Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Уредите на Миладин

Go down 
+13
boqn_bs
uh?
4орта
yaponetsa
deultum
GEPITO-VT
Magikman
cheese
knight
deca
Komoda
imperio
clumber
17 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
clumber
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПет Ное 21, 2008 6:16 pm

Колеги ,някой работи ли стакъв апрарат,да изкаже мнение или пак е монтанска измислица?
Върнете се в началото Go down
imperio
Цезар
Цезар
imperio

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПет Ное 21, 2008 9:25 pm

Не е измислица, много хора работят с миладинки. Общо взето апарата е от масовия тип за България каквито са ГМ, Wave, Енигма, Jager, някои от видинските и врачанските. ДД сонда, дискриминация нормална за този тип апарати, дълбочина добра за ниско и средно минерализирани почви.

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Komoda
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyНед Ное 23, 2008 6:19 pm

:!:

Последната промяна е направена от zhelezen на Чет Ное 05, 2009 12:55 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
deca
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyНед Ное 23, 2008 6:31 pm

апаратите на Миладин са с много добра дискриминация добра дълбочина, работил съм и с двата му модела монетари и съм много доволен. Малко е труден Миладин с поръчките, но ако не бързаш много за един месец ще ти я изпрати.
knight
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПон Ное 24, 2008 10:38 am

какви са цените на апаратите на Миладин?
deca
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПон Ное 24, 2008 8:21 pm

Първият монетар на Миладин е автоматичен цената му е 350лв, другият две в едно, автоматичен, ръчен режим, и VCO е 500лв. Тези цени са от лятото не знам дали сега са актуални.
Komoda
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyВто Ное 25, 2008 9:06 pm

Последната промяна е направена от zhelezen на Чет Ное 05, 2009 12:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyВто Ное 25, 2008 10:01 pm

zhelezen написа:
knight написа:
какви са цените на апаратите на Миладин?
Аз познавам човек който прави монетарки и работят перфектно във всякакви почви без проблем.Ако иска6 мога да ти дам мейл да се свържеш с него.Аз имам монетарка от Миладин също така и от този човек който ти казвам .Прави ги много добри и работят страхотно бързо и прецизно ,без да им пречи на каква почва си.Ако се интересуваш пиши.
в последното не бади сигорен,само щте ти кажа че колегата е от много уроден краи и каквато и да е машина IB VLF там не работи на повече от 10 см.и то фабрична.пак миндилите бачкат на 2 праста.за теб лажа за мен истина
Komoda
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyСря Ное 26, 2008 7:20 am

Exclamation

Последната промяна е направена от zhelezen на Чет Ное 05, 2009 12:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyСря Ное 26, 2008 6:12 pm

е вазможно е да пробива но винаги е за сметка на нещто друго например дискриминация.и все пак е хубаво да се види наживо.
Komoda
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyСря Ное 26, 2008 9:20 pm

Последната промяна е направена от zhelezen на Чет Ное 05, 2009 12:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyСря Ное 26, 2008 10:16 pm

лично ас ниамам интерес,но тука има колеги които се сбласкват с тежките почви.
Komoda
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyЧет Ное 27, 2008 8:00 pm

Последната промяна е направена от zhelezen на Чет Ное 05, 2009 12:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
cheese
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПон Дек 29, 2008 11:19 pm

imperio написа:
Не е измислица, много хора работят с миладинки. Общо взето апарата е от масовия тип за България каквито са ГМ, Wave, Енигма, Jager, някои от видинските и врачанските. ДД сонда, дискриминация нормална за този тип апарати, дълбочина добра за ниско и средно минерализирани почви.

Империо, а на силно минерализирани как се държи апаратът? Говоря за района на Девин, Полковник Серафимово и наоколо.
imperio
Цезар
Цезар
imperio

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyВто Дек 30, 2008 3:49 pm

По принцип миладинките се справят на минерализация, но от тежка почва до тежка почва има огромни разлики. Точно за този район не мога да ти помогна.

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
cheese
Новобранец
Новобранец

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyВто Дек 30, 2008 8:10 pm

Благодаря за бързия и коректен отговор, Imperio !!!
Гост
Гост

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПет Яну 09, 2009 7:58 am

Преди 10 години когато Миладин беше и търсач търсеше с фишер,защото миладинката му която беше "наи добрта от всички" му беше много сложна да търси с нея,така казваше,и всичките които ходехме тогава бяхме с фишери.
Magikman
Консул
Консул
Magikman

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyСря Яну 28, 2009 8:12 am

Здравейте!От 7-8 години работя само с машините на Миладин.В Пазарджишка област,Средна Гора,са едни от най-гадните,тежки и минерализирани почви.Машините му се справят перфектно с тях!Просто е въпрос на време ухото да свикне-изключително рядко ще вадите желязо,даже и в силно минерализирана почва.Ако си поръчвате,искайте му да ги прави усилени-не на 12,а на 15 волта батерия(10 батерийки) SmileНа мене ми е правил машини с малка и голяма пита-2 в едно.С голямата пита,за мое учудване,вадя и от най-малките коцета-тези по 5-6 милиметра.Да не говоря ,ч е снея все едно съм минавал като на нов обект за други монети.Успех на всички Smile
GEPITO-VT
Легионер
Легионер
GEPITO-VT

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyЧет Яну 29, 2009 12:19 am

Здравейте,колеги!Търся си в Google металотърсачи и попаднах на този форум съвсем случайно.
Въпроса ми е може ли някой да ми каже начин на свръзка с Миладин(GSM или имейл)?
Благодаря Ви предварително,и Ви поздравявам за този форум!Отдавна си търсех подобен.
Тук ще съм всеки ден.

Поздрави! cheers
deultum
Цезар
Цезар
deultum

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyЧет Яну 29, 2009 11:43 pm

GEPITO-VT написа:
Здравейте,колеги!Търся си в Google металотърсачи и попаднах на този форум съвсем случайно.
Въпроса ми е може ли някой да ми каже начин на свръзка с Миладин(GSM или имейл)?
Благодаря Ви предварително,и Ви поздравявам за този форум!Отдавна си търсех подобен.
Тук ще съм всеки ден.

Поздрави! cheers

Добре дошъл на борда cheers cheers cheers
GEPITO-VT
Легионер
Легионер
GEPITO-VT

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПет Яну 30, 2009 1:53 am

Много благодаря на бързите колеги за бързите откликвания на въпроса ми!Днес ще пробвам новият модел на Миладин с голямата антена и е усилен.Ще го сравнявам с друг Монтански апарат,незнам на кого е,на него пише-new force и auto ground.

Ще публикувам впечатленията си и за двата уреда.
yaponetsa
Цезар
Цезар

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПет Яну 30, 2009 4:00 am

GEPITO-VT написа:
Много благодаря на бързите колеги за бързите откликвания на въпроса ми!Днес ще пробвам новият модел на Миладин с голямата антена и е усилен.Ще го сравнявам с друг Монтански апарат,незнам на кого е,на него пише-new force и auto ground.

Ще публикувам впечатленията си и за двата уреда.

Май ше сравняваш миладинка със.....друга миладинка.Е пиши после кой е по добрия Laughing
GEPITO-VT
Легионер
Легионер
GEPITO-VT

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПет Яну 30, 2009 10:54 am

Съжалявам,пробата ще е друг път защото в Търново вали сняг,а аз искам полеви тест не в къщи.
Впрочем този апарат-New Force също ли е на Миладин,защото не съм търкал от две-три години понеже работих на морето и преди да отида си продадох апарата.Изтървал съм много информация.Незнам на усиления Миладинов уред,който ще сравнявам какво пише.Старият му май беше Silent ако не се лъжа.
Гост
Гост

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПет Яну 30, 2009 10:59 am

на новия трябва да пише new force silent ако не се лъжа,колега за какви цени става въпрос и колко см. е голямата пита с която ще пробваш така наречения усилен апарат?
GEPITO-VT
Легионер
Легионер
GEPITO-VT

Уредите на Миладин Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Уредите на Миладин   Уредите на Миладин EmptyПет Яну 30, 2009 11:23 am

Още несъм го виждал.Тази сутрин се обадих на приятеля ми,че няма да е сега пробата,след като видях времето навън какво е.

Уредите на Миладин
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» уредите wave
» Как се казват уредите на Анжело
» NEW SELENT 2013 на Миладин

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Български металдетектори-
Идете на: