Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 05, 2009 5:22 pm
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2549551
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 05, 2009 6:09 pm
Лека полека дано почне да се разпуква леда !!!! Противниците са много , КОКАЛА е сладък не им се изпуска !!!! Бетоните глави също са много !!!! http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1228164
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 05, 2009 7:17 pm
НЕ са БЕТОННИ ГЛАВИ - просто са тъпи ЧИНОВНИЧЕСКИ ТИКВИ- ревящи да ги СМАЧКАШ.1 600 000 -работещи = 300 000-ден чиновнически апарат - Аее Стига БЕ Олигофрени с купени Дипломи.
колега slavitoooo гледам че си болен на темата ДЕУС , та искам да кажа че и мен започва да ме тресе като гледам всички клипчета които качваш за деуса , та въпроса ми е тъй като си работил с Gold Maxx Power ,кажи какво значи това (2 или 3 пъти по-бърз/по-бавен от Gold Maxx Power) че си нямям хал хабер от ХРта
колега slavitoooo гледам че си болен на темата ДЕУС , та искам да кажа че и мен започва да ме тресе като гледам всички клипчета които качваш за деуса , та въпроса ми е тъй като си работил с Gold Maxx Power ,кажи какво значи това (2 или 3 пъти по-бърз/по-бавен от Gold Maxx Power) че си нямям хал хабер от ХРта
Погледни това видио за да ти стане ясно https://www.youtube.com/watch?v=0OrLcMCCQWc
особено втората част ! После потарси и за други апарати има също такова направено ! Голямата измам е ,че апаратите хващат монета до желязо ама забелижете ,че монетата е ГОЛЯМА ! А малка монета може да ,чуе само ХР ПАУЛАРА и ТЕДЖОН !
Паулара работи на 18 килохерца , тоест на малка повърхност и притежава голяма бързина на въстановяване след железен сигнал !!! Погледнете другите апарати колко време и е нужно за възтановяване !! В това се крие силата на ХР ! Затова КПДто му е високо !
ясно теста съм го гледал , впечатляващ е , но пак не разбирам какво е това 2 или 3 пъти по-бърз/по-бавен от Gold Maxx Power , това като опция за избиране на скорост за търсене ли е ?
ясно теста съм го гледал , впечатляващ е , но пак не разбирам какво е това 2 или 3 пъти по-бърз/по-бавен от Gold Maxx Power , това като опция за избиране на скорост за търсене ли е ?
Скорост на въстановяване след железен сигнал ! Ако има малка монета в близост до желязо Мinelab не ще я чуе ! Защото е бавен апарат ! ХР вади цветен метал в по-голяма близост до желязо от колкото всеки друг апарат !
последен въпрос и спирам да ти досаждам , тия 4 честоти едновременно ли работят или си ги избираш ръчно , и ако е ръно спорд теб на коя честота е по-добре да се работи
последен въпрос и спирам да ти досаждам , тия 4 честоти едновременно ли работят или си ги избираш ръчно , и ако е ръно спорд теб на коя честота е по-добре да се работи
Едновременно мисля ,че това е заблуда ! Чистотата се избира спрямо терена !! Ако е замърсено караме на 18 , ако е чист терена и можем да си позволим лукализирането на дълбоки сигнали превключваме програма с 4.6 килохерца !
И друго ще ви кажа да помислите , 10 год. тракторите орат на 15-20 см и пак има монети -ЩО Е ТО ????? Помислете върху това !!!!
Това го бях написал в една друга тема и е много вярно !! Един колега ми се разсърди нещо но аз не му се сърдя ! Железата са най- големия щит за цветнитите неща и ги крият идеално дори и на плитко !!!!!!
Последната промяна е направена от slavitoooo на Нед Ное 08, 2009 8:27 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
благодаря ти , ще следя темата ти и се надявам като научиш нещо ново да го споделиш с нас , и тия клипчета в реални условия мноо ме кефят ще се взема деус вижда се то , амаа........ мамка и сиромашия
аз пак за деуса си мисля , дали е помислено за подмяна на батерията в антената , ами ако се скапе батерията след 2 години с изтекла гаранция какво , нова антена ли , че то както цялата електроника е там тя ше прай най-малко 1500лв
аз пак за деуса си мисля , дали е помислено за подмяна на батерията в антената , ами ако се скапе батерията след 2 години с изтекла гаранция какво , нова антена ли , че то както цялата електроника е там тя ше прай най-малко 1500лв
До колкото ми обяснаваха от ХР батерийте са някъква нова технология и цеклите са много на зареждане ! Пък затова има и гаранция !
http://www.ishop.bg/25-XP/Metalotyrsachi/XP-DEUS ей тука го има вече , ама не ми достигат само 2600 , не знам дали ше се навият да ми направят такава отстъпка