Заглавие: българските рамки Пон Яну 18, 2010 11:46 pm
с тази тема се обръщам към колегите които имат опит с подобен вид техника Мераклия съм да се сдобия с такава и затова питам първо за отзиви от тези които работят с такива. Интересува ме най вече реална дълбочина ,стабилност, кои бг марки не се смущават от далекопроводи . кои са най дребните предмети които ловят ? Моля да пишат само колеги които знаят за какво става на въпрос .
sitalk Джадай
Заглавие: Re: българските рамки Пон Яну 18, 2010 11:56 pm
Да знаеш,че трудно ще откриеш рамка,която е с: 1.добра дълбочина 2.добра стабилност 3.не се смущава от жиците 4.не лови дребни предмети ..а ако поискаш и дискриминация..
bulgari Легионер
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:00 am
търся нещо което върши работа а не да се набутвам за пореден път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:04 am
За какви пари говорим
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:09 am
Моята БГ рамка е с деление
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:11 am
Мойта е със съединение
bulgari Легионер
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:14 am
трябва да работи за пари не говорим. предпочитам чисто нова
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:16 am
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:19 am
Еми щом парите не са ти проблем.. горещо препоръчвам стингер 2.Доста време размахвах такава и лично съм доволен.Но може да ти се стори сложна за настройка,за това можеш да вземеш стингер 1.Същатата е но е по-опростена от към настройки. На Вълчев рамките също са доста добри и са на доста ниски цени. Знам и хората с на бандито рамки и те са супер доволни.Така че избор имаш..ама и пари да имаш ...
bulgari Легионер
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:22 am
ами нещо отзив за реликскан
sitalk Джадай
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:23 am
utus777 написа:
Моята БГ рамка е с деление
А аз съм бачкал с такава с "умножение"
bulgari Легионер
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:24 am
какво ще рече това умножение
bulgari Легионер
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:28 am
ако имаш в предвид делене не търся точно него по важна е за мен дълбочината
sitalk Джадай
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:30 am
bulgari написа:
какво ще рече това умножение
Ами ще рече,че рамка,която дискриминира е малко фантастика..Той каза деление,Аемилиус каза съединение,аз казах умножение...Не схвана ли? Иначе двама души тук от Форума,с които скоро обсъждахме рамки,похвалиха тази на Бандита..Аемилиус и той я спомена..така,че...
Последната промяна е направена от sitalk на Вто Яну 19, 2010 12:35 am; мнението е било променяно общо 1 път
bulgari Легионер
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:33 am
с добра дълбочина търся
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 12:58 am
само кадето моята рамка наистина е с дескриминация,...и не е фантастика,.......
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 5:45 am
[quote="bulgari"]с добра дълбочина търся[/quote Имам една,хваща и Лава.
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 8:59 am
Най - дълбока от всички е Реликскан
BEKS Консул
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 9:06 am
Добре де,уж форума е за търсчи,а не за иманяри и чак се сърдят като ги нарекат така,а пък всеки втори тук работи с рамки и разни GPX с по 50 санта антени и копаят по 60-70санта дупки,и хората с нивите после що мрънкали.Мисля,че търсач който е излезнал за Хоби с по-голяма антена от 32см.май минава в друга графа вече.Как да обясниш на хората които са против нас?Даже мисля,че в закона пишеше,че нямаш право да копаеш по-дълбоко от 30см.Може да се засегне някой ама си е така.
aiko Консул
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 11:03 am
Прав си колега! Наистина ли пише за трийсетте сантиметра в закона? Четох го преди време, но не видях такова нещо.
NERON Цезар
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 11:34 am
aiko написа:
Прав си колега! Наистина ли пише за трийсетте сантиметра в закона? Четох го преди време, но не видях такова нещо.
в частна собственост си собственик на най-горните 30 сантиметра другото е на държавата
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 11:58 am
Даамммммм,....много си прав,....аз точно и за това искам да я махам тази рамка,и без това никаде не ходя с нея
sitalk Джадай
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 6:07 pm
кършака написа:
Добре де,уж форума е за търсчи,а не за иманяри и чак се сърдят като ги нарекат така,а пък всеки втори тук работи с рамки и разни GPX с по 50 санта антени и копаят по 60-70санта дупки,и хората с нивите после що мрънкали.Мисля,че търсач който е излезнал за Хоби с по-голяма антена от 32см.май минава в друга графа вече.Как да обясниш на хората които са против нас?Даже мисля,че в закона пишеше,че нямаш право да копаеш по-дълбоко от 30см.Може да се засегне някой ама си е така.
Ехее,колега.. Да си събуем гащите искаш ли,пред държавата.Милата ни миличка държава,скромната ни тя! Заради нея,невинничката,сега да си махна сондата 38см ли? Сакън,да не сте ощетили държавичката ни народе и да не вадите цветните сигнали на повече от 30см.Защото нали знаете,че нашата превъзходна държава как милее за нас? Внимавайте! Да не я ощетим
sony147 Цезар
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 6:42 pm
Поздравления сине сабазиев!!!
comander Цезар
Заглавие: Re: българските рамки Вто Яну 19, 2010 6:44 pm
че тя голямата антена покрива голяма площ не е само дълбочина, колега utus777 стига с тия дискриминаци че ме заболя корема да се смея.