Заглавие: Re: Мнение апарати за В.Търновския край Нед Ное 20, 2016 10:15 pm
Aurelius написа:
Относно металотърсачите на импулсна индукция: купуваш един евтин VLF детеkтор и почистваш повърхностния слои до 20cm. от всички сигнали. След това включваш импулсния детеkтор(Minelab SD2100....GPX5000, Garrett АТХ или White's TDI, и вадиш всичко останало. Този метод е добър за раион, където си струва в Търновскя краи.
Колега, какъв е смисълът да изчистиш всички сигнали до 20 см с vlf, и после с импулсен.. Ако вземеш да чистиш всичко с импулсният не е ли същото.
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Мнение апарати за В.Търновския край Пон Ное 21, 2016 2:04 am
Така можеш да се фокусираш на дълбоките сигнали и наи-вече на тези, които са на прага на чувствителност и при наличието на които се получава само леко изменение на същия. Ако започна да чистя замърсен с железни сигнали раион с моя GPX5000, сигурно ще се побъркам на първия половин час...
colin96 Консул
Заглавие: Re: Мнение апарати за В.Търновския край Пон Ное 21, 2016 7:34 am
Ахаа.. ясно. Искаш да си спестиш едно 50% от умората с gpx... Има логика. Особено ако се допусне,че има останали сигнали, които не са събрани с vlf. Но като знаем кога се отива с импулсен детектор, май май всичко ще е изметено до последния сигнал преди това.
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Мнение апарати за В.Търновския край Пон Ное 21, 2016 1:25 pm
pechkata написа:
Георги Чаушев написа:
Динар на 30 см без да го знаеш къде е може да се хване с добър сигнал само с Нексъс МП.
Иска ти се да покориш БГ пазара - но той вече е покорен от Голден маск за съжаление... Гъдулките бяха хит преди за излезе Бандито 2 - сега вече са минало...
Иска ти се да си големия експерт по форумите в БГ, но си само един лаик с претенции за съжаление.... Нексъс МП, НЕ Е гъдулка.
Факт е, че динар на 30 см без да го знаеш къде е може да се хване с добър сигнал само с Нексъс МП и с никакъв друг индукционен баланс.
Ако продължаваш да размахваш ГМ в постове на Нексъс ще направиш лоша услуга на Владо а с него много се уважаваме. Намери по-достоен начин за раклама.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Мнение апарати за В.Търновския край Пон Ное 21, 2016 6:11 pm
Георги Чаушев написа:
pechkata написа:
Георги Чаушев написа:
Динар на 30 см без да го знаеш къде е може да се хване с добър сигнал само с Нексъс МП.
Иска ти се да покориш БГ пазара - но той вече е покорен от Голден маск за съжаление... Гъдулките бяха хит преди за излезе Бандито 2 - сега вече са минало...
Иска ти се да си големия експерт по форумите в БГ, но си само един лаик с претенции за съжаление.... Нексъс МП, НЕ Е гъдулка.
Факт е, че динар на 30 см без да го знаеш къде е може да се хване с добър сигнал само с Нексъс МП и с никакъв друг индукционен баланс.
Ако продължаваш да размахваш ГМ в постове на Нексъс ще направиш лоша услуга на Владо а с него много се уважаваме. Намери по-достоен начин за раклама.
Жоре вярвам в това което казваш, но ако се вместиш в ценовия клас 500-600лв., ще е още по добре за нас търсачите.
Последната промяна е направена от Avrelian на Пон Ное 21, 2016 7:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Мнение апарати за В.Търновския край Пон Ное 21, 2016 7:35 pm
След като видях на какво е способен NEXUS MP, си мисля, че скоро в металдетектинга ще има съвсем ново пренареждане на марките като клас и на пазара в България ще има нов лидер.Имал съм NEXUS STANDART SE, съжалявам че го продадох, но с новото МР всичко си идва на мястото.Късмет на всички!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Мнение апарати за В.Търновския край Пон Ное 21, 2016 8:44 pm
За даден детектор реклама не е нужна - колко е добър... Търсачите са тези които определят качествата му а не производителя...
Аз видях на повечето от постове ти да натякваш за твоето изделие колко е добро - остави другите да направят това...
Знаем че Нексъс е дълбок детектор - но това не е индикатор че е много добър има и други фактори...
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Мнение апарати за В.Търновския край Пон Ное 21, 2016 10:05 pm
pechkata написа:
Аз видях на повечето от постове ти да натякваш за твоето изделие колко е добро - остави другите да направят това...
Да разбира се. Ето какво каза колегата Ломидол.
"След като видях на какво е способен NEXUS MP, си мисля, че скоро в металдетектинга ще има съвсем ново пренареждане на марките като клас и на пазара в България ще има нов лидер.Имал съм NEXUS STANDART SE, съжалявам че го продадох, но с новото МР всичко си идва на мястото.Късмет на всички!"
Рис Консул
Заглавие: О , Велики Повелителю на всички Вто Ное 22, 2016 8:06 pm
печки и КЮМБЕТА ! Ново мнениеЗаглавие: Re: Мнение апарати за В.Търновския край Yesterday at 11:44 am Отговорете с цитат Report post to moderator or admin Lock post for new reports + ---- - За даден детектор реклама не е нужна - колко е добър... Търсачите са тези които определят качествата му а не производителя...
Знаем че Нексъс е дълбок детектор - но това не е индикатор че е много добър има и други фактори... .Понеже по целия свят ти се носи славата на недостижим ЕКСПЕРТ по металдетекТОРи , моля, сподели всички важни други параметри на детекторите, освен дълбочинатааааа.( като копаш дупки с твоята бангия , се чува такова еХООООО -толкова са дълБОКИ ! )
Рис Консул
Заглавие: Ох ! Вто Ное 22, 2016 8:13 pm
Бре -ма ти наИСТИНА си прав-- Да се мисли не е вредно - а е трудно!!! ,по постовете ти личи , че за теб е валидна тази мъдра мисъл , ама в частта след тирето-а е ТРУДно