Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Фев 18, 2010 3:26 pm
http://vbox7.com/play:b447c0f6 comander да идва да помага със заварките
denarios Новобранец
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Фев 18, 2010 3:43 pm
ладичката си е перфектна до сега никаде не ме е oставила,а и евтина за ремонт.а отностно кои джип е по добър за нашето хоби мисля че повече е от значение кои го кара и наи важното да не му е жал за машината
Последната промяна е направена от denarios на Чет Фев 18, 2010 10:06 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
топи Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Фев 18, 2010 4:08 pm
точно така е.и ние ходим с нива.евтина за покупка,евтина подръжка,проходима и не те е жал като я караш или одраскаш някъде
d.dr Легионер
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Фев 22, 2010 1:49 pm
Това е атв Башан кара се с б категориа фтора рака струва от 1200 до 2000лв . слага се единa навигация на волана и сичко е шес. Ето за това http://vbox7.com/play:6d71351f
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Фев 22, 2010 2:22 pm
Много бръмчат тия атв=та и нняма къде да слойиш багаж.Иначе е хитро.
virus2009 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Фев 22, 2010 3:53 pm
Ние ходим със Сузуки Витара малко повдигната и никога нее дала проблеми за 3-години и е евтина за ремонт .Машината е само за тези неща
georgi_malinov11 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Фев 22, 2010 6:44 pm
Колеги няма значение какъв е автомобила,а е много важно задкормилното устройство.Важно е да знаеш на къде отиваш и с кого си тръгналл.Хобито е за удоволствие.Бъдете здрави!!!
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Мар 18, 2010 7:18 pm
от тук може да си изберете автомобил за хобито http://vbox7.com/play:5b8a29ef
топи Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пет Мар 19, 2010 9:19 am
първия москвич кефи
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Май 31, 2010 1:39 am
Препоръката на мамашките е да ползвате такъв автомобил,като миенето след това е от тях самите и за тяхна сметка.
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Сеп 23, 2010 6:07 pm
Kiril62 написа:
djotoriij написа:
ATV Can-Am : ,,Няма път ? - Няма проблем,,.
Бих ви предложил това да ползвате за хобито си.Много е добро.
Супер е.Но нее за мен.За младите лъвчета е.Аз съм старо желязо,и ще се претрепя някъде . По ще ми отива Can Am 800 или Polaris RZR S.
dpinko Новобранец
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Сеп 23, 2010 11:15 pm
Kiril62 написа:
djotoriij написа:
Много е готино но цената му малко е височка 4900 долара.
Гост Гост
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Сеп 23, 2010 11:29 pm
Да се включа и аз в тази "мъжка" тема. Най-добрата кола за това е служебната! Иначе ,като класация за мен: Лада Нива-проходимост Трабант-никакви проблеми при порой и град Голф 2-издържливост и здравина
Тук може би кросаците,но това не мога да го карам и нямам мнение.Гледам ги по Витоша какво правят.
Гост Гост
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Сеп 23, 2010 11:33 pm
Kiril62 написа:
djotoriij написа:
много му е малко междуосието и ще се преобръща на горски пътища, отделно трудно ще пресечеш някоя река с тва нещо ша глътне вода
по става да се фукаш отколкото за реална разходка
zigzag22 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Яну 27, 2011 6:23 pm
E36 320I + шпер и 18''
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Яну 27, 2011 7:48 pm
http://picbg.net/pic.php?u=6035864DQX&i=516710
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Чет Яну 27, 2011 9:27 pm
slavitoooo написа:
Kiril62 написа:
Колата върви в комлект със всичко което виждаш,така че си помисли .Украйна е близо до теб ако трябва да поръчвам,само кажи.Има много промоции към снимката.
Киро то колицата е добра ама тая мацка с този експлорер какво ще прави из тази телена мрежа !! Горкия апарат ще дава на заето само !!!!!!!!!!!!!
особенно на асфалта дано не фане сигнал че ше и тябва канго не кирка. пък и взех да се замислям що има толкова дупки по пътищата
Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито?