Заглавие: Джипове за търсачи Чет Апр 16, 2009 11:20 pm
Автомобилите Ви предлага уникалната възможност да закупите автомобил директно от продавача в Англия. изберете своя автомобил онлайн, ние ще направим всичко останало за вас - проверка за наличност, преглед на автомобила на място, подготовка за пътуването, уреждане на детайлите по закупуването му, както и транспортирането му до ВаШият гараж тук http://avtomobilite.eu/service_providers/
zaq Легионер
Заглавие: Re: Джипове за търсачи Пет Апр 17, 2009 5:53 pm
bogisan написа:
Автомобилите Ви предлага уникалната възможност да закупите автомобил директно от продавача в Англия. изберете своя автомобил онлайн, ние ще направим всичко останало за вас - проверка за наличност, преглед на автомобила на място, подготовка за пътуването, уреждане на детайлите по закупуването му, както и транспортирането му до ВаШият гараж тук http://avtomobilite.eu/service_providers/
И каква е цената на тази "УНИКАЛНА УСЛУГА" за докарване на автомобил до Българиа?
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Джипове за търсачи Пет Апр 17, 2009 7:13 pm
и как да си харесам кола като няма в каталога никакви
GEPITO-VT Легионер
Заглавие: Re: Джипове за търсачи Пет Апр 17, 2009 10:16 pm
Влизате в autotrader.co.uk с код SW114AU(който е за Лондон) избирате си и така.
здравейте колеги Добавихме малко нови обяви за да се ориентирате за цените в Англия. Благодарско на колегата GEPITO-VT за съдействието Цената на услугата зависи общо взето от това какво се купува, но е около 1000 лв. Вие си плащате колата и необходимите разходи - бензин, такси
Между другото, тук в Англия търсенето е напълно разрешено Мога при желание от ваша страна да пусна повече информация като например как да станете членове на нумизматично дружество тук в УК. Таксите са от порядъка на 35-40 лири
krasko Преторий
Заглавие: Re: Джипове за търсачи Съб Май 02, 2009 7:55 pm
http://vbox7.com/play:70ec6396
ackamte Преторий
Заглавие: Re: Джипове за търсачи Съб Май 02, 2009 8:17 pm
okokopko написа:
здравейте колеги Добавихме малко нови обяви за да се ориентирате за цените в Англия. Благодарско на колегата GEPITO-VT за съдействието Цената на услугата зависи общо взето от това какво се купува, но е около 1000 лв. Вие си плащате колата и необходимите разходи - бензин, такси
Между другото, тук в Англия търсенето е напълно разрешено Мога при желание от ваша страна да пусна повече информация като например как да станете членове на нумизматично дружество тук в УК. Таксите са от порядъка на 35-40 лири
вижте там втора рака мишинки антени как седят нещата
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Джипове за търсачи Съб Май 02, 2009 9:40 pm
Заглавие: Re: Джипове за търсачи Нед Май 03, 2009 5:19 pm
има, наистина, ще ходя другата събота неделя да поразгледам как е. Днес бях на един битак, та видях някъв италианец си сложил една константинка при другите работи дето продава ама оръфана отвсякъде намерил я на Темза, по пясъка, имал машинка за 1000 лири, много била добра
TheSearcher Новобранец
Заглавие: Англия Сря Юли 15, 2009 9:22 pm
Последната промяна е направена от TheSearcher на Съб Юли 18, 2009 3:35 am; мнението е било променяно общо 1 път
DqdoTrak Новобранец
Заглавие: Re: Джипове за търсачи Чет Юли 16, 2009 12:07 am
Цитат :
В Англия не е напълно разрешено търсенето , има забрана за търсене в много частни и общински имоти , а във всички кралски имот е забранено търсенето !
Абсолютно вярно Уважаеми TheSearcher, когато бях там подробно разучих въпроса относно търсенето с металдетектор. Почти всеки град си има обаче клуб/в по-големите и повече/ и в този клуб изрично са указани забранените територии за търсене. Всеки член на клуба след заплащане на такса е свободен да търси без да дойде някой и да му конфискува машината, вкара в ареста все едно е наркотрафикант и без бой по канчето. Дори има дни, в които се събират членовете на клуба и се прави масово търсене плюс пиене на бира и печене на бекон. Аз кандидатствах в един клуб, но дали защото бях българин или вследствие на варварската ми мутра, членство ми биде отказано. Не, че това ме спря да потърся и да си отнеса няколко артефакта у дома, но туй е друга тема...
okokopko Новобранец
Заглавие: Re: Джипове за търсачи Чет Юли 16, 2009 10:58 am
Разрешено е, освен на археологични обекти. Само че просто трябва да попиташ спобственика на земята. И аз сега се готвя да се включа в някой клуб ще видим какво ще се получи - ще пиша. Ходят си свободно и търсят. И си разбрал грешно - няма нужда да си член в клуб за да търсиш - просто трябва да имаш разрешението на собственика на земята. Защото например идват групи от Америка и търсят заедно с тукашните. Без да са членове на клуба. Сега на 28 и 29 август има голямо рали - даже с рок група вечерта - концерт абе купонясват яко Ще търсят на 1000 акра изорана и валирана нива - до голям римски град и път - близо да Оксфорд
[quote="okokopko"]Разрешено е, освен на археологични обекти. Само че просто трябва да попиташ спобственика на земята. И аз сега се готвя да се включа в някой клуб ще видим какво ще се получи - ще пиша. Ходят си свободно и търсят. И си разбрал грешно - няма нужда да си член в клуб за да търсиш - просто трябва да имаш разрешението на собственика на земята. Защото например идват групи от Америка и търсят заедно с тукашните. Без да са членове на клуба. Сега на 28 и 29 август има голямо рали - даже с рок група вечерта - концерт абе купонясват яко Ще търсят на 1000 акра изорана и валирана нива - до голям римски град и път - близо да Оксфорд [/quot...................................
Последната промяна е направена от herkulii на Нед Яну 17, 2010 10:02 am; мнението е било променяно общо 1 път
В Англия не е напълно разрешено търсенето , има забрана за търсене в много частни и общински имоти , а във всички кралски имот е забранено търсенето !
Абсолютно вярно Уважаеми TheSearcher, когато бях там подробно разучих въпроса относно търсенето с металдетектор. Почти всеки град си има обаче клуб/в по-големите и повече/ и в този клуб изрично са указани забранените територии за търсене. Всеки член на клуба след заплащане на такса е свободен да търси без да дойде някой и да му конфискува машината, вкара в ареста все едно е наркотрафикант и без бой по канчето. Дори има дни, в които се събират членовете на клуба и се прави масово търсене плюс пиене на бира и печене на бекон. Аз кандидатствах в един клуб, но дали защото бях българин или вследствие на варварската ми мутра, членство ми биде отказано. Не, че това ме спря да потърся и да си отнеса няколко артефакта у дома, но туй е друга тема...
Дядо ...., ти не пасеше ли кози в балкана, как се отзова в Англия ?