Здравейте на всички. Искам да отворя тази тема ,която е позната на много от вас.Занимавам се от 3 години с ходене по плажовете на Испания,ако някой има желание може да пише за всичко свързано с това.Например,работа на различни модели апарати в условията на мокрия пясък,проблеми с законодателството при свободното търсене по плажовете на България,техники на търсене в сухия пясък и прибоя и т.н.т.Имам ивестен опит със следните апарати Minelab Explorer SE Pro,ExcaliburII-Whites DFX-Garrett Sea Hunter MKII,ACE 250,но човек винаги може да научи нещо ново.Ако мога и аз да помогна на някого с нещо,с най голямо удоволствие.
Здравейте на всички. Искам да отворя тази тема ,която е позната на много от вас.Занимавам се от 3 години с ходене по плажовете на Испания,ако някой има желание може да пише за всичко свързано с това.Например,работа на различни модели апарати в условията на мокрия пясък,проблеми с законодателството при свободното търсене по плажовете на България,техники на търсене в сухия пясък и прибоя и т.н.т.Имам ивестен опит със следните апарати Minelab Explorer SE Pro,ExcaliburII-Whites DFX-Garrett Sea Hunter MKII,ACE 250,но човек винаги може да научи нещо ново.Ако мога и аз да помогна на някого с нещо,с най голямо удоволствие.
КОЛЕГА АЗ ХОДЯ ПО ПЛАЖА В БГ ПО ТОЧНО НА ЗЛ ПЯСЪЦИ ВАДЯТ СЕ ПО 20 30 ЛВ ЗА ПОЛОВИНАТА КОМПЛЕКС ПО ТОЧНО СЕВЕРА НА ЮГА КАЗВАТ ЧЕ БИЛО ПО ДОБРЕ НО ТАМ ИСКАТ ПАРИ КАК Е ПРИ ВАС В ИСПАНИЯ
През лятото докато има туристи е горе доло добре, но и тука напоследък станаха много маймуните на клона.Добре че повечето си нямат и понятие от работа с детектор та остава и след тях.Иначе търсенето е свободно с изключение на област Андалусия и никои не прави проблеми,говорим за плажовете разбира се.
utus777 Новобранец
Заглавие: Re: Плажен металдетектинг Чет Дек 29, 2011 12:59 pm
от апаратите с който си работил по плажа,кой е най-добър?
къртичко Новобранец
Заглавие: Re: Плажен металдетектинг Чет Дек 29, 2011 9:41 pm
utus777 написа:
от апаратите с който си работил по плажа,кой е най-добър?
Че то универсален няма.Всеки си има добри и лоши страни,зависи за какво ще го използваш.
Приятели как е плажния детектинг сега лятото , излиза ли нещо ?
QNUS Консул
Заглавие: Re: Плажен металдетектинг Сря Сеп 12, 2012 1:16 am
pesh0 написа:
Приятели как е плажния детектинг сега лятото , излиза ли нещо ?
MИ аЗ зарових колега 2 кутийки с бира и не ги намериха на събора....и мястото го казах..
pesh0 Новобранец
Заглавие: Re: Плажен металдетектинг Сря Сеп 12, 2012 10:08 am
ее жалко тогава ,че не съм бил на събора
ezz Новобранец
Заглавие: Re: Плажен металдетектинг Съб Яну 19, 2013 11:43 am
Здравствуйте коллеги! В Болгарии можно искать детектором на пляже? Например пляжи в Албене или Золотые Пески - там есть проблемы с законом с полицией? В России пока можно, но возможно скоро запретят.