Някой ползвали АТВ за хобито ? аз мисля за си взема едно 110сс китайско пишат по форумите че не харчат много 2.2 на 100км някои има ли наблюдения за тези атв-та ?
deultum Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Вто Юли 26, 2011 10:42 pm
Аз не ползвам , но знам един дето ходи с АТВ по обектите проходимо е обаче после като го изгаси и го бута да запали по нивите .Племенника ми и той имаше АТВ и той го буташе абе май смотани машинки излязаха тез АТВ-та нещо като балканчетата 1 ден караш 1 седмица го правиш
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Вто Юли 26, 2011 10:51 pm
май е така , чета в нета и се обеждавам че хубавото е от 3000 лв на горе но като се замисля няма всеки ден да се чупи е че ме оставило няколко пъти на пътя ще го преглътна
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Юли 27, 2011 11:44 am
pet1r90 написа:
Някой ползвали АТВ за хобито ? аз мисля за си взема едно 110сс китайско пишат по форумите че не харчат много 2.2 на 100км някои има ли наблюдения за тези атв-та ?
Колега..само да ти кажа,че...Циганин и Китайско АТВ- Умират изведнъж...
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Юли 27, 2011 3:07 pm
Yamaha написа:
pet1r90 написа:
Колега..само да ти кажа,че...Циганин и Китайско АТВ- Умират изведнъж...
май , чаткаш на мотори и ATV-та като ти гледам ника .. нещо можеш ли да кажеш за този модел ATV Shineray XY150STE
кирката Консул
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Юли 27, 2011 7:24 pm
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img98/16/p12994201thumb.jpg&via=mupload&newlp=1 с това можеш да си обикаляш обектите без проблем,и като му сложиш и това за машинката и лопатата http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img850/7862/p12994207thumb.jpg&via=mupload&newlp=1
Око да види,ръка да пипне.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Юли 27, 2011 8:56 pm
кирката написа:
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img98/16/p12994201thumb.jpg&via=mupload&newlp=1 с това можеш да си обикаляш обектите без проблем,и като му сложиш и това за машинката и лопатата http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img850/7862/p12994207thumb.jpg&via=mupload&newlp=1
хахах да кирка . Лукойло трябва да е след мен , 7-9 литра дърпа тази планета , преди имахме ИЖЕ 350кб много вървеше но и много харчеше .... това е още по голяма беля от АТВ-то
кирката Консул
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Юли 27, 2011 10:06 pm
pet1r90 написа:
кирката написа:
хахах да кирка . Лукойло трябва да е след мен , 7-9 литра дърпа тази планета , преди имахме ИЖЕ 350кб много вървеше но и много харчеше .... това е още по голяма беля от АТВ-то
предложение бате аз имам иж и с него ходя по балканите и много ме кефи
кирката Консул
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Юли 27, 2011 10:07 pm
забравих да кажа че имам и кожена каска
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Юли 27, 2011 10:11 pm
явно литрите не са ти проблем но , на мен са ....
кирката Консул
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Юли 27, 2011 10:22 pm
виж ся веднъж ме подгониха ченгета, но като метнах иж в ораното и се отказаха да ме преследват и така си спасих кожата.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Юли 27, 2011 11:02 pm
оффф искаше ми се и мен като ме спряха да бях с АТВ или мотор но , няма с кола актове - 600 лв такси -16лв = 616лв голям обир ми нанесоха гадовете
Stradivarius Новобранец
Заглавие: [quote="pet1r90"]оффф искаше ми се и мен като ме спряха да бях с АТВ или мотор но , няма с кола :D :D Чет Юли 28, 2011 12:17 am
ха,ха колега ти май си намал нищо платено по колата,че и винетка май бая са те одрали..кофти другият път внимавай
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Чет Юли 28, 2011 12:23 pm
Stradivarius написа:
ха,ха колега ти май си намал нищо платено по колата,че и винетка май бая са те одрали..кофти другият път внимавай
да нямах но толкова писаха че винетката я забравиха иначе трябваше да е 716 лева ... без книжка -100 гразданска -400 коилан - 50 попжарогасител аптечка , още какво беше забравих ....
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: АТВ за хобито Пет Юли 29, 2011 4:17 pm
pet1r90 написа:
Stradivarius написа:
да нямах но толкова писаха че винетката я забравиха иначе трябваше да е 716 лева ... без книжка -100 гразданска -400 коилан - 50 попжарогасител аптечка , още какво беше забравих ....
ба си чети си отвсекаде в нелегалнос колега поне колата твоя лие или сия чопнал,
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Пет Юли 29, 2011 4:21 pm
VIKING написа:
pet1r90 написа:
Stradivarius написа:
ба си чети си отвсекаде в нелегалнос колега поне колата твоя лие или сия чопнал,
хахах не легален , за сега да чукна на дърво не съм получавал призовка ..... да колата моя беше предния ден я бях купил ....
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: АТВ за хобито Пет Юли 29, 2011 4:33 pm
pet1r90 написа:
VIKING написа:
pet1r90 написа:
Stradivarius написа:
хахах не легален , за сега да чукна на дърво не съм получавал призовка ..... да колата моя беше предния ден я бях купил ....
ти с толкоз нарушениа ако си в щатите ще ти дадат и 100 години затвор бе колегата то няма нищо
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Пет Юли 29, 2011 4:41 pm
VIKING написа:
pet1r90 написа:
VIKING написа:
pet1r90 написа:
Stradivarius написа:
ти с толкоз нарушениа ако си в щатите ще ти дадат и 100 години затвор бе колегата то няма нищо
да но ако бях в щатите нямаше да правя такива работи трябва да има и такива случай иначе живота няма да е интересен ....
момчета само вие ще ми помогнете взех атевето 4-тактово супер но имам един проблем с които се гъгам два дена карбуратора се дави много бензин поела и започва да хвърля бензин от към страната на въздушния филтър ,,,, вдигнах подплавака да затваря по бързо но все същия чеп ... гадното е че няма жиглиори . и не мога да си обезня как се настроива колко въздух колко бензин да влиза ...? паляго бачка 5 мин и започва да губи обороти , глъхни , давам газ но не ибава все едно не давам кажете какво да правя не се поддава на оправия ..... Гей да беше щях да му оправя резбата а това не се поддава
Гост Гост
Заглавие: Re: АТВ за хобито Сря Авг 03, 2011 11:53 am
pet1r90 написа:
момчета само вие ще ми помогнете взех атевето 4-тактово супер но имам един проблем с които се гъгам два дена карбуратора се дави много бензин поела и започва да хвърля бензин от към страната на въздушния филтър ,,,, вдигнах подплавака да затваря по бързо но все същия чеп ... гадното е че няма жиглиори . и не мога да си обезня как се настроива колко въздух колко бензин да влиза ...? паляго бачка 5 мин и започва да губи обороти , глъхни , давам газ но не ибава все едно не давам кажете какво да правя не се поддава на оправия ..... Гей да беше щях да му оправя резбата а това не се поддава
Огледа ли подплавака да не е пукнат някъде.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: АТВ за хобито Чет Авг 04, 2011 1:03 am
оффф оправих го сега АТВ-то къса готово е за чукарите след два дена ще го надуя по черните пътища голям кеф е да караш такова нещо