Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пет Ное 13, 2009 1:10 pm
bumbum написа:
Консуле Петър, ти от сега плачеш за кауша бе човеко! Какъв търсач от тебе ще стане не знам- нощен бракониер щом си ... Представям си какви зулуми правиш и на къра ! За такива като теб желая прекрасно шоу в някой от прекрасните ни затвори със съкилийници -тлъсти, мазни, брадясали мангали-манафи, да ти правят шоуто всяка вечер-доволен да останеш !
е аз може да плача за кауша ама съм сигорен че и ти не оставаш по на зад от мен а какво толкова е станало ка то си одаря някои заек на седмицата . даи да не говорм за лов бракониерство и тн . а до търсачеството мога да ти кажа че не съм напвавил нито един золум . ти можеш ли да се похвалиш с това не нали сигорен съм такива светени води като теб много повече плачат за пандела такаче гледаи си форома и не се занимаваи с мен
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пет Ное 13, 2009 1:14 pm
Ancient Hunter написа:
Да не се отклоняваме от темата за транспорта. За много усойни места и за шубраците това е най подходящо: http://news.automedia.bg/read/8264.html Супер маневрен
горката кола е понашти пътишта като се карат дори и не мгат да запалят
Гост Гост
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пет Ное 13, 2009 1:27 pm
А ето и двата варианта на Даскала
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пет Ное 13, 2009 1:31 pm
pet1r90 написа:
bumbum написа:
Консуле Петър, ти от сега плачеш за кауша бе човеко! Какъв търсач от тебе ще стане не знам- нощен бракониер щом си ... Представям си какви зулуми правиш и на къра ! За такива като теб желая прекрасно шоу в някой от прекрасните ни затвори със съкилийници -тлъсти, мазни, брадясали мангали-манафи, да ти правят шоуто всяка вечер-доволен да останеш !
е аз може да плача за кауша ама съм сигорен че и ти не оставаш по на зад от мен а какво толкова е станало ка то си одаря някои заек на седмицата . даи да не говорм за лов бракониерство и тн . а до търсачеството мога да ти кажа че не съм напвавил нито един золум . ти можеш ли да се похвалиш с това не нали сигорен съм такива светени води като теб много повече плачат за пандела такаче гледаи си форома и не се занимаваи с мен
Колега остави го тоя bumbum човека е явно психично болен ! Не му обръщайте внимание ! Държанието му говори за остри душевни проблеми ! И разбира се всички да се заемат с правописа не искаме да влошаваме здравословното състояние на човечеца допълнително !
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пет Ное 13, 2009 1:46 pm
Колеги няма да мине много време и ще можем да си вземем китайски джип на лизинг ! Ето пръста от основите на бъдещият автомобилен завод край Ловеч !
Днес минах и видях как копаят багерите ! http://news.expert.bg/?id=238449
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 7:45 pm
Слави,твойте момичета от Русия питат ,тъй като завода при вас кой знае кога ще стане дали искаш ето такава машина да ти пратят.Те я ползват и са много доволни.Казаха че няма да имаш никъкви проблеми с нея.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 7:51 pm
Аз използвам Лада Нива и лада 1500с. Това са машините.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 7:55 pm
само не ми е ясно на тази нива за какво и е лебедката
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 8:48 pm
2010 разправят ,че завода ще бъде готов ! Аз съм си поръчал вече една джипка ! Като напече малко ще ида да направя някоя снимка да ви информирам на кой етап е в момента строежа на завода !! Като гледам колко декари са разкопали няма да е никак малак ! Там на по късен етап ще се произвежда и първият Български лек автомобил !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 8:50 pm
slavitoooo написа:
2010 разправят ,че завода ще бъде готов ! Аз съм си поръчал вече една джипка ! Като напече малко ще ида да направя някоя снимка да ви информирам на кой етап е в момента строежа на завода !! Като гледам колко декари са разкопали няма да е никак малак ! Там на по късен етап ще се произвежда и първият Български лек автомобил !
Включи и мен във списъка за джипа........
бушон Преторий
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 9:17 pm
NERON написа:
Какво неясно има - лебедката служи за изтегляне на закъсали ЛандКрузери.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 9:20 pm
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 9:50 pm
бушон написа:
NERON написа:
Какво неясно има - лебедката служи за изтегляне на закъсали ЛандКрузери.
хубаво леднкруизери ама нивата е с вериги
бушон Преторий
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 9:55 pm
NERON написа:
хубаво леднкруизери ама нивата е с вериги
Че какво им е попречило и на джапанезите, да турят вериги на лендкрузерите?
NERON Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 9:58 pm
аз питам на нивата с веригите за какво и е лебедка ти ми казваш на ленд круизерите за какво са им лебедките да няма почерпени
бушон Преторий
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Дек 15, 2009 10:04 pm
NERON написа:
аз питам на нивата с веригите за какво и е лебедка ти ми казваш на ленд круизерите за какво са им лебедките да няма почерпени
Има малко, ама не е в това работата. Просто гледах веднъж как една нива с лебедка изтегли един ландкрузер от една пряспа, на Превала, до с. Стойките, Смолянско...
ztec Консул
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Сря Дек 16, 2009 9:04 am
Форд Фиеста 2001г.
joro i Легионер
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Сря Дек 16, 2009 9:33 am
СУБАРУ
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Нед Дек 20, 2009 4:31 pm
Ето дядковците къкво използват за хобито си, и понеже и са възрастни и немогат да копаят си имат и копач ,който им копе без пари само за едното ядене.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Нед Дек 20, 2009 4:39 pm
Kiril62 написа:
Ето дядковците къкво използват за хобито си, и понеже и са възрастни и немогат да копаят си имат и копач ,който им копе без пари само за едното ядене.
Ей ама тия дядковци кат ги гледам не работят със миндили а само маркови апарати ползват.....
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Нед Дек 20, 2009 6:56 pm
Аз ползвам квадрига-колесница,теглена от четири коня Смених и само дървенията.Апликациите пак ги сложих.В четерите краища има сребърни лъвски глави..Конете са тесалийски,Северна Елада.Катеря баири,дерете,върхове,навсякъде..Когато возя някое момиче,от друсането се получава така-
hristo_ivanov_1982 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Дек 21, 2009 9:30 am
искам такъв москвич кои руснак ги прави
NERON Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Дек 21, 2009 11:23 am
Kiril62 написа:
браво,тази първата си е слагам на декстопа
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Дек 21, 2009 8:59 pm
когато ми остава време излизам с Honda CR-V . Малко я драскам, но пък нали си има каско.
бушон Преторий
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Дек 21, 2009 9:19 pm
vaskonti написа:
Малко я драскам...
Щом е малко, не се брои...
Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито?