа:
само едно се питам имали admin тук ...!? и ако има за какво изобщо влизаш...... осрахте всички теми то бива селения ма то вашето край няма............
Извън темата ! Колега нищо лично не си ли задаваш въпроса на други колеги колко теми са осрани? Да не мислиш , че на мен ми е приятно да го гледам! Не си прав! p.s.И друго ще те питам , ако на всеки твой пост ти се подиграват как ще реагираш? Ще си траеш ли........?