Днес се сборихме с ЧИЧО КЪРТ много се опъва но го хванах накрая ! После почнаха едни пазарлъци ! Викам му хайде да търсиш монети за мене да те обуча - пък той не та не ! Накрая ми призна ,вика Славчо страх ме е от Чобанов нали знаеш ,че този занаят се преследва от закона по нашите земи ! Казвам му ЧИЧО КЪРТ теб не те водят Специално Техническо Средство и не те лови закона ! Казах му и за СМОКА - но НЕ та НЕ ! И сега минавам Славчо покрай знаеш ли какви монети да се нагледаш на императори - но не смея да пипам !
Пуснах го ! ЕЙ чак горските животни са наплашени да търсят монети от този закон !
Колеги шегувам се аз с ЧИЧО КЪРТ обаче тука един колега ме светна ,че това е поличба ! Вика да вземеш да хванеш ти на 2 януари къртица в гората --трябва да си приказвал с ГОСПОД !!!!!!!!!!!!
Да ти е на кадем Слави новата пушка и да намериш с нея и ненамирани до днес неща!!!Айде сега почвай сухите тренировки,че всички чакаме отзиви!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Яну 21, 2010 6:49 pm
zempar Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Яну 21, 2010 7:38 pm
най-много ми хареса 3тия файл от долу нагоре , завалията как можа точно на атомна бомба да се натресе , да не дава господ такива находки
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Яну 21, 2010 8:21 pm
Англетата са глъмпели.....
Teres Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Яну 21, 2010 10:39 pm
Завиждам на тези хора за спокойствието , а ние сме принудени да се крием като престъпници .
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Яну 21, 2010 11:01 pm
Бе тва сериозно търкане ли е ?И я гледай как мачкат житото...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 22, 2010 11:22 am
slavitoooo написа:
Колеги пристигна Tesoro EuroSabre II най после !
Много императорски зелки се надявам да паднат с новата в черно оксидирана лека махайра !
И лопатка са ми изпратили - но май трябваше за сняг да ми изпратят !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ей Славчо честито за новото Тесоро , чакаме да се вдигне снега и да го тестваме със Тежона......
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 22, 2010 11:27 am
Славчо има такива акумолаторни батерии 9в. и зарядно - ще проверя каква ецената. И за колко ти излезе като пари ?
tchoci Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 22, 2010 11:47 am
pechkata написа:
Славчо има такива акумолаторни батерии 9в. и зарядно - ще проверя каква ецената. И за колко ти излезе като пари ?
Хей Печка, не се прави на обиден хайде утре да дойда до Левски и да отидем на Ловеч.Предния път ти ме нави така,че сега ми дължиш това.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 22, 2010 11:59 am
tchoci написа:
pechkata написа:
Хей Печка, не се прави на обиден хайде утре да дойда до Левски и да отидем на Ловеч.Предния път ти ме нави така,че сега ми дължиш това.
Няма да можеш да дойдиш при нас много вали и ще затрупа - пък и Кирил иска да ме прави някъкъв член на управата , затова ме е страх да отида в Ловеч....
tchoci Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 22, 2010 12:03 pm
]Няма да можеш да дойдиш при нас много вали и ще затрупа - пък и Кирил иска да ме прави някъкъв член на управата , затова ме е страх да дойда.....[/quote]
Не се притеснявай аз вече пътувам пък и аз ще съм против да влезеш в управата,много ти е ситна "цетката" и много ще останат неприетите
tchoci Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 22, 2010 12:05 pm
Между другото на Славито Тесорото е по добро от Тежона ти.
vasilevs Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 22, 2010 12:09 pm
колко парички е тая СИЛА СЛАВИ
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 22, 2010 12:09 pm
tchoci написа:
Между другото на Славито Тесорото е по добро от Тежона ти.
Ще го видим на полигона....
tchoci Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 22, 2010 12:12 pm