Заглавие: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Ное 09, 2009 10:34 pm
лада 1500...........номер 1
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Ное 09, 2009 10:38 pm
Ако съм с мойта кола - с работното ми Пежо Ако някой колега ме вземе - с каквото ме вземат Снощи гледах джипки,та съм се зарибил по Дайхатсу Роки 2.5тди или 2.8... или други джипки на такава цена и с мотори в тоя диапозон
bigcat Новобранец
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Ное 09, 2009 11:11 pm
Land Rover-Discovery 2.5Tdi 96год.Върши чудна работа.
comander Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Ное 09, 2009 11:14 pm
тази тема маи маи !номерата на колите да ги пишем ли и тях?
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Ное 09, 2009 11:25 pm
comander , заека се плаши и от сянката си ,споко ти си пешак или селянина с колелото,ама навремето и колелетата са били с номера така че внимавай
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Ное 09, 2009 11:37 pm
кракомобила наи-добрия превоз
Гост Гост
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Пон Ное 09, 2009 11:58 pm
ford scorpio , alfa 146 (s gumi s koito ne moga za zavivam :d ..max.golemi )
p.p s forda kade se kateri ne moj s i predstavite samo vietnamki sa minavali :d ..ama ponqkoga se nalaga mnogo zasilka i malko chupene na kamani s kartera ..dobre che sa go napravili naistina zdr)
NERON Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 12:12 am
танк
Последната промяна е направена от NERON на Вто Ное 10, 2009 12:22 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
K7650 Легионер
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 12:18 am
Rover - зелен и син След няколко дена заминавам за северна Ирландия
carlav Легионер
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 8:03 am
индиана джоунс написа:
comander , заека се плаши и от сянката си ,споко ти си пешак или селянина с колелото,ама навремето и колелетата са били с номера така че внимавай
Абе уж много смелчаци,а колко бяхме в Ловеч
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 9:41 am
Голф-2 и Лада-ОКА за наблизо става и с бегача раничката на гърба и айдеее на........................
zempar Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 9:46 am
голф 2 , супер е , никъде не ме е оставял , ако пък е и синхро няма равен , нови пътища прай в гората
Български металотърсачи
rock Новобранец
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 3:06 pm
за черен път по добро няма
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 3:14 pm
Е30 с блокаж на високи гуми само на луната не можах да го кача
lorencox Новобранец
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 3:51 pm
сузито ми е 6 цилиндара и за гората е номер 1
GEPITO-VT Легионер
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 4:31 pm
ТОВА ще ми е за зимата ,иначе по шосето с мицубишито,а до обекта пеш-че не тръска.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 6:31 pm
Колеги това е много икономично и е много добро.Препоръчвам ви го.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 6:33 pm
Kiril62 написа:
Кожлеги това е много икономично и е много добро.Препоръчвам ви го.
Кирца колко път съм изръшкал с такава бойна машина хората дето ми познават знаят !!!
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 6:39 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 9:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 6:44 pm
На това чудо на техниката му се вика : Трабанттулек, фуражомелка ,ТрабанЦедес и др. Ако някой колега кара още картоненото возило и се оплаква ,че няма парно да ми пише на лични за да му кажа какво трябва да направи за да има най- якото парно измежду всички автомобили -- БЕЗ майтап !
comander Цезар
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 7:27 pm
индиана джоунс написа:
ас ода су кона го прегна сабалан у време, и га метна пискуна връз кюрека гамаз гамаз у бачата дет има руждесали пари.Анадъму господин Джоунс.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 7:30 pm
slavitoooo написа:
На това чудо на техниката му се вика : Трабанттулек, фуражомелка ,ТрабанЦедес и др. Ако някой колега кара още картоненото возило и се оплаква ,че няма парно да ми пише на лични за да му кажа какво трябва да направи за да има най- якото парно измежду всички автомобили -- БЕЗ майтап !
Славчо ама май тоя трабант си го бива би ли го яхнал???
krasko Преторий
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 7:37 pm
що бе аз съм ходил с трабант 3 години и съм доволен.сега съм с корса А но съм я преправил малко тип кънтри и също съм доволен минава и влиза на всякаде.мотора е 1,3 и влачи купенцето с лекота.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 7:45 pm
pechkata написа:
slavitoooo написа:
Славчо ама май тоя трабант си го бива би ли го яхнал???
Ще го яхна ама искам да е комби !!!
krasko Преторий
Заглавие: Re: Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито? Вто Ное 10, 2009 8:23 pm
моят беше комби и е по добре защото на лимузинката е малък багажника и треба да режеш дръжките на лопатите
Анкета във форума - Кой, какъв автомобил използува за хобито?