Заглавие: кои е по-добър от Бг уредите Вто Авг 25, 2009 5:42 pm
здравеите предстои ми покупка на мд и като повечето се чудя каква марка. из форумите се срещатат няколко бг марки някои прехвалени други почти некоментирани изчетох доста нещо по форумите едни хвалят други плюят и поради тази причина не мога да се спра на нищо, по известни са NRJ 100 i GM, но не мога да повярвам, че са толкова добри колкото производителите им ги хвалят. Аз сам от Варна не знам какви са почвите в района така че не знам и кои от двата уреда работи по-добре в този район при добра дискриминация и дълбочина. Ако не ви е проблем дайте някакъв съвет .Иоще едно питане реални ли са дълбочините които дават производителите и ако не с колко са завишени .Благодаря ви.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Вто Авг 25, 2009 5:44 pm
Взимай Булпан пиши на славитооо да ти каже как да му видиш клипчето
knight Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Авг 26, 2009 10:59 am
какъв е този Булпан колега ? ИБ ли е? къде може да се види , публикувано ли е нещо за тези машини тук във форума?
naikon42 Легионер
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Авг 26, 2009 11:01 am
knight написа:
какъв е този Булпан колега ? ИБ ли е? къде може да се види , публикувано ли е нещо за тези машини тук във форума?
http://imperio.bulgarianforum.net/profile.forum?mode=viewprofile&u=214 ето ти линк за профила му
https://www.youtube.com/watch?v=pFSpULxSeOM - БА
nabi Новобранец
Заглавие: а Сря Авг 26, 2009 4:11 pm
а нещо повече срещал сам това име из форума ноне можах да намеря никаква информация за тези машини
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Авг 26, 2009 6:01 pm
Ето клипа на колегата bulpan , за който ми пишете че искате да видите !!!!!!!!
http://vbox7.com/play:93d0657c
stan960 Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Авг 26, 2009 6:33 pm
Е инфото е сал за проверени и вехти в занаята както казва човекът.
kuprqnov Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Авг 26, 2009 7:40 pm
nabi написа:
здравеите предстоими покупка на мд и като повечето се чудя каква маркаиз форумите се срещатат няколко бг марки някои прехвалени други почти некоментирани изчетох доста нещо по форумите едни хвалят други плюят и поради тази причина не мога да се спра на нищо по известни са NRJ 100 i GM но не мога да повярвам че са толкова добри колкото производителите им ги хвалят.Аз сам от варна не знам какви са почвите в района така че не знам и кои от двата уреда работи по добре в този район при добра дискриминация и дълбочина.Ако не ви е проблем даите някакъв съвет .Иоще едно питане реални ли са дълбочините които дават производителите и ако не с колко са завишени .Благодаря ви
Колега , аз съм от Айтос ! Горещо ти препоръчвам уред на Мохарем ! Има клип тук във форума. Имам и двата модела и съм доволен, но за плажа става грундовия уред на Мохарем.
Гост Гост
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Сря Авг 26, 2009 8:12 pm
nabi написа:
здравеите предстоими покупка на мд и като повечето се чудя каква маркаиз форумите се срещатат няколко бг марки някои прехвалени други почти некоментирани изчетох доста нещо по форумите едни хвалят други плюят и поради тази причина не мога да се спра на нищо по известни са NRJ 100 i GM но не мога да повярвам че са толкова добри колкото производителите им ги хвалят.Аз сам от варна не знам какви са почвите в района така че не знам и кои от двата уреда работи по добре в този район при добра дискриминация и дълбочина.Ако не ви е проблем даите някакъв съвет .Иоще едно питане реални ли са дълбочините които дават производителите и ако не с колко са завишени .Благодаря ви
аз ще ти дам друг съвет гледай да нее скъп прекалено но западен те са по идиото остоичиви и няма ти се налага ремонт и са лесни за работа drugiq variant slad kato si ot varna mikron to tova e o4evadno
colombo Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Чет Авг 27, 2009 1:06 pm
Много е издута тази машина що не и намалиш дълбочината малко BULPAN,надупена и жужи кат разгонен брамбар,ние търсим на вън,а не в къщи,мислите ли,че на тази настройка у дома си,ще може да работи на вън,със същата настройка....а,като дъбочината падне на полето(на половина) какво правим, ще стане същата работа като WAVE то големи реклами големи обещания за 1 месец 2 пъти я пращах на ремонт и пак същото дръвце си остана уж автоматичен баланс,пълен автомат, пък земята и бяга постоянно не искам никого да засегна но като рекламирате дадена машина го правете честно и с реални настройки (и ние ходим по земата)
Komoda Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Чет Авг 27, 2009 4:57 pm
Последната промяна е направена от zhelezen на Чет Ное 05, 2009 12:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
kuprqnov Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Чет Авг 27, 2009 6:13 pm
zhelezen написа:
colombo написа:
Много е издута тази машина що не и намалиш дълбочината малко BULPAN,надупена и жужи кат разгонен брамбар,ние търсим на вън,а не в къщи,мислите ли,че на тази настройка у дома си,ще може да работи на вън,със същата настройка....а,като дъбочината падне на полето(на половина) какво правим, ще стане същата работа като WAVE то големи реклами големи обещания за 1 месец 2 пъти я пращах на ремонт и пак същото дръвце си остана уж автоматичен баланс,пълен автомат, пък земята и бяга постоянно не искам никого да засегна но като рекламирате дадена машина го правете честно и с реални настройки (и ние ходим по земата)
Напротив,дори не е издута ,можеш да я пробваш навън как работи,и мога да ти кажа че каквото е във въздуха това е и в земята .Всеки може да я пробва ,само зависи от това къде се намира,да него спира разтоянието,и всичко си е реално,няма лъжи и измами,както някои " майстори"тук.
Препоръчах най-доброто на колегата . От тук насетне той решава. Има голям избор. Наистина много има прехвалени апарати..аз също бях на неговото положение докато не взех апаратите на Мохарем. Доволно според цената им.
nabi Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Чет Авг 27, 2009 7:39 pm
благодаря за съвета за тези машини срещам само добри думи из форума но някои може ли да даде някакви параметри
aiko Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Чет Авг 27, 2009 8:13 pm
Аз имам Мохаремка. Добро е детекторчето, а за цените на които го продава незнам дали има конкуренция. Пробвал съм го в много камениста почва. 10 ст ги хваща на около 20 санта. За по-лека почва сигурно и до 30 см.
aiko Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Чет Авг 27, 2009 8:56 pm
zhelezen написа:
Напротив,дори не е издута ,можеш да я пробваш навън как работи,и мога да ти кажа че каквото е във въздуха това е и в земята .Всеки може да я пробва ,само зависи от това къде се намира,да него спира разтоянието,и всичко си е реално,няма лъжи и измами,както някои " майстори"тук.
Гарантираш ли? На какъв принцип работи тоя апарат - импулсен ли е?Щото дори на импулсните им пада дълбочината в почва, макар и минимално.
Komoda Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пет Авг 28, 2009 2:24 pm
Последната промяна е направена от zhelezen на Чет Ное 05, 2009 12:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
aiko Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пет Авг 28, 2009 2:41 pm
Така по-съм съгласен щото с това изказване "колкото във въздух - толкова и в земя" ни взе за канарчета
Komoda Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пет Авг 28, 2009 3:14 pm
Последната промяна е направена от zhelezen на Чет Ное 05, 2009 12:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sony147 Цезар
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Съб Авг 29, 2009 5:47 pm
Никоя машина не хваща колкото на въздух толкова и в земя,това ще ти го каже и Булпан за собствените си апарати.Потърси го след 2-3 дни сега е на море.
Komoda Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Съб Авг 29, 2009 7:55 pm
Последната промяна е направена от zhelezen на Чет Ное 05, 2009 12:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
aiko Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Съб Авг 29, 2009 10:47 pm
sony147 написа:
Никоя машина не хваща колкото на въздух толкова и в земя,това ще ти го каже и Булпан за собствените си апарати.Потърси го след 2-3 дни сега е на море.
Колега, ти до сега трева не беше ли пасал? И аз не бях ама ... човека разправя била вкусна
sony147 Цезар
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Авг 30, 2009 9:51 am
За тревата колега има един лаф:Едно магаре,колкото и трева да изпасе не става ат!!!!
aiko Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Авг 30, 2009 10:25 am
Абе незнам за атове ама магарета може да станем
sony147 Цезар
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Авг 30, 2009 10:33 am
Дайте сега от вносните да видим кой е най убав?????
aiko Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Авг 30, 2009 11:30 am
Как кой - NEXUS-a разбира се. В земята ловял по-на дълбоко отколкото ги хващал във въздуха