Явно в света на металдетектинга твърдо започва да се говори на Френски !! Е и на Български естествено !!!!! https://www.youtube.com/watch?v=a_k6Ht89srw&feature=related . https://www.youtube.com/watch?v=D8CF6GlVm1s&feature=related. .
Последната промяна е направена от slavitoooo на Съб Окт 24, 2009 10:41 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Окт 24, 2009 9:01 am
Ко включваше тоз бря - нъл безжична технология.Иначи лъскава играчка за много паре Ей - туй ша издържи ли по пущинаците.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Окт 24, 2009 9:06 am
stan960 написа:
Ко включваше тоз бря - нъл безжична технология.Иначи лъскава играчка за много паре Ей - туй ша издържи ли по пущинаците.
Виж сега адаш , за пулта ако взема да пада из пущеняците има ТИКСО ти знаеш !!!! Пак слушалките могат да изпълняват всички команди на пулта !!! Така ,че в пущеняците ще търсим на слушалки ако са гъсти !!!! Пулта ще го пребираме в джобовете !!! Аз и без туй числа не гледам !! Предпочитам да гледам каде стъпвам в гората отколкото някъкви си числа !!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Окт 24, 2009 9:14 am
За туй си помислих и аз да не я затрием тая лъскава кутийка по драките некъде.Дъл да им дадем идея за "Eho-Key" - Ма ша Лицензираме Идеята та да Облажиме и Ние де. P.S. Ииж ли сеа кат сме зля с тоз Френски -едно време го учих 3 г. ма ми е остало сал едно ън, дьо, троа............ и 69.........
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Окт 24, 2009 9:20 am
stan960 написа:
За туй си помислих и аз да не я затрием тая лъскава кутийка по драките некъде.Дъл да им дадем идея за "Eho-Key" - Ма ша Лицензираме Идеята та да Облажиме и Ние де.
Затуй адаш викам ,че и на Български ще се говори вече в света на металдетектинга , а не само на Френски !!!!!!!!!!
Адаш докато съм спал нощеска , КОНСУЛ са ме направели !!! Гледам и тебе също !!! То нали знаеш , консули ,императори добре , че като се събудих зелката още ми седи на рамената !!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Окт 24, 2009 9:23 am
Бе затуй поздравих Аз Админа с поздрава на Гладиаторите - че то голема разлика нема. Ма вече сме на Арената - кой та пита. Па и длъжноста била Изборна разпраят некой са промъквали в Историята с цели зелки на раменете - може и ние така.
Като идея изглежда добре - крайно време беше технологиите да дръпнат малко на пред и в този сектор жалко че на клипчетата се вижда как работи на плитко и в този смисъл изглежда като игачка за забавление
Като идея изглежда добре - крайно време беше технологиите да дръпнат малко на пред и в този сектор жалко че на клипчетата се вижда как работи на плитко и в този смисъл изглежда като игачка за забавление
Колега ще ти кажа ,че има много монети на плитко но апаратите не ги чуват !!! Да неговорим за изправените монети !!!! И става дума за нормални почви !!!!!!!!!!
Колега ще ти кажа ,че има много монети на плитко но апаратите не ги чуват !!! Да неговорим за изправените монети !!!! И става дума за нормални почви !!!!!!!!!!
тия стинки данеса от сплав на стелт 4e i bandito da negi lovi
няма да ги чуеш.ама с деуса ще ги чуеш апарата е супер бърз и страшно бързо се възтановява.Парицата може да е на 5см,ама има други фактори дори и при чиста почва да се чуе.Един от тях е ако е заедно с черен сигнал.ХР като цяло са изключително бързи апарати и проблем в това отношение нямат. Снощи като говорих с един приятел,че мисля да поръчам деус но ще изчакам един колега да вземе и ако ми хареса тогава а ако не - по-предния 18 килохерцов,той ми вика ...ееее туй пипа на дълбоко и вади всичко що е цвят,кой ще копа толкова много
няма да ги чуеш.ама с деуса ще ги чуеш апарата е супер бърз и страшно бързо се възтановява.Парицата може да е на 5см,ама има други фактори дори и при чиста почва да се чуе.Един от тях е ако е заедно с черен сигнал.ХР като цяло са изключително бързи апарати и проблем в това отношение нямат. Снощи като говорих с един приятел,че мисля да поръчам деус но ще изчакам един колега да вземе и ако ми хареса тогава а ако не - по-предния 18 килохерцов,той ми вика ...ееее туй пипа на дълбоко и вади всичко що е цвят,кой ще копа толкова много
ubreeeeeeeeee deeeeeee kolko barz 0 100 4 sek kolko dilbok nokta nai posle toi ubreeeee sega kat se federirame grupirame i 4e gi merim pa i vsi4ko 6to marda kat tragne da tarka
аз , имам гарет за плитко с новата сонда е върха - имам и стингер , който е за малко по големи обекти ако , се намери апарат който да хваща на плитко и дълбоко малки предмети и да разлечава ръждата - го копувам
аз , имам гарет за плитко с новата сонда е върха - имам и стингер , който е за малко по големи обекти ако , се намери апарат който да хваща на плитко и дълбоко малки предмети и да разлечава ръждата - го копувам
gp3500 dale4 e ot inzvan zemna texnologiq ama stava
gp3500 dale4 e ot inzvan zemna texnologiq ama stava