Добър вечер. Ако някой има информация и като цяло може да изкаже мнение по тази тема, ще му бъда много благодарен. Предстой ми да го закупя, а като цяло има само рекламни ревюта, а искам ако е възможно да получа достоверна информация за него. Предварително благодаря на всички. Приятна вечер.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Чет Апр 07, 2016 10:18 am
Лично аз не съм работил с него, но хора, които разбират го хвалят. Трябва да знаеш, че той няма дисриминация, но работи добре в солена вода. За какво ти трябва?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Добър ден. Чет Апр 07, 2016 10:45 am
Здравейте, благодаря за бързият отговор. Трябва ми за море за малка дълбочина първоначално , а по- късно ще си взема някой по професионален апарат. Ще се радвам да видя още мнения ако някой има информация. Благодаря много. А, тази информация от някой който го е използвал ли я имате (в смисъл който познавате ) или сте прочели някъде. Благодаря.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Чет Апр 07, 2016 10:51 am
Някаква подобна машинка (друга) може ли да ми препоръчате ? Както казах става въпрос за море, за не голяма дълбочина. Просто да е с малки размери. Благодаря.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Чет Апр 07, 2016 10:55 am
Поддържам връзка с почти всички клиенти, защото така получавам много важна информация за металотърсачите и то при реалното им ползване, а не на тестове. Има няколко момчета, които много са специализирани в подводното търсене - имат почти всичко подводно и те са ми споделяли, че са много доволни от вибратектора. Това го казавам, въпреки, че не го продавам. Основния пролем, е че няма дискриминация. Иначе издържа много под вода.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Чет Апр 07, 2016 11:05 am
Благодаря Ви много за полезната информация. Скоро ще го закупя и ще споделя как работи. Благодаря.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Чет Апр 07, 2016 1:45 pm
Исках да Ви попитам също знаете ли на каква дълбочина в пясъка под вода открива малки предмети- пример като малка стотинка, или така казано на колко "рови" ? Благодаря.
jickata Новобранец
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Чет Апр 07, 2016 5:44 pm
детска играчка е това лови колкото пинпоинтер
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Чет Апр 07, 2016 6:00 pm
Вие от личен опит ли знаете или от слухове. Казвам го защото колегата по горе се е изказал много добре за него.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Пет Апр 08, 2016 2:35 pm
Можете ли да ми препоръчате някой металодетектор за под вода , но с по компактни размери ?
borislav123 Консул
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Пет Апр 08, 2016 5:50 pm
Интересно апаратче. Каква му е цената. Има ли звукова индикация при засичане на метал,че от клипчетата не се разбира.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Пет Апр 08, 2016 7:35 pm
Здравейте, и аз събирам информация за него. Ако се поръча от Италия е около 450лв. Но без доставката ако не се лъжа, а ако сепоръча от САЩ около 193,50 долара , но тук не влиза мито и ддсс, следователно ще ещсе оскапи. Дискриминация няма. Като цяло клиповете показват и плюсовете и минусите. Като цяло се надявам да събера повече мнения от много хора за да открием средната. Аз ще си го поръчам скоро и ще пиша отзиви. Лека вечер.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Пет Апр 08, 2016 7:38 pm
Има светлинна индикация и вибрира, но за звукова, ако не се лъжа няма.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Пет Апр 08, 2016 9:14 pm
Съветът ми е да го купиш от Европейски дилър, а не от САЩ, защото ако имаш проблеми с гаранцията ще ревеш кански ако го прашташ до САЩ
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: мнения за VIBRA-TECTOR 730 PINPOINTER Пет Апр 08, 2016 9:35 pm
Здравей аз скоро го получих поръчах си от сащ платих за него точно 386 лева с платено ддс и ми дойде на пощата не ходих по митници пробвах го отличен е няма да съжеляваш