Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
грунда prodavam Майнлаб голден deus wave miladinka Coil Simplex Fisher lorenz маск МЕТАЛОТЪРСАЧИ nokta врътка TEKNETICS GOLD Spectrum kupuvam VANQUISH пират нишани mask tesoro Minelab nexus

Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате

Go down 
+11
vasilevs
slavitoooo
krasko
pechkata
aiko
zempar
stran
NERON
adminn
Aemilivs
ztec
15 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
ztec
Консул
Консул
ztec

Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Empty
ПисанеЗаглавие: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:11 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 5:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
ztec
Консул
Консул
ztec

Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:13 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 5:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:17 pm

От вторя вид имам един почти цял и няколко парчета от втори.Причина : среща със скала заради хубавата му дискриминация дето викаш и работа като цяло Smile
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:20 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 5:59 am; мнението е било променяно общо 1 път
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:22 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 5:59 am; мнението е било променяно общо 1 път
adminn
Admin
Admin
adminn

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:23 pm

Ауууууууу обичам всички тука Smile Смядовкааааа Razz Twisted Evil Basketball affraid

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:27 pm

ztec написа:
Браво бе
31 преглеждания и 1 отговор
голяма помощ ми оказвате

по добре да ти каже някой който има или е ползвал
отколкото някой който само е чувал и може да те заблуди
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:29 pm

Very Happy

NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:30 pm

обикновенно става обратното
кои апарат те е разочаровал ?
stran
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:37 pm

ztec написа:
Здравейта на всички
Не съм запознат много с бг.апаратите и ме интересува,кой апарат според вас от бг машините е с най добра ДИСКРИМИНАЦИЯ.
Не ме интересува дълбочината а само ДИСКРИМИНАЦИЯ
Който има някакво наблюдение нат даден апарат нека му напише името
Само името без да се пишат коментари,че големи спорове стават и се измества темата.
Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание!

ZLAT ZF-1
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: здр   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:38 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:00 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:42 pm

А сега кажи и че адриана лима не става Very Happy
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:44 pm

да не си попадал на дефектни апарати ?
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:45 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:00 am; мнението е било променяно общо 1 път
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:45 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:00 am; мнението е било променяно общо 1 път
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:46 pm

това са сравнително сносни апарати
да не е в теб проблема ?
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:48 pm

Very Happy

NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:51 pm

събираи пари
или направи компломис с 2 ръка
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:52 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:01 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:53 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:01 am; мнението е било променяно общо 1 път
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 10:54 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:01 am; мнението е било променяно общо 1 път
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 11:04 pm

металдетектинга не опира само до средства а и до майсторлък
виждал съм колеги с хубави машини , но като търсят държът сондата на 1 - 2 педи отземята и е мятат като бейзболна бухалка
е какво да намеят във въздуха
най-много да засече пломбата на някой бръмбър
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 11:12 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:02 am; мнението е било променяно общо 1 път
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 11:16 pm

аз мисля , че в форума има хора който ще ти помогнат по-добре от мен
аз мога да те заблудя неволно
ztec
Консул
Консул
ztec

ПисанеЗаглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате   Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате EmptyВто Ное 03, 2009 11:21 pm

Very Happy

Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:02 am; мнението е било променяно общо 1 път

Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Български металдетектори-
Идете на: