Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
пират Майнлаб Fisher miladinka грунда nexus Minelab голден TEKNETICS deus nokta kupuvam Spectrum врътка VANQUISH МЕТАЛОТЪРСАЧИ Coil Simplex tesoro нишани prodavam маск mask wave lorenz GOLD

Форума на Slavitoooo

Go down 
+65
tepes
Джони
vende
мерцедес G
vale
danio1978
Magikman
leo 1
monetar
sitalk
индиана джоунс
Teres
sc
vaskonti
jenjpr
ivan113
adminn
tchoci
тато
dukavataz
бушон
Avrelian
elinor
deultum
bumbum
comander
nikito
xenon
pechkata
топи
zempar
hercones
naikon42
vasilevs
cosmopolitania
aiko
severus
K7650
Aemilivs
pet1r90
stater
amm
diabloGT
BLISSTООL
Михаил Ш.
Primus Pilus
BEKS
Moharem
aureus
NERON
sony147
Ancient Hunter
rock
pulsar
kuprqnov
Golden Mask
yaponetsa
Kiril62
djasko
stan960
PlovdivTrakiq
gaqco64
imperio
van
slavitoooo
69 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
АвторСъобщение
amm
Преторий
Преторий

Форума на  Slavitoooo - Page 13 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 10:25 pm

tova sa uchili hora i dobre boraviat s pisaneto i znaiat kak da obarnat obshtestvenoto mnenie sreshtu federaciata , to taka se spekulira sas vsichko v bg policia neznam si kvi drugi institucii 21 vek sme basi darjavata ,

Golden Mask GM3 , Tesoro Tejon , Tesoro Cibola -"GB" ,
Върнете се в началото Go down
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 10:34 pm

трябва да се забрани журналистиката!
журналистите преиначават нещата!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 10:38 pm

Млади момчета, вълнувате се като легионери на които им предстои първата битка! Не забравяйте, че тук в легиона сме и ние Ветераните! Не се стряскайте много, те битките с варварите тепърва ни предстоят!
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 10:45 pm

учителю
имате отсъствие от чата на форума
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 10:56 pm

Споко, друже! Имаме разговори с Ветераните по "червения" телефон. Wink
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 11:04 pm

бреиииии
голяма работа си ти
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 11:08 pm

Стига с глупостите, че оакахме темата на Цезар Слави! И когато големите си говорят сериозни работи, ти виж си намери други занимания!
Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 11:09 pm

HARDI написа:
Стига с глупостите, че оакахме темата на Цезар Слави! И когато големите си говорят сериозни работи, ти виж си намери други занимания!

Стандарт Информационна агенция
standartnews.com понеделник, 02 ноември 2009

Крият 40 г. имане на Александър Велики Музей държи 80-килограма съкровища в сейфове

понеделник, 02 ноември 2009

Перник

Най-голямото златно съкровище у нас стои под ключ от 40 години. Десетилетия държавата се дебне с откривателите, за да събере монетите от хазната на Александър Македонски.

Спасената част от 80-килограмовото имане пък стои скрита в сейфове, защото няма нужната техника, за да бъде показана. Баща и дъщеря открили несметното богатство през 1968 година край брезнишкото село Режанци.

Двамата орали нива през нощта, когато тракторът разбил голям глинен съд, в който се събирало зърното. Питосът, който е с размери на голяма делва, се пръснал и от него се разпилели монети от чисто злато и сребро. Имането било предадено с милиция на музея в Перник. Откривателите обаче, както и овчари в района, скътали част от съкровището.

Пендари от него са открити по-късно във Враца и в други градове на страната. Предполага се, че семейството е дарявало деца и внуци с пендари за сватбите им, а част от монетите са били претопени. Някои от тях са засечени от органите на реда и са предадени в Археологическия музей в София. Монетите са от края на IV век преди Христа.

На тях има ликове на Филип Македонски, Александър Македонски и на пеонския владетел Патрай. Според една от версиите на археолозите със съкровището е трябвало да бъде платено на войниците от армията на Александър, но тя била разбита в района от тракийските племена.

По ирония на съдбата обаче най-голямото имане стои заключено и никога не е показвано.

Според шефа на пернишкия музей Симеон Мильов са необходими само 8000 лева за нумизматична витрина с двойна защита, за да видят хората Режанското съкровище.
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 11:13 pm

еиии
учителю
аз те мислех за любезен

аз те каня в чат
ти ми пишеш глупости

после искаи да станеш папа на търсачите
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyПон Ное 02, 2009 11:31 pm

ейтака ше я въртят сучат , ше чакат пари за витрина , докато толкова разкрадът находката че рахат да могат да я изложат (2 шепи оцелели монети) на витрина 50на50санта , а смеят по нас да викат (ПРЕСТЪПНИЦИИИИ) , това тяхното действие (бездействие) като какво да го класифицираме Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Question

Български металотърсачи
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyВто Ное 03, 2009 3:54 pm

http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2009/11/02/809248_metaldetekting_-_ne_bilo_imaniarstvo_a_hobi/?p=0#addcomment
sony147
Цезар
Цезар
sony147

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyВто Ное 03, 2009 4:05 pm

А така нагърчете го тоя лобстер ли е мопстер ли е!!!Одве му го подайте cheers
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: славито   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 12:36 pm

вчера ме прибраха куките от нивата с 2 детектора и след 1 час ме пуснаха с акт за 6лв за това че не нося лична карта
aiko
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 12:47 pm

ianmaklaud написа:
вчера ме прибраха куките от нивата с 2 детектора и след 1 час ме пуснаха с акт за 6лв за това че не нося лична карта

На какво основание те прибраха?
K7650
Легионер
Легионер
K7650

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 1:10 pm

Правят дознание с цел придобиване на база данни
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 1:26 pm

а с детектора какво стана ?
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 2:36 pm

в кои раион те прибраха долу-горе и в кое раионно
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: славито   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 9:32 pm

в село лозенец от нива по сигнал ме прибраха и си тръгнах след час с двата детектора-въобще не ми искаха фактури-през цялото време твърдях че търся лемежи и желязо-откараха ме в рпу стралжа,проверяваха ми данните на кампютър и като не излезе нищо ме глобиха 6 лв за това че нямам лична карта
aiko
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 10:09 pm

Не са били службогонци и не им се е занимавало с теб. Късметлия си.
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 10:31 pm

ianmaklaud написа:
в село лозенец от нива по сигнал ме прибраха и си тръгнах след час с двата детектора-въобще не ми искаха фактури-през цялото време твърдях че търся лемежи и желязо-откараха ме в рпу стралжа,проверяваха ми данните на кампютър и като не излезе нищо ме глобиха 6 лв за това че нямам лична карта

Хубаво е ,като колегата всеки ,който има подобни приключения веднага да ги напише във Форума !!! Къде са станали и как е станало точно !!!!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 11:03 pm

нося си в сака книга в която са описани археологическите обекти в няколко общини и им показвам че не съм на такъв обект-другия път като ме приберат ще правя теренни проучвания за вятърен енергопарк
PlovdivTrakiq
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 11:17 pm

Браво. Форума на  Slavitoooo - Page 13 Icon_cheers Форума на  Slavitoooo - Page 13 Icon_cheers Форума на  Slavitoooo - Page 13 Icon_cheers Форума на  Slavitoooo - Page 13 Icon_cheers Форума на  Slavitoooo - Page 13 Icon_cheers Форума на  Slavitoooo - Page 13 Icon_cheers Форума на  Slavitoooo - Page 13 Icon_cheers Форума на  Slavitoooo - Page 13 Icon_cheers Форума на  Slavitoooo - Page 13 Icon_cheers
Аз правя проучвания за популацията на телените червей.
Със специален уред ест.
aiko
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 11:18 pm

ianmaklaud написа:
нося си в сака книга в която са описани археологическите обекти в няколко общини и им показвам че не съм на такъв обект-другия път като ме приберат ще правя теренни проучвания за вятърен енергопарк

Обиск имаше ли?
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 11:22 pm

Не разтегляйте ненужни подробности- Всичко е приключило и край.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: славито   Форума на  Slavitoooo - Page 13 EmptyСря Ное 04, 2009 11:45 pm

обискираха колата 2 пъти но нас не

Форума на Slavitoooo
Върнете се в началото 
Страница 13 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» за всички във форума
» За хората и форума ..........
» Излет със колеги от форума.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: