Това са нишани за много злато. Показват поне 500 кг. жълтици, но който ги извади трябва курбан на направи, защото има и силна магия. Двете очи са магията. Копай 3м. в ляво от първия нишан и на 1м. дълбочина ще намериш парите. Да не ги пипаш с ръка докато не се освободиш от магията. Как става ще ти кажа на лични и после да не забравиш да дариш на бедните и Бай си Георги дето сега ти помага да не забравиш!
Това са нишани за много злато. Показват поне 500 кг. жълтици, но който ги извади трябва курбан на направи, защото има и силна магия. Двете очи са магията. Копай 3м. в ляво от първия нишан и на 1м. дълбочина ще намериш парите. Да не ги пипаш с ръка докато не се освободиш от магията. Как става ще ти кажа на лични и после да не забравиш да дариш на бедните и Бай си Георги дето сега ти помага да не забравиш!
Колега,Бай Георги,аз нямам претенции да бъда даруван,но искам да кажа,че според едни други правила трябва да се копае и вдясно от нишаните.За всеки случай!И за сигурен късмет.
Ииии...бах ...го.Колко пари прай тва,бе...? .Аз до толкоз не моа смятам
blagodarq vi golegi za savetite,reshil sam da kopam i ot lqvo i ot dqsno stiga da ima neshto ostanalo, vav koeto se samnqvam pri tiq naprednali tehnologii.i oshte neshto da zapitam,chuval sam,che se e praskalo sas vino i ocet predi kopaneto za da ne deistvat magiite.
blagodarq vi golegi za savetite,reshil sam da kopam i ot lqvo i ot dqsno stiga da ima neshto ostanalo, vav koeto se samnqvam pri tiq naprednali tehnologii.i oshte neshto da zapitam,chuval sam,che se e praskalo sas vino i ocet predi kopaneto za da ne deistvat magiite.
Никъкво вино или оцет- това е грешно! Пали се огън над местото дето ще копаш, но трябва да няма луна и на сутринта отиваш да видиш каква стъпка има в пепелта. Каквато е, такава жертва трябва да заколиш над местото. Много внимавай да няма човешка стъпка- тогава въобще недей да копаеш. Има и други начини, но няма да ги коментирам тук.
7879 likes this post
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пон Окт 28, 2013 12:03 am
bai_georgi написа:
feizi_11 написа:
Никъкво вино или оцет- това е грешно! Пали се огън над местото дето ще копаш, но трябва да няма луна и на сутринта отиваш да видиш каква стъпка има в пепелта. Каквато е, такава жертва трябва да заколиш над местото. Много внимавай да няма човешка стъпка- тогава въобще недей да копаеш. Има и други начини, но няма да ги коментирам тук.
ако е човешка стъпката...пак си помисли 500кила са си 500кила жълтури !!!
долу горе е прав бай ти Георги..само че познавам човек който едно време намери парите не край камъка а под него на 1 метър
feizi_11 Новобранец
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Ное 01, 2013 7:40 pm
basi i nishana,kopah i ot lqvo i ot dqsno no jalturi nqma shte hvana diskopatiq no bogat nqma da stana.sega pak nqkoq kolega me savetva pod nego da kopam.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Ное 01, 2013 8:24 pm
feizi_11 написа:
basi i nishana,kopah i ot lqvo i ot dqsno no jalturi nqma shte hvana diskopatiq no bogat nqma da stana.sega pak nqkoq kolega me savetva pod nego da kopam.
на 1 метър
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Ное 01, 2013 9:07 pm
Хубавите работи не стават лесно,изискват се малко усилия.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Ное 01, 2013 9:54 pm
jagler написа:
Хубавите работи не стават лесно,изискват се малко усилия.
Малко????!!!!
bai_georgi Легионер
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Ное 01, 2013 10:18 pm
feizi_11 написа:
Колега, не се отказвай, хубавите работи не стават лесно. Явно при теб случая е по-особен, т.е. парите не са там където трябва да са. Може да са били извадени още едно време от този , който ги е заровил или има някъква особеност, която не разбирам. Препоръчвам ти да направиш пробни сондажи- малки дупки около камъка и да търсиш каменна плоча. Ако я намериш, копаеш по-широко, вадиш плочата и отдолу са парите.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Ное 01, 2013 11:09 pm
bai_georgi написа:
feizi_11 написа:
Колега, не се отказвай, хубавите работи не стават лесно. Явно при теб случая е по-особен, т.е. парите не са там където трябва да са. Може да са били извадени още едно време от този , който ги е заровил или има някъква особеност, която не разбирам. Препоръчвам ти да направиш пробни сондажи- малки дупки около камъка и да търсиш каменна плоча. Ако я намериш, копаеш по-широко, вадиш плочата и отдолу са парите.
Браво ГОЦЕ! Да си на тази възраст моите чест и почитания, но да се представяш на толкова години е срамота. Знам , че си в час с МД-га, но е срамота да се правиш на " бай Георги". Бъди си Ти!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
bai_georgi Легионер
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Ное 01, 2013 11:23 pm
ivanasen написа:
Браво ГОЦЕ! Да си на тази възраст моите чест и почитания, но да се представяш на толкова години е срамота. Знам , че си в час с МД-га, но е срамота да се правиш на " бай Георги". Бъди си Ти!
Иване, Иване да те ........който те хване
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Съб Ное 02, 2013 8:39 am
Да бай Георги на Иван точно това му се полага... Има и лесен начин за откриване на камък или плоча в почвата със шилене на определеното място... Шило от калибрована стомана фи 10/12 мм. и по дебело дълго около 1.5м. в единия край е дръжката - може да се направи по няколко начина най лесно парче от същото желязо около 30/40см. с заварка напречно а на др. край се прави борец като пумпъл с малко по голямо фи от хиксова стомана и се навива с резба на която може да се навиват снадки за удължаване на шилото...И успех...
7879 likes this post
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Съб Ное 02, 2013 10:24 am
да това е стар метод от преди апаратите още.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Нед Ное 03, 2013 6:42 am
bai_georgi написа:
feizi_11 написа:
Ако има стъпка от слон,в Африка или Индия трябва да се ходи.. ....и да не забрави колегата, 99,9% на Държавата ни да даде..милата ни тя