Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 17, 2011 10:13 pm
deadman_ написа:
maximus_kn написа:
Mythbusters Защо ми приличаш на един мой "любимец" с нежен глас и очилца
И аз така мисля
Da osтавим сега заяжданията колеги че имал очила и женски глас кво от товаи какво ни интересува глассаму////на мен ми прави впечатлениие като се разпени как обижда и се хвали ,да се хвали ма да не обижда така .гледам че другите производителли не правят так а ,нчма право да обижда.ма сигурно дава пари б този форум та затова но е дразнещо!!!!!!!!!!не може че е производител така да прави.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 17, 2011 11:10 pm
apolon написа:
aparata na moharem si go biva licno go testvah
И аз имах честта да пробвам последната разработка на Мохарем.С двата режима на работа,има 5 потенциометъра и едно цк.Направих един бърз тест и резултата беше,че е стабилен и категоричен апарат.До два дни ще кача и снимки.Като имам повече наблюдения,ще ви информирам.Не ме питайте за орудено,защото не разбирам от почви. Ако някой друг има наблюдения от този модел,нека сподели.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 17, 2011 11:15 pm
VIKING написа:
deadman_ написа:
maximus_kn написа:
И аз така мисля
Da osтавим сега заяжданията колеги че имал очила и женски глас кво от товаи какво ни интересува глассаму////на мен ми прави впечатлениие като се разпени как обижда и се хвали ,да се хвали ма да не обижда така .гледам че другите производителли не правят так а ,нчма право да обижда.ма сигурно дава пари б този форум та затова но е дразнещо!!!!!!!!!!не може че е производител така да прави.
VIKING Твоите коментари винаги са заслужавали положителен вот !
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 17, 2011 11:16 pm
Чакаме със нетърпение да видим и чуем как се държи новичката придобивка!!!! честито
Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 17, 2011 11:21 pm
хаймана написа:
Чакаме със нетърпение да видим и чуем как се държи новичката придобивка!!!! честито
Направо ще кача снимки с находките,каквито и да са
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 17, 2011 11:27 pm
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юни 18, 2011 12:17 am
maximus_kn написа:
VIKING написа:
deadman_ написа:
maximus_kn написа:
И аз така мисля
VIKING Твоите коментари винаги са заслужавали положителен вот !
Колега maxsimus аз изказвам само моито мнение и не ме интересъватт вашите вотове,пишете си каквото за мене това. е колкото искате минуси и плюсове ве товае даже искам да си дам мойте плюсовете на някои от вас ,на мен не ми тряват.може да не пиша много точно докато го пиша е така както го мисля.да сте живи и здрави колеги.и пробплема не там че аз немога даа пиша правино а че администраторите
не дават да пишем както си мислимДа сте живи и здрави всички колеги.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юни 18, 2011 1:14 am
VIKING написа:
Колега maxsimus аз изказвам само моито мнение и не ме интересъватт вашите вотове,пишете си каквото за мене това. е колкото искате минуси и плюсове ве товае даже искам да си дам мойте плюсовете на някои от вас ,на мен не ми тряват.може да не пиша много точно докато го пиша е така както го мисля.да сте живи и здрави колеги.и пробплема не там че аз немога даа пиша правино а че администраторите
Айде стига и вие двамата сте се напрягали , много ясно е че сте страна , единия роднина , другития продава уредите . Още двама рекламни агенти ,дето постоянно хвалят и величаят стоката идват в повече. Както каза един колега по-преди , нека бъдем обективни и да спазваме добрия тон.
mateus Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юни 18, 2011 2:53 am
Petronii написа:
VIKING написа:
Айде стига и вие двамата сте се напрягали , много ясно е че сте страна , единия роднина , другития продава уредите . Още двама рекламни агенти ,дето постоянно хвалят и величаят стоката идват в повече. Както каза един колега по-преди , нека бъдем обективни и да спазваме добрия тон.
Кои се напряга колега петроний,с кого съм роднина???аиде стига глупости ,не искам да си имам рода с никого и моля те не ме замесвай в глупости ако искаш да ми кажеш нещо директно...давай
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юни 18, 2011 7:12 am
mateus написа:
Petronii написа:
VIKING написа:
Кои се напряга колега петроний,с кого съм роднина???аиде стига глупости ,не искам да си имам рода с никого и моля те не ме замесвай в глупости ако искаш да ми кажеш нещо директно...давай
Някъде да си виждаш името ? Или забрави да си смениш профила, не знам , ама човек да има сто регистрации , само по себе си говори що за стока е и какво може да се очаква , само лъжа и измама.
mateus Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юни 18, 2011 11:52 am
Petronii написа:
mateus написа:
Petronii написа:
VIKING написа:
Някъде да си виждаш името ? Или забрави да си смениш профила, не знам , ама човек да има сто регистрации , само по себе си говори що за стока е и какво може да се очаква , само лъжа и измама.
Да може би коментара ми не е съвсем на място но преглеждайки форума останах с впечатление че ме замесват в неща с които нямам нищо общо за което се извинявам.Какъв профил да сменя и за каква измама се касае? И ако говорим за много регистрации,преди време една жена разказа за доста неща в които беше замесено и твоето име,кой кого лъже и каква стока е се вижда.
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юни 18, 2011 2:49 pm
Голяма работа че ми изтрихте поста. Пак ще кажа. Не хвалете нещо което е съвсем посредственно. Аз нямах честта , но имах възможността да го видя тоя прехвален уред и не е нищо особено. Работи като повечето самоделки. Хайде много здраве .
wave Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Юни 19, 2011 8:37 am
Хубавата реклама се прави на полето в реални условия на различни терени.Има места кадето един апарат може да работи перфектно спрямо други а на друго място да се държи като пълен боклук.Затова бих казал да не спорите толкова много ,просто защото няма смисъл и само спамите форума.Очевидно е ,че тук има хора които пишат с няколко ника с цел ........ знаете каква. Но те не са виновни ,за целта има адмнинистратор /и/ ,които трябва да следят за това.
P.S. И колеги моля Ви не превръщайте форума в обществена тоалетна. Благодаря!
Гост Гост
Заглавие: мохаремка Нед Юни 19, 2011 10:35 am
колеги някой работил ли е с мохаремка край бургас-да сподели как се държи на силно орудено]
www Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Юни 20, 2011 1:45 pm
нямам преки наблюдения и не съм пробвал уреда на живо-но като гледах видеото... и че клипа е сниман пред толкова много хора.. и важното е ,че не е манипулиран този тест бих казал голяма излагация за производителя-на всичките тея хвалби и реклами и преувеличени хвалебства на края се оказа пълна боза аз,честно да си кажа по-мненията на колегите във форума очаквах съвсем друго да видя от уреда..ама
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 21, 2011 1:15 pm
ianmaklaud написа:
колеги някой работил ли е с мохаремка край бургас-да сподели как се държи на силно орудено]
Здравей колега все се каня да те питам за Голден маск1+ 18 кНz как работи по вашия край, как се държи...?
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 21, 2011 7:10 pm
Абе ПЕЧКА , тамън се бях замислил дали все още е жива циганката дето хвали маските и ти се обади. Сега остава и бояджията да се яви с куп тестове , само че тук темата е за други уреди , така че мерси.
www Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 21, 2011 10:52 pm
vanhalen написа:
Абе ПЕЧКА , тамън се бях замислил дали все още е жива циганката дето хвали маските и ти се обади. Сега остава и бояджията да се яви с куп тестове , само че тук темата е за други уреди , така че мерси.
опппааааа,печката май иска да ходи да шета по-други местностииии ванхален не усещаш ли,че печката действа тънко и деликатно,изтарве ли се някои без да иска-гърнето скача веднага в торбата,човека трупа манги, скоро кат си вземе и БИ СЕКС ТУРБО ши видиш за кво става въпрос.ОКМ ряпа да ядат
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 21, 2011 11:25 pm
www написа:
vanhalen написа:
опппааааа,печката май иска да ходи да шета по-други местностииии ванхален не усещаш ли,че печката действа тънко и деликатно,изтарве ли се някои без да иска-гърнето скача веднага в торбата,човека трупа манги, скоро кат си вземе и БИ СЕКС ТУРБО ши видиш за кво става въпрос.ОКМ ряпа да ядат
печката ,колегата да си оди девсе си иска.он си пише адекватни мнения де то не трябва да се пишат тука у тоа форум -това е.
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Юни 22, 2011 8:08 am
Беше ми интересно Печката и Павлинчо да бяха написали една сериозна рецензия относно представянето на техния любим уред на събора , ама нейсе.
wave Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Юни 22, 2011 8:10 am
Като чета постовете то тук обменяте мнение не повече от 5-6 човека ,въпреки че никовете са доста повече.Много интересни хора сме.С единия ник пише какво си направил ,сменяш ника и се хвалиш какъв извънземен апарат си си купил с много добри характеристики.После пък казвш какво си намерил на супер уродена почва,много дребен предмет на много голяма дълбочина съответно с 3-ти ник.Опонентите правят същото ,пак с няколко ника. и като краен резултат Това по другите форуми го няма.
adminn Admin
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Юни 22, 2011 9:32 am
Когато на ден имаме стотици постове е нормално да го има и това, а по другите форуми просто не се пише В интерес на истината след събора с най-голям успех излезе Мохаремчо - просто така стана. ИП адресите не са толкова еднакви, така, че не подценявайте малкия.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Юни 22, 2011 10:01 am
adminn написа:
Когато на ден имаме стотици постове е нормално да го има и това, а по другите форуми просто не се пише В интерес на истината след събора с най-голям успех излезе Мохаремчо - просто така стана. ИП адресите не са толкова еднакви, така, че не подценявайте малкия.
Точен одговор колега нали знаете поговорката кучето си лае а карвана си върви напред а колколкото до Мохарем защто на всеки във този форум е ката трън във очите на кой е направил лошо момчето просто си гледа работата и не плюе като някой пройзводители тук във форума няма да споменавм имена пък на който не им харесват уредите на Мохарем да не си купуват ама не и да го оплюват и обсъждат тук всеки сам си преценя със какъв уред да работи и със какъв не Лоша работа е завистта ейййй Тя простотията не ходи по дърветат а по хората за туй сме на това дередже във БГ успех на всички колеги пожелавам при търсенето пък не е важен чак толкова апарат
Гост Гост
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Юни 22, 2011 10:05 am
голден маск 1 на 18 килохерца не работи край бургас-на чисти почви е екстра
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Юни 22, 2011 5:05 pm
vanhalen написа:
Беше ми интересно Печката и Павлинчо да бяха написали една сериозна рецензия относно представянето на техния любим уред на събора , ама нейсе.
Не знам защо се пънете като глис на камък единствено което се вижда клипа че Тежона работи перфектно другите чуваха пирона и ефекта от дупката...