Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 5:58 pm
stan960 написа:
Бе рекох че не е за фалене целата история ма сигур си пропуснал увода-просто се случва понекога кат ни превърти сачмата и още сме вчерашни.Изв. се ако на некой му се засегат нежните чувства но не съм си мислел че тук е "Пансион за благородни девици"- пък и темата си е леко провокативна даже мисля ви се направи нещо като забележка че нема пикантерий и се ограничавате с леки коментари- Та приятел не мисля да я трия сигур щото съм минал веке 40-ка и то оттдавна и е известно че след 40 мъжете стават циници не че жените в същата възраст правят изключение де и доста фалш-морални норми отпадат - Виж ако Админа реши че нещо е нарушен добрият тон у апостолическото училище-да брише.....
Мислех да ви оставя да си приказвате за рускини, ама се завформи лек спор, та не мога да се въздържа. Тоя път съм абсолютно съгласна с тебе, колега. Не, че секса с магистралка е голямо геройство или че е кой знае каква пикантерия, обаче очевидно е част от забавлението на някои търсачи. Колеги често споменават мургавите момичета. Но е цинизъм да се правим на високонравствени, щото всъщтност сме като всички хора. Много пъти се е случвало като обикаляме по черните пътища и поляните току да се натресем на някоя кола, която усърдно се клати в такт, без в нея да са търсачи. Хората обичат да си правят секс по къра, така е. Идеята на темата е да се посмеем на собствен гръб и в това няма нищо лошо, колкото и стряскащи да са историите. Па що се захласвате по рускини не ми е толкоз ясно, кат българките напоследък са достатъчно дащтни....
Та, споделете....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 6:10 pm
Благодарско Джони -Не съм и казал че става на въпрос за геройство или пък е нещо от рода на изхвърляне-кой съм аз- Както казваш сигурен съм че като имат удобен случай повечето мъже го правят -не става на въпрос само за търсачи и само за БГ-Не откриваме топлата вода-нали.Пък и всичко си беше точно така не украсявам и не си измислям- Ако на някой му е било скучно сори - Е имал съм случай с едни мадами у Сръбско де се развиваха кат у Американски екшън -ма не бехме тръгнали по Наще си истории тогава и те не са за тука................
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 6:36 pm
Джони написа:
Много пъти се е случвало като обикаляме по черните пътища и поляните току да се натресем на някоя кола, която усърдно се клати в такт, без в нея да са търсачи. Хората обичат да си правят секс по къра, така е.
Че outdoor секса е готино нещо.било то провокиран от авантюристки дух или от липса на възможност за консумирането му на по-нормални места.Но е хубаво изживяване
Последната промяна е направена от Aemilivs на Сря Май 12, 2010 7:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Джони Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 6:49 pm
Aemilivs написа:
Джони написа:
Много пъти се е случвало като обикаляме по черните пътища и поляните току да се натресем на някоя кола, която усърдно се клати в такт, без в нея да са търсачи. Хората обичат да си правят секс по къра, така е.
Че outdoor секса е готино нещо.било то провокиран от авантюристки дух или от липса на възможност за консумирането му на по-нормални места.Но е хубаво изживяване
Вярно е, който не го е правил да си вдигне ръката.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 7:26 pm
Пустият му Емко -кви неглижирани думички използва -По нашенско му викаме Секс на къро (полето) или Кърски секс -по вашенско не знам как е се пак 50км. са -Та като стане реч за нещо такова винаги се сещам за един мой мн. добър приятел бог да го прости щото не е вече сред нас -Винаги имаше в багажника на колата брезентово платнище и одеало а в жабката разни видове мокри парфюмирани кърпички и др. необходими джунджурий - казваше че му е кеф да си чука любовницата у колата или на полето или у гората щото с жена му го правели все у дома та му се губела вече тръпката.............
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 7:40 pm
Ти за какво мислиш карам само комбита,а
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 7:47 pm
Ааа додооме си вече на приказката -Ка вика Джонито то и нашенското си го бива и си може- Глеам Кирцата сал нещо де е луднал та разваля дисциплината -ма то нормално като по цел ден си пише у форумите с един куп Рускини та ча почнал да вербува туркини и гъркини -Та наесен очаквайте Интернационален събор -Сал дано го не подхлъзнат нящо та а ни натресе некой Анадолски манфе маскирани с фереджета...........
Думата манаф във буквален превод е продавач на зеленчуци.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 7:54 pm
Нищо и с анадолски манафе можем да си правим кефа ... Я некой по-подпийнал да го обърка в тъмното я некой да си прави кеф да му бие чукани от тука до другия байр
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 8:05 pm
Ес де излеко а са не обиди некой пак- Между другото Колеги понеже знам че всеки от вас ще хвърли по едно око на тая тема -леко отклонение за което изв. Джони - От 10 май влязло в сила е че вече могат да ви нюхат и по телефона и по нета а доставчика на нета е длъжен да ви даде айпито в опр.срок ако го изискат от Полицията-според закона това е при доказана така наречената 4-та степен на обществено опасна дейност -но естествено не ние определяме това а други субективни фактори пък знаем в БГ как се размиват нещата - Та умната.
Последната промяна е направена от stan960 на Сря Май 12, 2010 8:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 8:05 pm
Преди около 10 години съм гледал м-детект с мацка.минава колата ние за гъби мацката маха и отминава.Колата спире на другия баир след около 2 часа стигаме до тяхното място,2 чувала 2 кирки 1 лопата и дупка 1 на 1 метра. Аз на това му викам м- детенг с мацка........
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 8:10 pm
Ти па -сигурен ли си -ча и с чували-Да не са копале за трюфели ората...............
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 8:17 pm
Да бе това ми беше първия допир с м-детект.А за чувалите е истина само не знам защо ги оставиха
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Чет Май 13, 2010 2:26 am
stan960 написа:
Баах гу -Джонито пусна темата а ви види кви сте мачовци и да споделите некоя случка - Вие Рускини та Рускини - ае ша ви видим наесен - Сал да имате у предвид че първо требе да ги надпиете па после а са втърдявате от кръста надолу -ако можете................
това и google не можа да ми го преведе
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Чет Май 13, 2010 11:27 am
Диалект бе батка -трябва да си пообиколил повечко по БГ та да схванеш -защото това моето е нищо-има места в България където като ти заговорят на диалект и ще се чудиш къде си -Иначе ако се надяваш само на преводачката на Гуугл то си си за оплакване -Те не могат да преведат едно изречение правилно от Български на Английски и обратното- Та споко -глей там куртизанката от тесера кат та свърши а не оклепеш темата -пък другото са подробности....
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Съб Май 22, 2010 12:31 am
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 25, 2010 11:35 pm
Случката ми от днес не е директно свързан с метал детектинг и мацка ама е супер нелепа и ме изби много на смях Та търкаме си днеска с един авер и става около 19:30 и е време да си ходим и колата е на около 2-3км от нас... Важно е да опиша района - каньон,дълбока вода от дъждовете,сипеи отвестни скали,гора .... та стигаме колата и до колата двама пича... Викам кво бе ... - Абе да сте виждали две момичета,загубихме си момичетата някъде.... - Викам как бе ... он вика .. отидоха да пикаят и 3 часа ги няма Викам ко прайте тука в тая пустош .. (отговора ви е ясен ) Викаме глейте сега ... тука обхват няма .. тичайте да ги търсите защото има няколко вариянта... Да са се скрили някъде да пишкат и : - да са хванали друга посока,да са паднали от някой сипей,да са паднали във водата долу е въртоп или да ги е налазила някой пепелян защото тука са на грозд и да са изпаднали в паника и шок и да се става лудница Ама вика ключовете ни са у тях не можем са приберем
Та колеги... да внимавате къде ходите са си изпълнявате природните повели
charon Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Съб Май 29, 2010 12:55 pm
Това е то,да загубиш жената в гората егаси
Viver est militare!
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Юни 09, 2010 11:09 pm
kopa4 написа:
http://img341.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img341/9639/7942493961.jpg&via=mupload[/img] Момичето търси дружинка с когото да излиза да си практикува хобито-ако някои се интересува мога да дам тел;номер.
красива дама копач да не е жена ти
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Чет Юни 10, 2010 11:19 am
И е левичарка дори.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Чет Юни 10, 2010 12:09 pm
Работлива да е ,хем да е сручна с копача ,хем с другия копач
Dominos Про-Консул
Заглавие: хахахах Пон Ное 15, 2010 11:52 am
zempar написа:
ако си разкажа случките и жената прочете , никой не може да ми сглоби машината после
pinos Новобранец
Заглавие: Металдетектинг с мацка... Съб Фев 05, 2011 9:33 pm
Много се оплакват като ги вземаме с нас ,постоянно мрънкат за нещо . Ама как я впрегнах моита веднъж да копа - какво да я правя нека се учи
''Facta sunt verbis difficiliora''
carlav Легионер
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пет Фев 11, 2011 6:27 pm
Kолеги,а някога вашата дама да ви се обадила по тела,и да ви е пожелала късмет??? На мен ми се случи-тръгвам ,и не се обаждам каде отивам,звъни ми тела по некое време,и моята ми звъни- каде си ,че ме притеснява отсъствието ти:а аз -за риба,нали се сещаш. И тя ми пожела късмет от сърце,и да ви кажа,не беше нужно присъствието и за да има богат урожай на нивката............... случи се отдавна отдавна................