Заглавие: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Чет Мар 15, 2012 10:12 am
Иззеха антични монети и украшения Досъдебно производство е образувано срещу двама видинчани, в чиито имоти са открити културно-историческите ценности
Служители на териториалното звено на ГДБОП във Видин и колегите им от РУП в областния град проведоха полицейска операция за противодействие на трафика и търговията с културно-исторически ценности. В хода на акцията са проверени три адреса във Видин. Претърсен бил апартамент, обитаван от В.Т. /47г./, известен на органите на реда като участник в подобен вид незаконна дейност. В жилището са намерени 26 антични монети, 4 пръстена, 4 апликации, 6 медальона, 4 елемента от релефни изображения и статуи, съобщиха от МВР. Освен тях са иззети и още 9 предмета, които наподобяват артефакти. Срещу В.Т. е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 278, ал.6. Претърсена е и къщата на 42-годишния видинчанин М.Д., който неотдавна бил проверяван за участие в незаконни археологически разкопки. В неговия имот са открити 11 предмета, за които предстои да бъде изяснено дали представляват културно-исторически ценности. Там са намерени и 18 незаконно притежавани патрони за огнестрелно оръжие от различен калибър, както и самоделен пистолет, пригоден за стрелба с малокалибрени патрони 5,6 мм. Срещу М.Д.е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 278, ал.6. и чл.339, ал.1 от НК.
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Чет Мар 15, 2012 4:54 pm
МИ то откога се говори че който излезе да копаа и търси че не ще си има проблем -ама не-от федерацията все така се набутват тука и гледат да подстрекават колегите с цел --НЯКОЙ ОТ ФОРУМА ДА ИЗГОРИ...да кажат после че не е член на федерацията.....това е крайно недостойно и дори опасно заиграване'' аз не знам защо Админите на този форум продължават да толелират мнения като на онази жена ,подобни провокации биха могли да изиграят лоша шега на този който повярва-но килията си е негова .Жалко че много няма да ми остане мнението .аз вече си мисля че има консулидация между Админите на този форум и федерацията.Преди имах амбиции да стана член,сега все повече се замислям че това е една престъпна организация ---ама не мога да пиша че много трият тука..иначе имам какво да кажа.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Чет Мар 15, 2012 5:05 pm
Има една приказка:Простака е непобедим!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
QNUS Консул
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Чет Мар 15, 2012 5:18 pm
sony147 написа:
Аве ченге...стига вече -простака е ясен -не се напъвай да не го снесеш....Или не си????????
gandi Новобранец
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Чет Мар 15, 2012 7:14 pm
QNUS написа:
МИ то откога се говори че който излезе да копаа и търси че не ще си има проблем -ама не-от федерацията все така се набутват тука и гледат да подстрекават колегите с цел --НЯКОЙ ОТ ФОРУМА ДА ИЗГОРИ...да кажат после че не е член на федерацията.....това е крайно недостойно и дори опасно заиграване'' аз не знам защо Админите на този форум продължават да толелират мнения като на онази жена ,подобни провокации биха могли да изиграят лоша шега на този който повярва-но килията си е негова .Жалко че много няма да ми остане мнението .аз вече си мисля че има консулидация между Админите на този форум и федерацията.Преди имах амбиции да стана член,сега все повече се замислям че това е една престъпна организация ---ама не мога да пиша че много трият тука..иначе имам какво да кажа.
Нещо ти хлопа дъската .
Джони Цезар
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Чет Мар 15, 2012 7:23 pm
QNUS написа:
Никой от колегите във федерацията не се радва, когато хванят някой. Федерацията се опитва да изгради положителен имидж на търсачите и да прпомени общественото мнение за всички търсачи, не само за себе си. Така че, няма как да ни е хубаво, ако някой изгори. Жалко за колегата. Много певци има. А теб няма що да те трият...връщаш се пак - все по злобен - Сагитарчо.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Чет Мар 15, 2012 8:15 pm
не мога да разбера защо търсите вина в някои друг то всички ние знаем че това хоби е незаконно колкото и данени харесва този факт така че всеки които е започнал е бил наясно какво може да стане и едвали админите или федерацията е виновна за това......
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Чет Мар 15, 2012 8:32 pm
sony147 написа:
Непобедим ли? Не,те сами се побеждават един ден. Камъните падат върху простите им тикви.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Чет Мар 15, 2012 8:38 pm
horo написа:
не мога да разбера защо търсите вина в някои друг то всички ние знаем че това хоби е незаконно колкото и данени харесва този факт така че всеки които е започнал е бил наясно какво може да стане и едвали админите или федерацията е виновна за това......
Ами да.Държавниците рекоха,че е незаконно това деяние и затова трябва да се подкрепя тази федерация.Това си е голям успех,създаването и,въпреки всичкия натиск от страна на държавниците. Но странно,защо има натиск върху нея и от страна на.......работещите с металдетектори.Ей тия тук из форума,дето влизат само да се заяждат.
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Пет Мар 16, 2012 12:41 am
тука подкрепям колегата ситалк за казаното.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Пет Мар 16, 2012 1:00 am
sitalk написа:
horo написа:
Ами да.Държавниците рекоха,че е незаконно това деяние и затова трябва да се подкрепя тази федерация.Това си е голям успех,създаването и,въпреки всичкия натиск от страна на държавниците. Но странно,защо има натиск върху нея и от страна на.......работещите с металдетектори.Ей тия тук из форума,дето влизат само да се заяждат.
-Странно найстина -Що хората имат памет и що не са като говедата,щеше да е къде по лесно -Не че найстина до преди година и повече време некой не си мислеха че като са с чл.карти и ша ги отмине бурята -Други пък си мислеха че САМО те с КАРТИТЕ ша са Оторизираните -останалите хашлаци ряпа да ядат -За туй че вие бехте търсачите пък ние им.....р........те, кой ли не знае -Е, не стана -Почнахте да снасяте ДВЕ години след основаването на федерацията че с капсулиране не става и трябва да се ориентирате към създаването на регионални клубове и да привличате членска маса и т.н. и т.н. недомислици и грешки който даже не се признават -Изглежда трябва да приемем че в УС и КС(който е контролен само на думи) са богопомазани и грешки не допускат -Накрая пък критиката става заяждане а инакомислещите врагове -Смешно драги ми Уотсън-не мислиш ли,доста смешно и жалко.
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Пет Мар 16, 2012 1:23 am
stan960 написа:
sitalk написа:
horo написа:
-Странно найстина -Що хората имат памет и що не са като говедата,щеше да е къде по лесно -Не че найстина до преди година и повече време некой не си мислеха че като са с чл.карти и ша ги отмине бурята -Други пък си мислеха че САМО те с КАРТИТЕ ша са Оторизираните -останалите хашлаци ряпа да ядат -За туй че вие бехте търсачите пък ние им.....р........те, кой ли не знае -Е, не стана -Почнахте да снасяте ДВЕ години след основаването на федерацията че с капсулиране не става и трябва да се ориентирате към създаването на регионални клубове и да привличате членска маса и т.н. и т.н. недомислици и грешки който даже не се признават -Изглежда трябва да приемем че в УС и КС(който е контролен само на думи) са богопомазани и грешки не допускат -Накрая пък критиката става заяждане а инакомислещите врагове -Смешно драги ми Уотсън-не мислиш ли,доста смешно и жалко.
Дърдорко кога си правил клуб ти по металдетектинг та даваш акъл да не мислиш , че се прави лесно ?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Пет Мар 16, 2012 1:32 am
gullam написа:
stan960 написа:
sitalk написа:
horo написа:
Дърдорко кога си правил клуб ти по металдетектинг та даваш акъл да не мислиш , че се прави лесно ?
-Толкова си вчерашен че не знаеш че те си ги имаше още от Татово време,хората са същите-Ма кво ли обяснявам и аз на детиняци-аре ти кат недърдорко оди да спиш че сабахлам ша пропуснеш гласъ на моллата.
QNUS Консул
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Пет Мар 16, 2012 2:48 am
[quote="stan960"][quote="gullam"]
stan960 написа:
sitalk написа:
horo написа:
Дърдорко кога си правил клуб ти по металдетектинг та даваш акъл да не мислиш , че се прави лесно мнения федеративни -може да се мисли за напредък
handjata Консул
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Пет Мар 16, 2012 8:44 pm
Еее колеги, като гледам из форумо навсякаде караници, а от ден на ден нещата стават все по зле..... А ходи че вземаи бангии по 2000,3000 и5000 бона,да ти гушат ддс, и после у САДО за два костака.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Пет Мар 16, 2012 11:17 pm
ц ц ц тоз човек имал стока за милион...медалъони статуи ауу...не ги е продал на някой и са го топнали....стока пази ли се!!!всичко трябва да се осребрява,ако не живее сега в кой живот ))
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Съб Мар 17, 2012 9:49 pm
hagemon4o написа:
ц ц ц тоз човек имал стока за милион...медалъони статуи ауу...не ги е продал на някой и са го топнали....стока пази ли се!!!всичко трябва да се осребрява,ако не живее сега в кой живот ))
И аз така си мисля,че е натопен 100%
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Кои ли ще са следващите "хоби" търсачи... Пон Мар 19, 2012 10:57 pm
Тия монети на снимката ми се виждат малко съмнителни,но може и да се лъжа.А и шест медалиона на едно място....