Колеги хайде вече зазимявайте обектите синоптиците казаха , че снега пристига !!!!!!
И в снег става слави,упоритост трябва само.
Знам колега и на фургони съм бил зимата голям кеф е особено , като се облещи луната и сутринта е минус еди колко си !!! Както казва колегата и водата за пиене става проблем !! Имам колекция от интересно огънати ПВЦ туби при опитите да стоплим водата край огъня !!! Но и синузита лепнах от тия приключения !!!!!!!!
Печка ,колега работил съм предимно със правени машини самоделки.Разликата е доста голяма.Някъде към 4-5 година добиваш съваршенство и умения за да извадиш дълбока пара там окъдето преди са минали всички.Соверена е бърза и надежна машина ,силна в замърсено и слаба на дълбоко.Интересувам се ако някой е работил със Соверен хс ,дали дава разлика при работа на обикновен режим и работа с дискриминатор.С уважение Dukavataz
Здравей колега работил съм Соверейн ЖТ - две години много съм доволен, на ЖТ-то общия режим работи със 30% по плитко не знам за твоя,- снимай му лицевия панел и го качи да го зърна може и да се сетя накоя настройка....
Ех любознателни студентки бре , къде се хващал апарата ,как се мятал , къде имало монети !!?? Въобще да се чуди човек какво да им отговори !!! То на масата са не учат тези работи , теорията върви заедно с практиката !!!
Бушон нещо ново по моя случай.Не мога да ти пращам ЛИЧНИ.
Здравей, tchoci! Аз пък трудно влизам на md4u, видях, че си ми писал там. Вчера ходих малко да изпробам един вариант на новата прошивка, но още ми се вижда твърде сурово, продължавам да човъркам по въпроса!
Ще го довърша, няма да ми избяга.
Slavitoooo, моля за извинение, че малко позацапах темата...
Бушон нещо ново по моя случай.Не мога да ти пращам ЛИЧНИ.
Здравей, tchoci! Аз пък трудно влизам на md4u, видях, че си ми писал там. Вчера ходих малко да изпробам един вариант на новата прошивка, но още ми се вижда твърде сурово, продължавам да човъркам по въпроса!
Ще го довърша, няма да ми избяга.
Slavitoooo, моля за извинение, че малко позацапах темата...
Печка ,колега работил съм предимно със правени машини самоделки.Разликата е доста голяма.Някъде към 4-5 година добиваш съваршенство и умения за да извадиш дълбока пара там окъдето преди са минали всички.Соверена е бърза и надежна машина ,силна в замърсено и слаба на дълбоко.Интересувам се ако някой е работил със Соверен хс ,дали дава разлика при работа на обикновен режим и работа с дискриминатор.С уважение Dukavataz
Здравей колега работил съм Соверейн ЖТ - две години много съм доволен, на ЖТ-то общия режим работи със 30% по плитко не знам за твоя,- снимай му лицевия панел и го качи да го зърна може и да се сетя накоя настройка....
Колега със твоето ПРО. нямаш голям избор на работа -усили звука до край , сензитивито го сложи на позиция преди да включи авто , ключето го включи да не е на фикс - от това повече не може......
Последната промяна е направена от pechkata на Вто Дек 08, 2009 8:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ей , дукаватаци мноо си задобрял чак снимки качваш между другото онова днешното не излезе много добро , малко съм разочарован
Български металотърсачи
dukavataz Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Дек 11, 2009 9:27 am
pechkata написа:
Колега със твоето ПРО. нямаш голям избор на работа -усили звука до край , сензитивито го сложи на позиция преди да включи авто , ключето го включи да не е на фикс - от това повече не може......
ave pro-console,благодаря за познанията.Аз работя на клуч фикс тон.Обясни защо не трябва да се работи.Другият режим с различна тоналност ли е при цветен сигнал?Работил ли си с 18 "антена.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Дек 12, 2009 8:01 am
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Дек 12, 2009 8:21 am
и по нашия че и продалжава тъкмо си мислех да се разтапча
hercones Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Дек 12, 2009 8:50 am
И при нас вали мокър сняг и не става за излизане .... а пък не бях излизал от известно време и бях "загорял"
zempar Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Дек 12, 2009 8:51 am
като гледам ка го дават времето в близките 10 дни , май ше поставим нов рекорд у форума
Български металотърсачи
hercones Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Дек 12, 2009 8:59 am
zempar написа:
като гледам ка го дават времето в близките 10 дни , май ше поставим нов рекорд у форума
Ами нека да стегне и да не е кално аз си ходя въобще не ми е проблем че има снежец. Дори е приятно_ ... като хванеш сигналчето с ръкавичките малииии..... тръгвам
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Дек 12, 2009 9:40 am
dukavataz написа:
pechkata написа:
ave pro-console,благодаря за познанията.Аз работя на клуч фикс тон.Обясни защо не трябва да се работи.Другият режим с различна тоналност ли е при цветен сигнал?Работил ли си с 18 "антена.
На позиция фикс апарата работи на фиксирани настройки на тази позиция процесора не можи да проследява почвата и търсения обект - по добре работи на другия режим.....Не несъм работил със 18" антена - имах я за два дена и я върнах и си взех 10"......
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Дек 12, 2009 12:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Дек 12, 2009 9:43 am