Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
МЕТАЛОТЪРСАЧИ tesoro Spectrum nexus Minelab GOLD mask Майнлаб пират deus врътка Simplex lorenz VANQUISH грунда Fisher kupuvam prodavam маск wave голден miladinka TEKNETICS Coil nokta нишани

Форума на Slavitoooo

Go down 
+65
tepes
Джони
vende
мерцедес G
vale
danio1978
Magikman
leo 1
monetar
sitalk
индиана джоунс
Teres
sc
vaskonti
jenjpr
ivan113
adminn
tchoci
тато
dukavataz
бушон
Avrelian
elinor
deultum
bumbum
comander
nikito
xenon
pechkata
топи
zempar
hercones
naikon42
vasilevs
cosmopolitania
aiko
severus
K7650
Aemilivs
pet1r90
stater
amm
diabloGT
BLISSTООL
Михаил Ш.
Primus Pilus
BEKS
Moharem
aureus
NERON
sony147
Ancient Hunter
rock
pulsar
kuprqnov
Golden Mask
yaponetsa
Kiril62
djasko
stan960
PlovdivTrakiq
gaqco64
imperio
van
slavitoooo
69 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
АвторСъобщение
yaponetsa
Цезар
Цезар

Форума на  Slavitoooo - Page 29 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyСъб Яну 02, 2010 3:48 pm

.

Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyСъб Яну 02, 2010 4:43 pm

Браво Слави зоопарака ти се увеличава.Имаш много поздрави от Латвия и по спецялно от тази колежка.
Форума на  Slavitoooo - Page 29 Tlenhen211
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyСъб Яну 02, 2010 4:54 pm

Kiril62 написа:
Браво Слави зоопарака ти се увеличава.Имаш много поздрави от Латвия и по спецялно от тази колежка.

Кириле то това от Латвия добро , ама Чобанов ще ни вкара в затвора с туй моме заради това Уайтсче ! То и там няма да е лошо ама да сме на едно място !

Пък за Зоопарка --------- работя по въпроса щото на ли видиш със Специални Технически Средства не дават !

Аз трябва да попитам Чобанов - белким какво ще нарушим закона ако търсим монети с куче ,прасе , змия или къртица !
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyСъб Яну 02, 2010 4:56 pm

Kiril62 написа:
Много добра колежка - ама си е обърнала средната нада на апарата..... :yes: super21
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyНед Яну 03, 2010 6:36 pm

slavitoooo написа:
https://2img.net/r/ihimizer/img503/1459/dsc02492d.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img97/3200/dsc02494k.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img338/8731/dsc02493h.jpg

Днес се сборихме с ЧИЧО КЪРТ много се опъва но го хванах накрая ! После почнаха едни пазарлъци ! Викам му хайде да търсиш монети за мене да те обуча - пък той не та не ! Накрая ми призна ,вика Славчо страх ме е от Чобанов нали знаеш ,че този занаят се преследва от закона по нашите земи !
Казвам му ЧИЧО КЪРТ теб не те водят Специално Техническо Средство и не те лови закона ! Казах му и за СМОКА - но НЕ та НЕ ! И сега минавам Славчо покрай знаеш ли какви монети да се нагледаш на императори - но не смея да пипам !

Пуснах го ! ЕЙ чак горските животни са наплашени да търсят монети от този закон !

Колеги шегувам се аз с ЧИЧО КЪРТ обаче тука един колега ме светна ,че това е поличба ! Вика да вземеш да хванеш ти на 2 януари къртица в гората --трябва да си приказвал с ГОСПОД !!!!!!!!!!!!
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПон Яну 11, 2010 10:04 pm

slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyСъб Яну 16, 2010 4:14 pm

vaskonti
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyНед Яну 17, 2010 7:40 pm

Слави, ако ние си направим такова клипче дали ще имаме проблеми.
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyСря Яну 20, 2010 11:42 am

Форума на  Slavitoooo - Page 29 Dsc00019

Колеги пристигна Tesoro EuroSabre II най после !

Много императорски зелки се надявам да паднат с новата в черно оксидирана лека махайра !

И лопатка са ми изпратили - но май трябваше за сняг да ми изпратят !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyСря Яну 20, 2010 12:14 pm

slavitoooo написа:
https://2img.net/r/ihimizer/img715/5962/dsc00017c.jpg

Много императорски зелки се надявам да паднат с новата в черно оксидирана лека махайра !

И лопатка са ми изпратили - но май трябваше за сняг да ми изпратят !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Честито,айде ще чакаме първитети впечатления
sony147
Цезар
Цезар
sony147

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyСря Яну 20, 2010 12:29 pm

Да ти е на кадем Слави новата пушка и да намериш с нея и ненамирани до днес неща!!!Айде сега почвай сухите тренировки,че всички чакаме отзиви! cheers
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyЧет Яну 21, 2010 6:49 pm

zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyЧет Яну 21, 2010 7:38 pm

Laughing Laughing Laughing най-много ми хареса 3тия файл от долу нагоре , завалията как можа точно на атомна бомба да се натресе , да не дава господ такива находки Laughing
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyЧет Яну 21, 2010 8:21 pm

Англетата са глъмпели.....

Teres
Новобранец
Новобранец
Teres

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyЧет Яну 21, 2010 10:39 pm

Завиждам на тези хора за спокойствието , а ние сме принудени да се крием като престъпници .
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyЧет Яну 21, 2010 11:01 pm

Бе тва сериозно търкане ли е ?И я гледай как мачкат житото...
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПет Яну 22, 2010 11:22 am

slavitoooo написа:
Форума на  Slavitoooo - Page 29 Dsc00019

Ей Славчо честито за новото Тесоро , чакаме да се вдигне снега и да го тестваме със Тежона......
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПет Яну 22, 2010 11:27 am

Славчо има такива акумолаторни батерии 9в. и зарядно - ще проверя каква ецената. И за колко ти излезе като пари ?
tchoci
Легионер
Легионер
tchoci

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПет Яну 22, 2010 11:47 am

pechkata написа:
Славчо има такива акумолаторни батерии 9в. и зарядно - ще проверя каква ецената. И за колко ти излезе като пари ?

Хей Печка, не се прави на обиден хайде утре да дойда до Левски и да отидем на Ловеч.Предния път ти ме нави така,че сега ми дължиш това.
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПет Яну 22, 2010 11:59 am

tchoci написа:
pechkata написа:

Хей Печка, не се прави на обиден хайде утре да дойда до Левски и да отидем на Ловеч.Предния път ти ме нави така,че сега ми дължиш това.
Няма да можеш да дойдиш при нас много вали и ще затрупа - пък и Кирил иска да ме прави някъкъв член на управата , затова ме е страх да отида в Ловеч....
tchoci
Легионер
Легионер
tchoci

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПет Яну 22, 2010 12:03 pm

]Няма да можеш да дойдиш при нас много вали и ще затрупа - пък и Кирил иска да ме прави някъкъв член на управата , затова ме е страх да дойда.....[/quote]

Не се притеснявай аз вече пътувам пък и аз ще съм против да влезеш в управата,много ти е ситна "цетката" и много ще останат неприетите
tchoci
Легионер
Легионер
tchoci

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПет Яну 22, 2010 12:05 pm

Между другото на Славито Тесорото е по добро от Тежона ти.
vasilevs
Новобранец
Новобранец
vasilevs

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПет Яну 22, 2010 12:09 pm

колко парички е тая СИЛА СЛАВИ
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПет Яну 22, 2010 12:09 pm

tchoci написа:
Между другото на Славито Тесорото е по добро от Тежона ти.
Ще го видим на полигона....
tchoci
Легионер
Легионер
tchoci

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 29 EmptyПет Яну 22, 2010 12:12 pm

]Ще го видим на полигона....[/quote]

Недей ще станеш за смях. affraid

Форума на Slavitoooo
Върнете се в началото 
Страница 29 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» за всички във форума
» За хората и форума ..........
» Излет със колеги от форума.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: