Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Нед Май 09, 2010 9:57 pm
Там има 2 дето са ми направили впечатление .. една дърта ама много..мумия брат Преди киснеше на гарата... И една друга малка русичка една.Не знам цигле ли е,ама е по-бела направо си е бела...най-хубавата магистралка де съм виждал..кисни с една циганка с едни големи ... ДД
Гост Гост
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 10, 2010 12:55 am
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 8:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 10, 2010 8:59 am
PHOENIX написа:
Aemilivs написа:
.......... ..кисни с една с едни големи ... ДД
Тва ДД вида на антените ли е (сигурно добре ловят ) казвам ви аз че ДД е по добре от концентрична ама колегата титус не слуша
ми ще кисне,щото е с ДД.виж ако беше с концентри4на работата щеше да е бамбашка
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 10, 2010 1:30 pm
ДД е размер сутиен.Стига сте мислили само за антени
charon Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 10, 2010 9:12 pm
Aemilivs написа:
Там има 2 дето са ми направили впечатление .. една дърта ама много..мумия брат Преди киснеше на гарата... И една друга малка русичка една.Не знам цигле ли е,ама е по-бела направо си е бела...най-хубавата магистралка де съм виждал..кисни с една циганка с едни големи ... ДД
Тая дъртата я знам Господи тя плаши,интересно какво й се е случило на педните зъби,та са така оредели
Viver est militare!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 10, 2010 9:23 pm
И ти ли си ходил по ебън в по плевенските аутобани Ба май всички са ходили само аз не
charon Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 10, 2010 9:25 pm
Aemilivs написа:
И ти ли си ходил по ебън в по плевенските аутобани Ба май всички са ходили само аз не
Ахахаха не,не съм я докосвал тая само съм я виждал
Viver est militare!
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Пон Май 10, 2010 11:07 pm
Mацките понякога носят и късмет,а ако е и някоя млада археоложка да се радва на коцетата ще си изпросим един м.....т
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 11:05 am
charon написа:
Aemilivs написа:
Тая дъртата я знам Господи тя плаши,интересно какво й се е случило на педните зъби,та са така оредели
Двата предни им ги изпилват или избиват -кат праат свирки а ти не убива.........
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 12:37 pm
Мерси за редакцията бях на 2 ракий и написах тая дума без да се замисля
Няма проблем.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 8:57 pm
Колежките от един от най голямите Руски форуми ви поздравяват със това клипче.Испълнението е на една от тях ,търсачака и ви пожелават много късмет.Казаха да тренирате за състезанието есента.
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 9:05 pm
ПоздраВи и от нас за руските колежки
Viver est militare!
monetar Легионер
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 9:14 pm
малеее, кой месец било това състезание и къде
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 9:25 pm
мале мале.оффффффф не е истина
charon Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 9:35 pm
Ще ги чакаме руските колежки есента на състезанието
Viver est militare!
qnus123 Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 9:36 pm
Това състезание маи ще е мн яко!!!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 10:02 pm
Кое състезание ?
топи Цезар
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Вто Май 11, 2010 11:29 pm
кво ти пука.важното е рускини да има
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 12:15 am
qnus123 написа:
е то тогава сигорно няма да има значение каде и кога щом ще има рускини и колко ще ви излезне за разлика от сега
qnus123 Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 11:56 am
AdEoY написа:
qnus123 написа:
е то тогава сигорно няма да има значение каде и кога щом ще има рускини и колко ще ви излезне за разлика от сега
Колега то мен не ме барка каде!Проблема е кога щото може да не сам БГ!Това е проблема
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 12:14 pm
Баах гу -Джонито пусна темата а ви види кви сте мачовци и да споделите некоя случка - Вие Рускини та Рускини - ае ша ви видим наесен - Сал да имате у предвид че първо требе да ги надпиете па после а са втърдявате от кръста надолу -ако можете................
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 12:33 pm
Че вие жените сал с алкохол ли ги омайвате
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 4:33 pm
stan960 написа:
Бе то не е за фалене ма често са случва кат тръгнем да детектим некъде около Дунава а са отбием за с..... при некоя магистралка-Последният път (Емо) беше на селището дето е над КАТ по пътя Плевен-Русе - оная ми върти с.... у колата па аверите седнали баш на камъка де е написано че това е Антично селище и викат Чичо Станьо -Чичо Станьо -Оле -Оле оле оле -Бе голем смех падна -Накрая и дадох на оная 5-ка па тя са беше наканила за 10-кат са отпочнаа едни клетви та пак голем смех -Сал де накрая кат отидохме за където бехме тръгнали и голем куцуз -никой нищо не фана.Такива ми ти работи Джони -Кат са качи жена на кораба и...................
Станчо,що не вземеш да направаш по-умното нещо и да махнеш този си пост.... То,че всички пишем понякога нещо различно от Металдетектинг,пишем,ама ти изби рибката... Голямо геройство,че няква мангалка ти правила С..... Не само ние четем тук.И други четат,най-вече тези,дето ни мразят и плюят.Сега им даваш повод да им падаме ниско...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 5:20 pm
Бе рекох че не е за фалене целата история ма сигур си пропуснал увода-просто се случва понекога кат ни превърти сачмата и още сме вчерашни.Изв. се ако на некой му се засегат нежните чувства но не съм си мислел че тук е "Пансион за благородни девици"- пък и темата си е леко провокативна даже мисля ви се направи нещо като забележка че нема пикантерий и се ограничавате с леки коментари- Та приятел не мисля да я трия сигур щото съм минал веке 40-ка и то оттдавна и е известно че след 40 мъжете стават циници не че жените в същата възраст правят изключение де и доста фалш-морални норми отпадат - Виж ако Админа реши че нещо е нарушен добрият тон у апостолическото училище-да брише.....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг с мацка.... Сря Май 12, 2010 5:26 pm
Aemilivs написа:
Че вие жените сал с алкохол ли ги омайвате
Емко седал ли си на маса с Рускиня на живо бе- не ти говора за тинейджърка а за жена - Па и никой не е рекъл че ш се надпивате -ма нема да е лошо а издържиш на 2-3 стакана поне....................