Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
mask TEKNETICS miladinka prodavam nokta deus Coil Fisher голден Minelab wave GOLD kupuvam маск Spectrum нишани lorenz nexus Майнлаб Simplex tesoro врътка грунда пират МЕТАЛОТЪРСАЧИ VANQUISH

Металдетектинг с мацка....

Go down 
+26
Vergilius
pinos
Dominos
stater
maksim12
emilio
AdEoY
топи
qnus123
stoian8411
monetar
PlovdivTrakiq
charon
TITUS
stan960
sitalk
Kiril62
kopa4
denarr
zempar
leo 1
Golden Mask
Radislav
quell
Aemilivs
Джони
30 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Джони
Цезар
Цезар
Джони

Металдетектинг с мацка.... - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 5:58 pm

stan960 написа:
Бе рекох че не е за фалене целата история ма сигур си пропуснал увода-просто се случва понекога кат ни превърти сачмата и още сме вчерашни.Изв. се ако на некой му се засегат нежните чувства но не съм си мислел че тук е "Пансион за благородни девици"- пък и темата си е леко провокативна даже мисля ви се направи нещо като забележка че нема пикантерий и се ограничавате с леки коментари- Та приятел не мисля да я трия сигур щото съм минал веке 40-ка и то оттдавна и е известно че след 40 мъжете стават циници не че жените в същата възраст правят изключение де и доста фалш-морални норми отпадат - Виж ако Админа реши че нещо е нарушен добрият тон у апостолическото училище-да брише..... Laughing

Мислех да ви оставя да си приказвате за рускини, ама се завформи лек спор, та не мога да се въздържа.
Тоя път съм абсолютно съгласна с тебе, колега. Не, че секса с магистралка е голямо геройство или че е кой знае каква пикантерия, обаче очевидно е част от забавлението на някои търсачи. Колеги често споменават мургавите момичета. Но е цинизъм да се правим на високонравствени, щото всъщтност сме като всички хора. Много пъти се е случвало като обикаляме по черните пътища и поляните току да се натресем на някоя кола, която усърдно се клати в такт, без в нея да са търсачи. Хората обичат да си правят секс по къра, така е.
Идеята на темата е да се посмеем на собствен гръб и в това няма нищо лошо, колкото и стряскащи да са историите.
Па що се захласвате по рускини не ми е толкоз ясно, кат българките напоследък са достатъчно дащтни....

Та, споделете.... Wink
Върнете се в началото Go down
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 6:10 pm

Благодарско Джони -Не съм и казал че става на въпрос за геройство или пък е нещо от рода на изхвърляне-кой съм аз- Както казваш сигурен съм че като имат удобен случай повечето мъже го правят -не става на въпрос само за търсачи и само за БГ-Не откриваме топлата вода-нали.Пък и всичко си беше точно така не украсявам и не си измислям- Ако на някой му е било скучно сори - Е имал съм случай с едни мадами у Сръбско де се развиваха кат у Американски екшън -ма не бехме тръгнали по Наще си истории тогава и те не са за тука................ Laughing
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 6:36 pm

Джони написа:
Много пъти се е случвало като обикаляме по черните пътища и поляните току да се натресем на някоя кола, която усърдно се клати в такт, без в нея да са търсачи. Хората обичат да си правят секс по къра, така е.
Че outdoor секса е готино нещо.било то провокиран от авантюристки дух или от липса на възможност за консумирането му на по-нормални места.Но е хубаво изживяване Smile Embarassed

Последната промяна е направена от Aemilivs на Сря Май 12, 2010 7:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 6:49 pm

Aemilivs написа:
Джони написа:
Много пъти се е случвало като обикаляме по черните пътища и поляните току да се натресем на някоя кола, която усърдно се клати в такт, без в нея да са търсачи. Хората обичат да си правят секс по къра, така е.
Че outdoor секса е готино нещо.било то провокиран от авантюристки дух или от липса на възможност за консумирането му на по-нормални места.Но е хубаво изживяване Smile Embarassed

Вярно е, който не го е правил да си вдигне ръката. Very Happy
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 7:26 pm

Пустият му Емко -кви неглижирани думички използва -По нашенско му викаме Секс на къро (полето) или Кърски секс -по вашенско не знам как е се пак 50км. са Rolling Eyes -Та като стане реч за нещо такова винаги се сещам за един мой мн. добър приятел бог да го прости щото не е вече сред нас -Винаги имаше в багажника на колата брезентово платнище и одеало а в жабката разни видове мокри парфюмирани кърпички и др. необходими джунджурий - казваше че му е кеф да си чука любовницата у колата или на полето или у гората щото с жена му го правели все у дома та му се губела вече тръпката............. Laughing
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 7:40 pm

Ти за какво мислиш карам само комбита,а Very Happy
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 7:47 pm

Ааа додооме си вече на приказката -Ка вика Джонито то и нашенското си го бива и си може- Глеам Кирцата сал нещо де е луднал та разваля дисциплината -ма то нормално като по цел ден си пише у форумите с един куп Рускини та ча почнал да вербува туркини и гъркини -Та наесен очаквайте Интернационален събор -Сал дано го не подхлъзнат нящо та а ни натресе некой Анадолски манфе маскирани с фереджета........... Laughing

Думата манаф във буквален превод е продавач на зеленчуци.
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 7:54 pm

Нищо и с анадолски манафе можем да си правим кефа ... Very Happy
Я некой по-подпийнал да го обърка в тъмното я некой да си прави кеф да му бие чукани от тука до другия байр Very Happy
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 8:05 pm

Ес де излеко а са не обиди некой пак- Между другото Колеги понеже знам че всеки от вас ще хвърли по едно око на тая тема -леко отклонение за което изв. Джони - От 10 май влязло в сила е че вече могат да ви нюхат и по телефона и по нета а доставчика на нета е длъжен да ви даде айпито в опр.срок ако го изискат от Полицията-според закона това е при доказана така наречената 4-та степен на обществено опасна дейност -но естествено не ние определяме това а други субективни фактори пък знаем в БГ как се размиват нещата - Та умната. :pepe:

Последната промяна е направена от stan960 на Сря Май 12, 2010 8:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
emilio
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 8:05 pm

Преди около 10 години съм гледал м-детект с мацка.минава колата ние за гъби
мацката маха и отминава.Колата спире на другия баир след около 2 часа
стигаме до тяхното място,2 чувала 2 кирки 1 лопата и дупка 1 на 1 метра.
Аз на това му викам м- детенг с мацка........
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 8:10 pm

Ти па -сигурен ли си -ча и с чували-Да не са копале за трюфели ората............... Laughing
emilio
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Май 12, 2010 8:17 pm

Да бе това ми беше първия допир с м-детект.А за чувалите е истина само не знам защо ги оставиха
AdEoY
Про-Консул
Про-Консул
AdEoY

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyЧет Май 13, 2010 2:26 am

stan960 написа:
Баах гу -Джонито пусна темата а ви види кви сте мачовци и да споделите некоя случка - Вие Рускини та Рускини - ае ша ви видим наесен - Сал да имате у предвид че първо требе да ги надпиете па после а са втърдявате от кръста надолу -ако можете................ Laughing Laughing Laughing
това и google не можа да ми го преведе
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyЧет Май 13, 2010 11:27 am

Диалект бе батка -трябва да си пообиколил повечко по БГ та да схванеш -защото това моето е нищо-има места в България където като ти заговорят на диалект и ще се чудиш къде си -Иначе ако се надяваш само на преводачката на Гуугл то си си за оплакване -Те не могат да преведат едно изречение правилно от Български на Английски и обратното- Та споко -глей там куртизанката от тесера кат та свърши а не оклепеш темата -пък другото са подробности.... Laughing
Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСъб Май 22, 2010 12:31 am

Поздрави на всички колеги от колежката имате.

https://2img.net/r/ihimizer/i/t223891274164327.jpg/

http://imperio.dir.bg
http://zlatoimeteoriti.bg/
http://www.forum.zlatoimeteoriti.bg/
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyВто Май 25, 2010 11:35 pm

Случката ми от днес не е директно свързан с метал детектинг и мацка ама е супер нелепа и ме изби много на смях Smile
Та търкаме си днеска с един авер и става около 19:30 и е време да си ходим и колата е на около 2-3км от нас...
Важно е да опиша района - каньон,дълбока вода от дъждовете,сипеи отвестни скали,гора ....
та стигаме колата и до колата двама пича...
Викам кво бе ...
- Абе да сте виждали две момичета,загубихме си момичетата някъде....
- Викам как бе ... он вика .. отидоха да пикаят и 3 часа ги няма Very Happy
Викам ко прайте тука в тая пустош .. (отговора ви е ясен Wink )
Викаме глейте сега ... тука обхват няма .. тичайте да ги търсите защото има няколко вариянта...
Да са се скрили някъде да пишкат и :
- да са хванали друга посока,да са паднали от някой сипей,да са паднали във водата долу е въртоп или да ги е налазила някой пепелян защото тука са на грозд и да са изпаднали в паника и шок и да се става лудница Smile
Ама вика ключовете ни са у тях не можем са приберем Very Happy

Та колеги... да внимавате къде ходите са си изпълнявате природните повели Very Happy
charon
Цезар
Цезар
charon

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСъб Май 29, 2010 12:55 pm

Това е то,да загубиш жената в гората егаси Shocked

Viver est militare!
maksim12
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Юни 09, 2010 11:09 pm

kopa4 написа:
http://img341.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img341/9639/7942493961.jpg&via=mupload[/img] Laughing Laughing Laughing Момичето търси дружинка с когото да излиза да си практикува хобито-ако някои се интересува мога да дам тел;номер.
красива дама копач да не е жена ти Smile
stater
Про-Консул
Про-Консул
stater

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyЧет Юни 10, 2010 11:19 am

И е левичарка дори.
PlovdivTrakiq
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyЧет Юни 10, 2010 12:09 pm

Работлива да е ,хем да е сручна с копача ,хем с другия копач Very Happy
Dominos
Про-Консул
Про-Консул
Dominos

ПисанеЗаглавие: хахахах   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyПон Ное 15, 2010 11:52 am

zempar написа:
ако си разкажа случките и жената прочете , никой не може да ми сглоби машината после Laughing
pinos
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Металдетектинг с мацка...   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСъб Фев 05, 2011 9:33 pm

супер е даси с мацка и да си търсиш
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyПон Фев 07, 2011 5:32 pm

pinos написа:
супер е даси с мацка и да си търсиш
Е все някой трябва да ги приготви тия паржоли докато си търсиш Smile
Vergilius
Легионер
Легионер
Vergilius

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyСря Фев 09, 2011 9:52 pm

Много се оплакват като ги вземаме с нас ,постоянно мрънкат за нещо . Ама как я впрегнах моита веднъж да копа - какво да я правя нека се учи cheers дявол

''Facta sunt verbis difficiliora''
carlav
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектинг с мацка....   Металдетектинг с мацка.... - Page 3 EmptyПет Фев 11, 2011 6:27 pm

Kолеги,а някога вашата дама да ви се обадила по тела,и да ви е пожелала късмет???
На мен ми се случи-тръгвам ,и не се обаждам каде отивам,звъни ми тела по некое време,и моята ми звъни- каде си ,че ме притеснява отсъствието ти:а аз -за риба,нали се сещаш. И тя ми пожела късмет от сърце,и да ви кажа,не беше нужно присъствието и за да има богат урожай на нивката............... случи се отдавна отдавна................

Металдетектинг с мацка....
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: