Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Мар 05, 2014 4:02 pm
Колеги,какво става с тестовете,щом е мокро давайте да мерим нещо друго,май ща спамим темата,например ,,моя,,жезъл е дълъг една педя и 4 кибритени клечки,,,,,да става весалба,то това време ,,дъждовно,,е само за разтягане,,,
lizimaxy Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Мар 05, 2014 4:06 pm
А колеги забравих да кажа ,че апаратите на Мохарем са гола вода,и друго аз съм човека когото мохарем излъга,по най долен начин,нито парите ми върна ,и нито апарат прати,,така че за какво говорим,за един БАШИБУЗУГ,,,,,
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Мар 05, 2014 6:21 pm
lizimaxy написа:
А колеги забравих да кажа ,че апаратите на Мохарем са гола вода,и друго аз съм човека когото мохарем излъга,по най долен начин,нито парите ми върна ,и нито апарат прати,,така че за какво говорим,за един БАШИБУЗУГ,,,,,
Помислих те за гей, оказа се п*д*л и пиши само с един ник по тази тема pirat1944/lizimaxy
който търси намира
qnus123 Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Мар 05, 2014 7:55 pm
бахти нещастника как го хванаха
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Мар 05, 2014 8:24 pm
pirat1944/lizimaxy/PETRONIY ...и да си имал нещо с производителя как мислиш,че ще ти повярва някои след този цирк ,които го правиш?
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
alibaba.razboynika Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 8:22 am
Нещастници,що хулите човека който казва истината,защо ми го защитавате тоя ******чо,,,мохарем,ами мене колко пъти ме ,,уши,,с едни пари,уж дава гаранции на апаратите си,но като се повреди апарата и си плащаш като поп за ремонта,а ония хора ги познавам,не е един и същ човек,двама различни човека са,и са женени и имат деца,кой е ****** не знам,обаче не са те а май си ти наско,,,със тези хора се виждаме на съборите,и тебе наско те познавам кой си как се казваш и от къде,така че внимавай какво говориш за хора които не ги познаваш извън форума,единя е борец,а за другия няма да ти кажа щото ,,,,ако си мераклия мога да те запозная с тях,а пирата ми звъни,е,,и имал голяма желание да се срешне на някой събор,,,че да си поговорите на 4 очи,,и аз съм навит,и тогава да се разбере кой е ****** и кой не е ,,,
qnus123 Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 9:43 am
бобо Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 11:22 am
alibaba.razboynika написа:
Нещастници,що хулите човека който казва истината,защо ми го защитавате тоя ******чо,,,мохарем,ами мене колко пъти ме ,,уши,,с едни пари,уж дава гаранции на апаратите си,но като се повреди апарата и си плащаш като поп за ремонта,а ония хора ги познавам,не е един и същ човек,двама различни човека са,и са женени и имат деца,кой е ****** не знам,обаче не са те а май си ти наско,,,със тези хора се виждаме на съборите,и тебе наско те познавам кой си как се казваш и от къде,така че внимавай какво говориш за хора които не ги познаваш извън форума,единя е борец,а за другия няма да ти кажа щото ,,,,ако си мераклия мога да те запозная с тях,а пирата ми звъни,е,,и имал голяма желание да се срешне на някой събор,,,че да си поговорите на 4 очи,,и аз съм навит,и тогава да се разбере кой е ****** и кой не е ,,,
Пич,земи са съпри-и от сто ника да пишеш,правописа ти е такъв,че се познаваш от пръв поглед А иначе за разни мохаремки ,миладинки,милинки,софиянки......се банички....с боза!
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 4:12 pm
така е бобо,лично аз познавам към 5--6 човека които са изгорели от тоя палячо мохарем,а ти ако си мераклия може да пием по една бира на някой събор,и да те запозная с тези хора,съгласен ли си бобо,просто за кеф да те уверя и нямам нищо лично към теб,нали ги виждаш курвите тука,а с тези хора сме в охранителния бизнес, пират Владо се казва,с лизимах Стоян и аз Митко се казвам,така че някои хора да си правят изводите и да не пишат за хора които не ги познават извън форума,и ние 3 та бачкаме като бодигардове на златните
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 5:19 pm
sdsds написа:
pirat1944/lizimaxy/PETRONIY ...и да си имал нещо с производителя как мислиш,че ще ти повярва някои след този цирк ,които го правиш?
Можеш спокойно да добавиш и другия му ник alibaba.razboynika/pirat1944/lizimaxy/PETRONIY Щом идваш на сбора се обади да се видим кои какъв е там
който търси намира
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 5:32 pm
така е бобо,лично аз познавам към 5--6 човека които са изгорели от тоя палячо мохарем,а ти ако си мераклия може да пием по една бира на някой събор,и да те запозная с тези хора,съгласен ли си бобо,просто за кеф да те уверя и нямам нищо лично към теб,нали ги виждаш курвите тука,а с тези хора сме в охранителния бизнес, пират Владо се казва,с лизимах Стоян и аз Митко се казвам,така че някои хора да си правят изводите и да не пишат за хора които не ги познават извън форума,и ние 3 та бачкаме като бодигардове на златните
Колега няма да ти пиша къде и какво работя за сега .В момента не съм във Варна а съм по границата ,ако ми кажеш на кой или къде си бодигард може и да дойда да се видим
който търси намира
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 8:42 pm
ти май се бъзикаш с нас,работното ни място е цялото черноморско крайбрежие,не мога да кажа утре къде ще бъдем,шефа има вериги от хотели по морето,и където стане проблем,ние отиваме и оправяме проблема,а ти вечно няма да се криеш под полата на жена си,все някой ден ще си подадеш главата от там,имам и профил във фейсбук,там имам снимки с цялата бригада,,,,сопаджии,,,че такива като теб са,,,,,,,гола вода,мисля че се изразих правилно,да ни разбереш и без по вече да се заяждаш с нас,културно ти го казваме,щото после шефа може да вземе нещата на лично,
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 8:45 pm
и ползваме служебен компютър,в офиса е,и който иска,или има работа го ползва,така че
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 8:54 pm
ти май се бъзикаш с нас,работното ни място е цялото черноморско крайбрежие,не мога да кажа утре къде ще бъдем,шефа има вериги от хотели по морето,и където стане проблем,ние отиваме и оправяме проблема,а ти вечно няма да се криеш под полата на жена си,все някой ден ще си подадеш главата от там,имам и профил във фейсбук,там имам снимки с цялата бригада,,,,сопаджии,,,че такива като теб са,,,,,,,гола вода,мисля че се изразих правилно,да ни разбереш и без по вече да се заяждаш с нас,културно ти го казваме,щото после шефа може да вземе нещата на лично,
Първо аз не съм женен нещо се бъркаш с някои друг ,второ не мисля да си обсъждам живота тук и с теб А за кои работиш ако не е тайна щото все пак познаваме и ние някои хора
който търси намира
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 9:03 pm
Тука пишките ли си мерите бе .... или споделяте наблюдения от уреди и производители
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 9:05 pm
atina написа:
Тука пишките ли си мерите бе .... или споделяте наблюдения от уреди и производители
Извинявам се за спама колега
който търси намира
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 9:12 pm
https://www.youtube.com/watch?v=v3kFXh7zlbw
мислех,че си се светнал за тези запетаи ..и всичко в едно изречение ,ама явно не си от наи-досетливите Явно страдаш от"разчетворение на личността"
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 9:36 pm
sdsds написа:
https://www.youtube.com/watch?v=v3kFXh7zlbw
мислех,че си се светнал за тези запетаи ..и всичко в едно изречение ,ама явно не си от наи-досетливите Явно страдаш от"разчетворение на личността"
Виж щото са колеги и пишат от един комп единия ден единия пише на другия ден другия му отговаря https://www.imperio.biz/t7746p90-topic#98659 Щото нямат време за по едно кафе да се видят и да си поговорят /напиши му бележка и я залепи на компа пак става/сега точно е сезона на златните ние от Варна доматите ги ядем с колците а картофите с бомби ги вадим не знаем как е нали нали стига простотии ,поне аз спирам знаеш ли кои хотел се намира до почивната базата на полицията на златните колега alibaba.razboynika
който търси намира
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Мар 07, 2014 9:23 pm
и ползваме служебен компютър,в офиса е,и който иска,или има работа го ползва,така че
-Я,кажи за кого работиш в зл. пясъци.??-ей охлюв, като си лепнал някакъв педераски аватар и си мислиш че плашиш някой ли??-я ми кажи ся ти как да се срещнем .....
Hadjiev Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Мар 07, 2014 10:28 pm
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Мар 07, 2014 11:39 pm
Приятел ,стига ве ,плашиш ме . Това дето го пишеш не е много достоверно , но каквато и да е истината това твоето си е помиярска работа .
Аз лично съм бил свидетел на много добра производителност на Мохаремка .
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Мар 08, 2014 10:24 pm
kopa4 написа:
-Я,кажи за кого работиш в зл. пясъци.??-ей охлюв, като си лепнал някакъв педераски аватар и си мислиш че плашиш някой ли??-я ми кажи ся ти как да се срещнем .....
Колега "момчето" е от вашия край но иска да се прави на Варненец
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Мар 12, 2014 3:08 pm
Днес направихме една разходка ,но е много кално. Ако времето е с нас,до два дни ще може да се организираме и да направим обещания тест на RELAX DETECTOR .
кирката Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Мар 15, 2014 7:18 pm
[quote="maximus_kn"]Днес направихме една разходка ,но е много кално. Ако времето е с нас,до два дни ще може да се организираме и да направим обещания тест на RELAX DETECTOR .[/quote] днеска е 3ти ден да чакаме ли още, или сега е много топло
Око да види,ръка да пипне.
saiganica Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Мар 15, 2014 11:44 pm
Като сте толкова СТРАШНИ защо не отидете при Мохарем лично да се оправяте ами тука мускули показвате?????