Заглавие: Нишан ли е това! Пет Юни 07, 2013 9:43 am
Не съм практикувал това хоби но с интерес чета форума!Преди много време едно говедарче ми показа един много интересен камък,който събуди интерес,кой си е играл да дялка тези черти по него!Чертите бяха пълни с мъх и след като ги разрових с пръчка се откри нещо подобно!
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Нишан ли е това! Съб Юни 08, 2013 8:49 pm
niki2 написа:
Не съм практикувал това хоби но с интерес чета форума!Преди много време едно говедарче ми показа един много интересен камък,който събуди интерес,кой си е играл да дялка тези черти по него!Чертите бяха пълни с мъх и след като ги разрових с пръчка се откри нещо подобно!
E не разбрах какво се е открило ?
кирката Консул
Заглавие: Re: Нишан ли е това! Съб Юни 08, 2013 9:11 pm
[quote="buntar.1971"][quote="niki2"]Не съм практикувал това хоби но с интерес чета форума!Преди много време едно говедарче ми показа един много интересен камък,който събуди интерес,кой си е играл да дялка тези черти по него!Чертите бяха пълни с мъх и след като ги разрових с пръчка се откри нещо подобно![/quote]
E не разбрах какво се е открило ?[/quote] нишан за големо имане
Око да види,ръка да пипне.
niki2 Новобранец
Заглавие: Re: Нишан ли е това! Нед Юни 09, 2013 8:03 am
кирката написа:
buntar.1971 написа:
niki2 написа:
нишан за големо имане
На един лист нарисувах и скенирах горе-долу видяното но не мога да го кача! това е една плоча която е на земята,има форма на бъбрек,напречно по средата има две успоредно издълбани черти,също така в самия край по дължина има други две!Интересно е че това се намира на билото в стара планина.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Нишан ли е това! Нед Юни 09, 2013 8:39 am
niki2 написа:
кирката написа:
buntar.1971 написа:
niki2 написа:
нишан за големо имане
На един лист нарисувах и скенирах горе-долу видяното но не мога да го кача! това е една плоча която е на земята,има форма на бъбрек,напречно по средата има две успоредно издълбани черти,също така в самия край по дължина има други две!Интересно е че това се намира на билото в стара планина.
Обърни плочата и виж какво има под нея. А че е някъкъв белег,белег е !