Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Дек 20, 2009 10:30 am
ztec написа:
Здрасти колега Работил съм с доста апарати в момента съм с врачански апарат от който съм доволен.Скоро мисля да премина на миладинка или маска. От опита ми с апаратите мога да кажа,че според мен почти всички бг апарати са с приблизително еднакви параметри. Важното е да ти пасне машината и най вече да свикнеш да работиш с нея Това е важното.
Най добър БГ апарат - това е Голден маск работи добре на различни почви и терени със две думи универсален апарат.....
тато Легионер
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Дек 20, 2009 11:08 am
Да пасването е много важно аз затова си го поръчах без стик и в по малка кутия от неговите.Поръчал съм си и фишерски стик щот ме кефят.Общо взето държа апарата и да ме кефи не само да е лек и дълбок.Аудио буксата също ми е 6.3стерео,пакета ми е от ААА неАА батерий. Новата технология на Райовак хибрио.Абе с две думи остана само едно сд,ама дядо мраз и той бил в криза,та живи здрави другия дано го донесе
Гост Гост
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Дек 20, 2009 1:57 pm
pechkata написа:
ztec написа:
Здрасти колега Работил съм с доста апарати в момента съм с врачански апарат от който съм доволен.Скоро мисля да премина на миладинка или маска. От опита ми с апаратите мога да кажа,че според мен почти всички бг апарати са с приблизително еднакви параметри. Важното е да ти пасне машината и най вече да свикнеш да работиш с нея Това е важното.
Най добър БГ апарат - това е Голден маск работи добре на различни почви и терени със две думи универсален апарат.....
Че то се знае ГОЛДЕН МАСК И БУЛПАН -NUMBER 1
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Дек 20, 2009 5:19 pm
http://store.picbg.net/pubpic/D1/27/7c780de03641d127.jpg http://store.picbg.net/pubpic/32/1B/3675207edbbb321b.jpg http://store.picbg.net/pubpic/F9/D0/1ff57bdc1aabf9d0.jpg Какво ще кажете за този миндил..... аз го направих...... денар - 25см. колония - 35см.
Последната промяна е направена от pechkata на Нед Дек 20, 2009 5:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ztec Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Дек 20, 2009 5:22 pm
ако кажеш и характеристики ще е добре
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Дек 20, 2009 5:45 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Нед Дек 20, 2009 6:20 pm
yaponetsa написа:
pechkata написа:
http://store.picbg.net/pubpic/D1/27/7c780de03641d127.jpg http://store.picbg.net/pubpic/32/1B/3675207edbbb321b.jpg http://store.picbg.net/pubpic/F9/D0/1ff57bdc1aabf9d0.jpg Какво ще кажете за този миндил..... аз го направих...... денар - 25см. колония - 35см.
Има фаца,ако и резултатите са в земята начи не е лош.стика за антената дървен ли е или е от пластмаса/карбон? поздравления.
Стика е дървен апарата се разглабя на три части.....
gordianus Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 12:14 am
голеги супер сте големи майстори и много реклами доста БГ ив сьм ползбал те са пощти еднакви горе долу но от тежона по добьр да е това е 4удо
kudrata Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 12:22 am
gordianus написа:
голеги супер сте големи майстори и много реклами доста БГ ив сьм ползбал те са пощти еднакви горе долу но от тежона по добьр да е това е 4удо
gordianus ти от кои БГ машинки си най доволен които си ползвал до сега ? Сподели мнение да знаем към какво да се ориентираме
gordianus Новобранец
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 12:33 pm
най доволен съм от енигма миладинка и маската те са по4ти еднакви като схемно решение само с много малко променение в схемата/ а за другите БГ иб само мога да кажа 4е им куца дискримизатсиата/ това са спорет мен най 'деалните БГ иб
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 7:17 pm
gordianus написа:
Колега ти правиш ли разлика между детектор за монети и детектор за реликви двете не могат да са общо - в момента работя със Тежон и няма нищо общо със монетара.......
www Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 7:46 pm
колега абе я кажи що не бачкаш с твоят си уред ами бачкаш с тежона много интересно толкова ли е зян твоята SMD от ново поколение машина....много лоша реклама си правиш на технологията
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 8:01 pm
www написа:
колега абе я кажи що не бачкаш с твоят си уред ами бачкаш с тежона много интересно толкова ли е зян твоята SMD от ново поколение машина....много лоша реклама си правиш на технологията
Никого не карам да купува от моите апарати , който си е купил знае......Работя със фабрични за да сравня работата - добрият майстор трябва да е работил със много апарати , моите са доста.......
бушон Преторий
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 8:22 pm
pechkata написа:
добрият майстор трябва да е работил със много апарати
Да, златни думи!
www Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 8:28 pm
95% от фабричните то се знае каква е хавата тук в BG ,ако апаратьт ти е изпипан добре няма какво да им тестваш на фабричните музикални плажни машинарийки ama ......ти явно правиш TEST ei nishto lichno kolega
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 8:33 pm
www написа:
95% от фабричните то се знае каква е хавата тук в BG ,ако апаратьт ти е изпипан добре няма какво да им тестваш на фабричните музикални плажни машинарийки ama ......ти явно правиш TEST ei nishto lichno kolega
Не е точно така различни апрарати на един и същ терен дават различни резултати......
бушон Преторий
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 9:15 pm
pechkata написа:
различни апрарати на един и същ терен дават различни резултати......
Ами, ЕСТЕСТВЕНО, това е класическа истина...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 9:22 pm
бушон написа:
pechkata написа:
различни апрарати на един и същ терен дават различни резултати......
Ами, ЕСТЕСТВЕНО, това е класическа истина...
Бушон виж на тема "тест металдетектори"......
бушон Преторий
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 9:23 pm
Виждам, не съм слеп...
www Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 9:44 pm
ok
Последната промяна е направена от www на Пон Дек 28, 2009 9:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
бушон Преторий
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 9:58 pm
www написа:
и каде е кирията не виждам
Виж сега, колега, от металдетектинга кирията е предимно нематериална - удоволствие от преживяването, защото това е ХОБИ. Не може да се гледа на това, като на средство за спасение от гладна смърт, демек за препитание.
www Консул
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 10:08 pm
то за повечето е хоби,ама за някой е препитание,имам познати които вече го осьзнаха и си бачкат по строежи и др.ама........... има си и такива дето........се nadyavat така че...... всеки с дерта си
бушон Преторий
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Пон Дек 21, 2009 10:21 pm
За съжаление, времената бяха такива - античовешки...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Вто Дек 22, 2009 9:39 am
Разсмиваш ме Колега -то да не би нещо през последните 20г. да се е променило та аз съм пропуснал момента кога у БГ времената са станали по-човешки.
бушон Преторий
Заглавие: Re: кои е по-добър от Бг уредите Вто Дек 22, 2009 9:49 am
stan960 написа:
Разсмиваш ме Колега ...
Съжалявам, то всъщност не е смешно, печално е. Ужким - демокрацийка, цивилизацийка, нато, е.с., туй-онуй, а за народеца - греда...