Заглавие: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 10:42 am
Колеги тук сме си като в клуб на анонимните алкохолици само дето всеки е голям герой, супер търсач и махленски побойник това е доста тъпо да се скриеш под някой ник да си мислиш че си анонимен и да се правиш на някакъв, всичко тва убива всякаква креативност у форума и всяка тема се превръща във безсмислена купчина от изказвания който в крайна сметка не казват нищо конкретно. предполагам ако се познаваме по-добре ще се уважаваме повече един друг
та така де : казвам се Атила, ама не ми викайте така щот няма да захапя че на мен говорите, викат ми Ати , и съм любител търсач , занимавам се с електроника като хоби и като професия , търсачеството е за разспускане след някой труден ден ..изключваш си телефона, палиш колата и ...ГАЗЗЗ да събирам подкови обичам ги .. единственото което обичам повече от подковите са сачмите, ловните ..аа и забравих цигареното фолио (мерси на пушачите всеки изминал ден ставам все по-изобретателен и все по-усукани псувни измислям , псувните засега само на англ. немски , български, сръбски, турски, и малко цигански.. но имам амбиция да ги науча и на другите езици, (надявам се пушачите да не ме оставят без мАтРял)
Petronii Цезар
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 12:46 pm
Последната промяна е направена от Petronii на Вто Сеп 28, 2010 1:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 1:07 pm
Всички сме на светло И регистър имаме с лични данни на поне 250 човека А и в полицията този регистър е много по-голям,така че не виждам смисъл от криене и правене на Лили Иванова Който каквото иска може да разбере Другото е параноя и комплексарщина
Гост Гост
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 7:36 pm
Aemilivs написа:
Всички сме на светло И регистър имаме с лични данни на поне 250 човека А и в полицията този регистър е много по-голям,така че не виждам смисъл от криене и правене на Лили Иванова Който каквото иска може да разбере Другото е параноя и комплексарщина
точно тва е въпроса , които иска да научи инфо занякого може винаги да го направи , няма смисъл да се правим на шушумиги.
А темата не е толкова за излизане на яве, не е задължителна темата или пък да се подканват хората да кажат каквато и да е информация , просто е опасно да се казва на всеки колега па си викам поне по име да се наричаме
zempar Цезар
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 8:54 pm
тука има някакво противоречие , уж клуб на анонимните а излизаме на светло мен на тъмно си ми е добре аз като бивш член на клуба на анонимните алкохолици , щото стана само клуб на алкохолиците , съм против
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 9:39 pm
Колеги, не се поддавайте на призиви за излизане на светло, ако спечелим чрез промяна на закона тогава - да, който е спал в районното, конфискувана му е апаратура и после му е казано , че е изчезнала, правен му е обиск у дома , подслушван телефон тормоз над роднини и приятели и това не , че си нарушил действащият закон , а че са подучули, че имаш нещо скъпо или говорил по телефона с някого. Пресен пример , когато изтече срокът за легализация на колекции в нумезматичните дружества полицията отиде и взе списъка на регистрираните с обяснението-да знаели къде първо да отидат. Това на , което викаме ПОЛИЦИЯ още прилича на башибузук много далеч от това , което виждаме в европа.
Гост Гост
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 10:21 pm
чакаите малко бе колеги кво ви става не четете ли ко съм писал никаде не съм казал да излизаме на светло каде съм казал такова нещо, казах си първото име и даже не съм подканил никого да го направи .. гузен негонен бяга ,. и отделно които си е imanqr то съответните органи си ги знаят и без тва няма ко да си мислят че кат са си заровили главата в пясъка и са невидими. идеята беше да се наричаме по име а не на да се наричаме колеги непрекъснато .. щот когато някой чист imanqr ме нарече 'колега' и настръхвам , айсиктир ве
Джони Цезар
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 10:48 pm
PHOENIX написа:
чакаите малко бе колеги кво ви става не четете ли ко съм писал никаде не съм казал да излизаме на светло каде съм казал такова нещо, казах си първото име и даже не съм подканил никого да го направи .. гузен негонен бяга ,. и отделно които си е imanqr то съответните органи си ги знаят и без тва няма ко да си мислят че кат са си заровили главата в пясъка и са невидими. идеята беше да се наричаме по име а не на да се наричаме колеги непрекъснато .. щот когато някой чист imanqr ме нарече 'колега' и настръхвам , айсиктир ве
Ати, много си прав, ма няма кой да чуе. И Емо е прав. Отдавна ни знаят и майчиното мляко, където трябва. Това обаче, все още не означава, че сме извън закона.
Аз съм Десислава, едва ли има някой да не знае вече в тоя форум, щото тя информацията зад кадър се разпространява със скоростта на... "СКАЙП".
Но дълго време ползвах и името Джони, дотам, че баща ми по едно време ми казваше така. А има хора, които все още така се обръщат към мен. Та, нека си остана Джони, харесвам си го.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 10:58 pm
Ще ти викаме Иван или Йордан... Данчо... по български Агент Йордан
Джони Цезар
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 11:07 pm
Aemilivs написа:
Абе и Джингиби ми викайте ако искате, важното е лафа да става .
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Гост Гост
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 11:28 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Абе и Джингиби ми викайте ако искате, важното е лафа да става .
аа джингиби не може заето е вече , има колеги с по 5-8 ника то е за тях
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Пет Сеп 24, 2010 11:51 pm
аз съм Васко, и както е тръгнало да слажим и по една снимчица , че ако се засечем някъде поне да се познаем. То който иска да ни намери ще го направи и без нашите данни от форума.
pin4era Новобранец
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Съб Сеп 25, 2010 9:08 am
Прави сте колеги. Няма нищо страшно да се знаеме кой кой е . Има и такива на които не им оттърва ,ама кво да се прави. На тях това им е работата във форума - да бъдат анонимни. Ами аз съм нещо подобно на колегата Феникс - занимавам се с електроника и конструиране на РЕА . Също така администрирам и разни неща в интернет (но не тук), а в свободното време взимам кучето и уреда и си правя кефа без да ми е грижа дали ще намеря нещо важен е теста и фитнеса. Те нещата са прости ,ама някои хора не искат да ги проумеят. Едни ходят на лов , други за риба, трети по леки жени и т.н.т. Нима един "ловец" , който убива редки животни само и само да се фотографира с тях не е престъпник(всяка прилика с действащи политици е случайна) и представяте ли си как изглеждат от гледната точка на заклетите природозащитници. .Иначе се казвам Петър и преди даже си имах регистрация и с името и снимката ми, след това имах и втора ,но някой овреме побърза да ме банне. До сега съм имал три регистраций , но никога заедно. Дано поне сегашната регистрация се задържи по-дълго.
ЛУД УМОРА НЕМА - САМО СЕ ПОТИ.
wallb Новобранец
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Чет Сеп 30, 2010 9:06 pm
ми то по IP сме се показали поне кой от къде влиза.... това на куките им е пре-достатъчно. Другото, е че е много ясно, че всеки си има друга работа и много малко от нас се занимават само с тва. Тези дето са постоянно с уреда и лопатата са си иманяри, това си е българската дума за хора които търсят монетки единични бройки или нещо накуп и то цветни нали щот никой не търси само метал- уреда му е на дискриминация... и копа саде цветното...нали
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Съб Окт 08, 2011 7:56 pm
PHOENIX написа:
колегааааа АЗ съм Баш-Иманяр и несе срамувам от този факт! за разлика от теб!!!!! само друго доте питам и бегам от тук данети стане лошо! питам и се надяааам да отговориш искренно. АКО НАМЕРИШ ГЪРНЕ С ДЕНАРИ ИЛИ ПЪК С ТЕТРИ, ЩЕГО ОСТАВИШ ЛИ НА СЪЩОТО МЯСТО КЪДЕТО СИГО НАМЕРИЛ???? САМО И САМО ДА ДОКАЖЕШ НА НЕЗНАМ СИ КОЙ ЧЕ НЕСИ ИМАНЯР!!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ.... търсачи Съб Окт 08, 2011 8:19 pm
Баш-Иманяра написа:
PHOENIX написа:
колегааааа АЗ съм Баш-Иманяр и несе срамувам от този факт! за разлика от теб!!!!! само друго доте питам и бегам от тук данети стане лошо! питам и се надяааам да отговориш искренно. АКО НАМЕРИШ ГЪРНЕ С ДЕНАРИ ИЛИ ПЪК С ТЕТРИ, ЩЕГО ОСТАВИШ ЛИ НА СЪЩОТО МЯСТО КЪДЕТО СИГО НАМЕРИЛ???? САМО И САМО ДА ДОКАЖЕШ НА НЕЗНАМ СИ КОЙ ЧЕ НЕСИ ИМАНЯР!!!!