Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Чет Мар 29, 2012 11:26 am
Eто и трите ми номера: 0885 451637, 0878 551637, 0895 858398!Чакам!
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Чет Мар 29, 2012 4:26 pm
имам обект от мен обекта от някой техниката и задружна работа...
pvk1967 Новобранец
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Пет Мар 30, 2012 12:36 am
"Джадай", до тук не разбрах: градски ли си или нещо от сорта: давай-насреща съм! Трябва да сме в джаза-наближава активния сезон по болната тема!
pvk1967 Новобранец
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Пет Мар 30, 2012 4:35 pm
Някой ще помогне ли: исках да поръчам любителския комплект за промиване Фишер при Мдетекторс, ама се оказа,че няма! А май нямат нищо подобно в момента, защото нещо не ми отговарят на запитването по въпроса! Някой няма ли в повече някой леген на Фишер или на Гарет втора употреба, че ще умра от яд-исках да почна да обхождам за проби, а няма с какво!
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Съб Мар 31, 2012 9:13 pm
hegemone,каква техника ти трябва?
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Съб Мар 31, 2012 10:11 pm
pvk1967 написа:
Някой ще помогне ли: исках да поръчам любителския комплект за промиване Фишер при Мдетекторс, ама се оказа,че няма! А май нямат нищо подобно в момента, защото нещо не ми отговарят на запитването по въпроса! Някой няма ли в повече някой леген на Фишер или на Гарет втора употреба, че ще умра от яд-исках да почна да обхождам за проби, а няма с какво!
Едно време да не са имали комплекти на фишер ? Ако ти е само за проби избери си от магазините за лев няколко легенчета , а ако имаш и една чиния от алпака ,като тези от казармата ще е екстра.
pvk1967 Новобранец
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Съб Мар 31, 2012 10:40 pm
Добре де, прав си! Ама за мен това ми изглежда като хоби, а това би трябвало да означава, че се практикува за удоволствие! И как да взема чиния от алпака или каквото и да е друго като днес хората ползват съвременна техника!... Как и кога ще стигна например до Враца с волска каруца в сравнение да речем, ако си пална Рено-то!?
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Съб Мар 31, 2012 10:57 pm
pvk1967 написа:
Добре де, прав си! Ама за мен това ми изглежда като хоби, а това би трябвало да означава, че се практикува за удоволствие! И как да взема чиния от алпака или каквото и да е друго като днес хората ползват съвременна техника!... Как и кога ще стигна например до Враца с волска каруца в сравнение да речем, ако си пална Рено-то!?
Аааа , нема връзка реното с каруцата , ама не виждам разликата от пластмасовия леген на фишер и подобно легенче ,което можеш сам да си приспособиш. Именно защото е хоби , удоволствието е сам да се приспособиш и да си напрегнеш мозъка за да извлечеш нещо , не си мисли ,че като се въоръжиш с най-скъпа техника успеха ти е готов . Нали на всички е известно , че и най-скъпите въдици не ловят рибата , а това ,което я държи.
pvk1967 Новобранец
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Съб Мар 31, 2012 11:07 pm
Е, нали съм и "новобранец", а и нямам пряк наставник!....Това с въдицата си го бива, но не мога да се съглася на 100%!...Това е лично мнение и не ангажирам никой с него! Просто си търся това което споменах по-горе и това е! А експерименти ще правя отделно!...
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Нед Апр 01, 2012 11:55 pm
Petronii написа:
pvk1967 написа:
Едно време да не са имали комплекти на фишер ? Ако ти е само за проби избери си от магазините за лев няколко легенчета , а ако имаш и една чиния от алпака ,като тези от казармата ще е екстра.
А да не би да са имали магазини за по левче едно време
Нито си продавам легенчетата, нито съм на % към Мдетекторс, но ще ти кажа да продължаваш да търсиш. Не се вързвай на тия приказки за легенчета от левчета, чинии и салатиери. Иначе рискуваш да отидеш 2-3 пъти, да не хваснеш нищо, и да се откажеш. Ако ще правиш нещо, го преави като хората, а хората от ктай време го правят с дървени, метални или пластмасови легени, но скосени под ъгъл от над 150 градуса.
pvk1967 Новобранец
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Пон Апр 02, 2012 1:02 am
Работата отива към безсмислен спор!?Ако ще си помагаме, да си помагаме!? Не виждам какво толкова имаме да делим!? Ако ще е до това кой знае повече:ЕВАЛА! На никой няма да спестя похвалите!?Mitbul благодаря за подкрепата! Мненията ни по темата са почти под индиго! Мисля, че идеята на форума не е да си мерим ......е!?
pvk1967 Новобранец
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Вто Апр 03, 2012 3:23 pm
Не знам дали намерих правилния сайт ама даже и така да е тая чудесия е на френски!.....
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Сря Апр 04, 2012 1:51 pm
Абе ти с Кирил говори ли? Теле фона му е тука в ляво, под снимката на фишер ф5 мега.
pvk1967 Новобранец
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Сря Апр 04, 2012 9:55 pm
Ровил съм и в тези сайтове, ама нямат в наличност! Днес дойде до мен, от най-високо ниво, една обнадеждаваща информация по въпроса и май остава само да се чака резултата! Лично на Кирил не съм звънял!
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Вто Апр 24, 2012 9:57 pm
Mitbull написа:
Petronii написа:
pvk1967 написа:
А да не би да са имали магазини за по левче едно време
Нито си продавам легенчетата, нито съм на % към Мдетекторс, но ще ти кажа да продължаваш да търсиш. Не се вързвай на тия приказки за легенчета от левчета, чинии и салатиери. Иначе рискуваш да отидеш 2-3 пъти, да не хваснеш нищо, и да се откажеш. Ако ще правиш нещо, го преави като хората, а хората от ктай време го правят с дървени, метални или пластмасови легени, но скосени под ъгъл от над 150 градуса.
що бе мите ние с другаря тодоров като ходихме не хванахме ли златинки.въпреки че бяха дребни си стояха кротко в лигена.ти като ходи вродопите изкара ли толкова дребни КОЙ СКАКВОТО СВИКНЕ мене с чаша бира и мезе ми е най добре
pvk1967 Новобранец
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Нед Юни 10, 2012 2:03 am
Заформи се нещо като спор, та във тази връзка нека да кажа нещо ново-Гарет-а вече е у дома и си чеша крастата както ми е на мене кеф!
vmsh Новобранец
Заглавие: Re: Има ли златотърсачи тук ??? Вто Ное 15, 2022 1:06 pm
Здравейте. Малко стара тема но да попитам. Някаква информация за реките и водоемите в Троянският край. Благодаря Ви предварително.