Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Вто Дек 22, 2009 9:59 am
Уви така Е -но това е тема за друг разговор и на друго място-изв. се че я зачекнахме тука.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 28, 2009 9:08 pm
бушон написа:
stan960 написа:
Разсмиваш ме Колега ...
Съжалявам, то всъщност не е смешно, печално е. Ужким - демокрацийка, цивилизацийка, нато, е.с., туй-онуй, а за народеца - греда...
Колеги ние сме последната дупка на кавала , и нея все последно я затварят.......
Гост Гост
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Вто Яну 05, 2010 6:09 pm
laki написа:
тато написа:
Да от петък вече е мой булпана.И определено е по дълбок от тежона,поне без слушалки.Сигнала му е як рязък категоричен,но най важното,че е автомат а не помпа.Е няма екстрите на тежона,но е по лек и ще се допълват добре.
А някоя снимчица можели,да видим как изглежда готов апарат.
Ето клипчета черпя с тях ,че едвам навих булпан да ми ги прати!!!
http://vbox7.com/play:b8322742
http://vbox7.com/play:17986e00
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Вто Яну 05, 2010 9:11 pm
TESORO GOLDEN SABRE при това HOME EDITION се държи по същия начин и прави същите фокуси с клещи и отверки върху сондата.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Вто Яну 05, 2010 10:37 pm
Ей, ще ме уморите с тоя цирк. А сложете всичките тия железа на масата и монетата между тях, а сондата да се движи над тях както при нормално търсене и пак снимайте.
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 12:18 am
Тогава няма да има какво да се снима
СашоАпашо Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 12:23 am
Колега stohio а можеш ли да помогнеш с некви координати на bulpan,че още не можем да пишем лични
Гост Гост
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 12:28 am
СашоАпашо написа:
Колега stohio а можеш ли да помогнеш с некви координати на bulpan,че още не можем да пишем лични
потърсиме утре по обят на скайп той е stohio
Гост Гост
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 4:26 pm
Ancient Hunter написа:
Ей, ще ме уморите с тоя цирк. А сложете всичките тия железа на масата и монетата между тях, а сондата да се движи над тях както при нормално търсене и пак снимайте.
Затова хората работят и намират в лозя където е бъкано с циментови колове под земята, а в тях има арматури отделно е пълно с телове
BEKS Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 5:16 pm
stohio написа:
Ancient Hunter написа:
Затова хората работят и намират в лозя където е бъкано с циментови колове под земята, а в тях има арматури отделно е пълно с телове
Ех колега stohio,много вявраш на търговски трикове,направи тест както ти казва колегата и го пусни пак, зада се убедиш сам.
comander Цезар
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 5:39 pm
хех голям клип за аджеми е супер,виж как клъвна веднага колегата .
Гост Гост
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 7:09 pm
comander написа:
Те и по GPX чувам много клъвнали ама после........
Гост Гост
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 7:15 pm
Всичко трябва да се пробва
comander Цезар
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 7:46 pm
stohio написа:
comander написа:
после кво?нали знаеш поговорката :няма пушка да не мери,няма жена да не изневери само маистор да намери.тос клас детектори колега хич не ги замисаи с миндилите.
Гост Гост
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 8:02 pm
comander написа:
stohio написа:
comander написа:
после кво?нали знаеш поговорката :няма пушка да не мери,няма жена да не изневери само маистор да намери.тос клас детектори колега хич не ги замисаи с миндилите.
Аз писах какво чувам айде какво чета в форума.Колеги много по опитни от мен са си казвали мнението за GPX казват,че са прехвалени общо взето.
comander Цезар
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Яну 06, 2010 8:44 pm
stohio написа:
comander написа:
stohio написа:
comander написа:
Аз писах какво чувам айде какво чета в форума.Колеги много по опитни от мен са си казвали мнението за GPX казват,че са прехвалени общо взето.
само незабравяи че тези хора мене са питали за това и онова,от 7 години бачкам с тях и няма равен апарат.много е трудно за миндиладжията да се научи да търси с GP,както и от машинкаджия рамкаджия не става.
toni68 Новобранец
Заглавие: Всичко Българско и родно любя тача и милея!!! Чет Яну 28, 2010 7:22 pm
nabi написа:
здравеите предстои ми покупка на мд и като повечето се чудя каква марка. из форумите се срещатат няколко бг марки някои прехвалени други почти некоментирани изчетох доста нещо по форумите едни хвалят други плюят и поради тази причина не мога да се спра на нищо, по известни са NRJ 100 i GM, но не мога да повярвам, че са толкова добри колкото производителите им ги хвалят. Аз сам от Варна не знам какви са почвите в района така че не знам и кои от двата уреда работи по-добре в този район при добра дискриминация и дълбочина. Ако не ви е проблем дайте някакъв съвет .Иоще едно питане реални ли са дълбочините които дават производителите и ако не с колко са завишени .Благодаря ви.
които се уреди колега след тежката зима нашта фирма ще покаже как индуктивния баланс може да дискриминира сигналите в земята на доста добри дълбочини не искам да се изхвърляме но краино време е всеки да си покаже стоката кои каво е сътворил.пожелавам успех на всички колеги с една малка забележка обаче, да завиждат по малко !!! наи са добри БГ. уредите.
toni68 Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Чет Яну 28, 2010 7:37 pm
nabi написа:
здравеите предстои ми покупка на мд и като повечето се чудя каква марка. из форумите се срещатат няколко бг марки някои прехвалени други почти некоментирани изчетох доста нещо по форумите едни хвалят други плюят и поради тази причина не мога да се спра на нищо, по известни са NRJ 100 i GM, но не мога да повярвам, че са толкова добри колкото производителите им ги хвалят. Аз сам от Варна не знам какви са почвите в района така че не знам и кои от двата уреда работи по-добре в този район при добра дискриминация и дълбочина. Ако не ви е проблем дайте някакъв съвет .Иоще едно питане реални ли са дълбочините които дават производителите и ако не с колко са завишени .Благодаря ви.
колега като купуваш техника трябва да искаш да ги демонстрират, тест на обект. само така може да си сигурен кои е добър и кои не аз специално на моите детектори задължително показвам тест на клиента,ако е доволен тогава купува а не по еконта и хоп някои изгоряяяяллллл поздрави.
MITKO_85 Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Чет Яну 28, 2010 7:43 pm
toni68 през някои хубав пролетен ден с удоволствие бих присъствал на някои тест на твоя апарат,ако нямаш нищо против Даже може да взема БГ уреда с които търся от 7 години и да сравним параметрите им.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Чет Яну 28, 2010 7:51 pm
MITKO_85 написа:
toni68 през някои хубав пролетен ден с удоволствие бих присъствал на някои тест на твоя апарат,ако нямаш нищо против Даже може да взема БГ уреда с които търся от 7 години и да сравним параметрите им.