Заглавие: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Нед Мар 07, 2010 11:02 pm
Колеги, в много БГ форуми потребителите качват снимки в постовете си и по този начин се допълва това което се дискутира. Ако ви допада тази идея, то моля ви да гласувате за нея.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пон Мар 08, 2010 11:09 am
аз съм за само ще е добре да не се правят цитати на снимките
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Гост Гост
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пон Мар 08, 2010 10:43 pm
Някой от далите отрицателен вот биха ли посочили мотива си?! Или ги е страх от нещо? Става на въпрос за хобито ни, а не за убиване на хора по снимка. Кажете си го направо или ми пишете на лични.
vale Легионер
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пон Мар 08, 2010 11:03 pm
Не е ли много милиционерски подхода и няма ли много да ги улесним....враговете...
Гост Гост
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пон Мар 08, 2010 11:42 pm
Няма да правя реклама на Руските сайтове, където момчетата застават открито с лицата си. Има леснина - не си показвай лицето, ако това е проблема... Основната ми идея е чрез снимки да покажем на това общество (част от което сме), че не изравяме кокалите на умрелите ни предци от могилите и не ограбваме последните им дарове. Точно обратното - ходим само из буренясалите поляни и дишаме чист въздух сред природата. Стига са ни мислили за мародери и трафиканти на антики!
vale Легионер
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пон Мар 08, 2010 11:52 pm
Ок сагласен
vale Легионер
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пон Мар 08, 2010 11:57 pm
Ама да знаеш Харди, много ме е яд че не можем да сме като колегите си по цял свят. Що всичко е толкова трудно в БГ?
zigzag22 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Чет Яну 27, 2011 6:25 pm
да
dobo67 Про-Консул
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Чет Яну 27, 2011 7:15 pm
Колега с това ДА уби рибата довчера питаше разпитваше каква техника да си купиш гледай да е фотогенична
zigzag22 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Чет Яну 27, 2011 7:46 pm
Що тъка си мислиш колега?Какво общо има с търсенето ми на правилния апарат?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Чет Яну 27, 2011 7:59 pm
Да ама не разбрах как да гласувам...
mateto Новобранец
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Чет Яну 27, 2011 8:37 pm
съгласен
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Чет Яну 27, 2011 10:15 pm
Гост написа:
Колеги, в много БГ форуми потребителите качват снимки в постовете си и по този начин се допълва това което се дискутира. Ако ви допада тази идея, то моля ви да гласувате за нея.
Е че то и сега се качват снимки в постовете колега !Какво му е новото че да се гласува?Никой не ни е спрял.
Гост Гост
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Чет Яну 27, 2011 11:18 pm
Г-н Гост, никой не би си показал и ръждясалите капачки тука, защото от каде може да знае, че г-н Гост е добронамерен гост
vale-2 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Чет Яну 27, 2011 11:54 pm
kuroviev написа:
Г-н Гост, никой не би си показал и ръждясалите капачки тука, защото от каде може да знае, че г-н Гост е добронамерен гост
Еми примерно да погледнете датите на постовете скьпи нови колеги рс;Vale-2=Vale
vale-2 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пет Яну 28, 2011 12:22 am
Здравей
vale-2 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пет Яну 28, 2011 12:27 am
vale-2 написа:
Здравей
Здравеи гост каде беше липсваш на този форум
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пет Яну 28, 2011 10:08 pm
Най-тъпото в цялата история е, че zigzag22 (макар и с положителен вот) пише пост в тема която не е отваряна близо 1 год. (08.03.2010 г.) и след него тръгват пегорите да пишат недомислици.
На kuroviev ще отговоря с две думи - темата е пусната от мен, когато бях Модератор на форум Империо. Нормално е, че след като ти изтрият регистрацията ставаш Гост, това са неща от кухнята на администрацията и не е необходимо всеки да ги знае. Затова ти е простено за недомисления пост.
Ако на някой от новите админи му се занимава с премахването на подобни неактивни теми - добре ще направи. Така потребителите няма да изпадат в глупави ситуации, пишейки отговори едно към три/четвърти на дискусии, които са отишли в нафталина...
Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пет Яну 28, 2011 10:19 pm
PAPA BEN XVI написа:
Най-тъпото в цялата история е, че zigzag22 (макар и с положителен вот) пише пост в тема която не е отваряна близо 1 год. (08.03.2010 г.) и след него тръгват пегорите да пишат недомислици.
На kuroviev ще отговоря с две думи - темата е пусната от мен, когато бях Модератор на форум Империо. Нормално е, че след като ти изтрият регистрацията ставаш Гост, това са неща от кухнята на администрацията и не е необходимо всеки да ги знае. Затова ти е простено за недомисления пост.
Ако на някой от новите админи му се занимава с премахването на подобни неактивни теми - добре ще направи. Така потребителите няма да изпадат в глупави ситуации, пишейки отговори едно към три/четвърти на дискусии, които са отишли в нафталина...
спри да даваш акъл ИМАМЕ си оди си о сектата или опс забравих там ве4че никои невлиза
Цитат :
темата е пусната от мен, когато бях Модератор на форум Империо.
знаеш ли кво искрено се радвам че вече несии няма кои даме редактира а разказите ти бяха 80 процента гепи нече нещо но ти ги представяше за твой е това е шибаното и знаеш ли какво оди на олимп там аи питата и на гостите са видими ако си нямаш работа
дистрибутур на
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пет Яну 28, 2011 10:33 pm
Ванкооо, приятелски ти казвам "Намали алкохола друже! Направо явно ти влияе на всичко което правиш!"
zanvan написа:
спри да даваш акъл ИМАМЕ си оди си о сектата или опс забравих там ве4че никои невлиза
Прав си! Имаш акъл колкото да не си обуваш гащите с жълтото петно от дирника си на обратно. Относно моята "секта" и там си "прав" - откакто те изритах, като мръсна котка, форума ми придоби нормален вид. Имам над 640 потребители! При теб това няма да се случи дори в пиянския ти сън. Ходи се друсай, че ти минава ноща бадева!
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пет Яну 28, 2011 10:37 pm
PAPA BEN XVI написа:
Ванкооо, приятелски ти казвам "Намали алкохола друже! Направо явно ти влияе на всичко което правиш!"
zanvan написа:
Прав си! Имаш акъл колкото да не си обуваш гащите с жълтото петно от дирника си на обратно. Относно моята "секта" и там си "прав" - откакто те изритах, като мръсна котка, форума ми придоби нормален вид. Имам над 640 потребители! При теб това няма да се случи дори в пиянския ти сън. Ходи се друсай, че ти минава ноща бадева!
пак ме расмя имаш кухи РЕГОВЕ и още дълго ще се чудиш какво става не че съм ясновидец но до 2 месеца ще е пустош а месец май просто няма си платиш хоста ......
дистрибутур на
zigzag22 Новобранец
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Пет Яну 28, 2011 10:57 pm
PAPA BEN XVI написа:
Чшшшшш папа ЖАн не стига, че ти съживих простата анкета ,че и претенции имаш стой си в мъртво родения форум и не се занимавай с хората
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Анкета за разнообразяване на темите във Форума Съб Яну 29, 2011 3:10 am
zigzag22 написа:
PAPA BEN XVI написа:
Чшшшшш папа ЖАн не стига, че ти съживих простата анкета ,че и претенции имаш стой си в мъртво родения форум и не се занимавай с хората
"Чшшшшш" ходи да викаш на овцете на майка си, там в колибите от които си се пръкнал! Правилно ви наричаше Ванко Ментата "куци коне" в тоя форум. Може ли да си толко тъп да пишеш пост в тема, която не е отваряна 1 год. , ами и анкетата ми бил съживил недорасляка. Коя анкета бе кавал?! Та ти дори не знаеше на кого е тая анкета. Сега ще направя една малка хватка за да видиш коя анкета си съживил.