колеги здравейте на скоро говорих с един дядо та той ми каза за този нишан ..спускало се в някаква дупка в земята и там на някакъв камък бил изсечен .там е слизал като малък сега е на 82 години. какво мисли те
Мисля,че трябва да слезеш в дупката и да се поогледаш лично! Може и други знаци да има дето дядото не ги е видял(щот е бил малък)или не помни(щото вече е стар)! Пък направо можеш да я преслушаш с МД-то
тоо така се слиза сам в дупка я ама май че требва ихих
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 10:09 am
Мисля че във този форум могат да ти дадат повече предположения.http://www.anticadavsdava.it/
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 3:16 pm
smigol написа:
тоо така се слиза сам в дупка я ама май че требва ихих
Аз лично се навирам в всякакви дупки и пещери имам богат снимков материал-но определено не ходя САМ!!! Веднъж се заклещих и стана страшничко......
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 3:56 pm
В тази дупка под плочата с издялания мъж с лък, са скрити съкровища на Еней от древна Дардания, която е обхващала и част от нашите земи в югозападна днес България! Не те знам от къде си колега, но ако си някъде от там, влизай веднага в дупката!
Умът не е добродетел, а качество!
smigol Новобранец
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 8:14 pm
а кой е еней от дарданииа може ли повече информациа
smigol Новобранец
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 8:18 pm
май съм на 200 до 300 километра от дардания едва ли е негово .намира се в полупланинска та частна централна Българиа
lomidol Цезар
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 8:19 pm
ами чукни в гуглето, ей сега и аз се питах и си отговорих
smigol Новобранец
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 8:22 pm
направих го колега затова писах че съм на толкоз път от там
lomidol Цезар
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 8:32 pm
Колега вече си в полезрението на много хора и може би вече си в разработка.Продължавай да пишеш и ще имаш посещение между 5-6ч. сутрин с белезници легнал на пода.Това е реалността в България.Трябва от някъде да се попълват частните колекции.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 8:39 pm
Ама аз се чудя за какво питаш, да беше влязъл да провериш какво има в тая дупка. Тук като пишеш много някой може да те изпревари или както вика "lomidol" да станеш разработка на кукермените!
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 9:13 pm
fishera80 написа:
В тази дупка под плочата с издялания мъж с лък, са скрити съкровища на Еней от древна Дардания, която е обхващала и част от нашите земи в югозападна днес България! Не те знам от къде си колега, но ако си някъде от там, влизай веднага в дупката!
От къде пак разбра, че за Еней става въпрос... при условие, че момчето не спомена от кое населено място се намира....
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 9:20 pm
fishera80 написа:
Всеки рано или късно влиза в дупката,не откриваш топлата вода.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Чет Яну 24, 2013 9:21 pm
Да бе и IP та няма и ядем доматите с колците.Веднага се вижда от къде си и кой си.Утре телефона ти ще е на GPSАйде лека нощ!
smigol Новобранец
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Пет Яну 25, 2013 12:51 am
колеги и не колеги добре дошли има вино и ракиа само си носете свински врат аххха и това е реалност нямам какво да криа
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Пет Яну 25, 2013 3:36 am
smigol написа:
май съм на 200 до 300 километра от дардания едва ли е негово .намира се в полупланинска та частна централна Българиа
Какво като си на 200-300km - знаеш ли го, от къде е пресичал след отстъплението си...през кой проход на Хемус е минал, ако е търсил убежище при Мизите, които сигурно са го отхвърлили, за да не си навлекът гнева на древните Гърци. И там да е разтоварил от ценния багаж докато си намери убежище...
Умът не е добродетел, а качество!
igi80 Легионер
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Пет Яну 25, 2013 1:14 pm
akulata88 написа:
fishera80 написа:
От къде пак разбра, че за Еней става въпрос... при условие, че момчето не спомена от кое населено място се намира....
Ако не е Еней, може да е на неговият божествен брат по майчина линия - Ерос... А в дупката под плочата с нишана, да е скрил нефритени херувимчета...за да си има скрити резерви, защото "Българите" много крадат...
smigol Новобранец
Заглавие: Re: нишан мъж с лък Пет Яну 25, 2013 2:10 pm
В този живот разбрах че нема невъзможни неща това е така успех на всички колеги