Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Вто Апр 30, 2013 7:07 pm
Нещо страницата, не се отваря колега....
Viver est militare!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Вто Апр 30, 2013 7:51 pm
Ми то 2013 год. почти мина - може би за 2014 год. го стяга...
kretosa Новобранец
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Май 01, 2013 1:22 pm
Трябва да се отваря клипа
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Май 01, 2013 3:22 pm
kretosa написа:
Трябва да се отваря клипа
Отваря се Не че нещо ама разстоянието между пироните и монетите е към 15 см..., да бяхте ги приближили малко ?
pantera Легионер
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Май 02, 2013 8:14 am
Много добре работи!
charon Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Май 02, 2013 9:29 am
Цената каква е?
Viver est militare!
don Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Май 02, 2013 1:08 pm
Първа по бързина е Маската 4,втора е Миладинката и трети е Наско Пирата!Ако се питате защо: в качените клипове на трите машини ,само Маската чува всички монети,Миладинката чува последните две, а по близо разположените до пироните не . А Наско Пирата -хитрува като е разположил пироните вертикално а не хоризонтално Когато качи клип с хоризонтално разположени гвоздей тогава ще го коментираме
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Май 02, 2013 3:16 pm
don написа:
Първа по бързина е Маската 4,втора е Миладинката и трети е Наско Пирата!Ако се питате защо: в качените клипове на трите машини ,само Маската чува всички монети,Миладинката чува последните две, а по близо разположените до пироните не . А Наско Пирата -хитрува като е разположил пироните вертикално а не хоризонтално Когато качи клип с хоризонтално разположени гвоздей тогава ще го коментираме
Е това е самата истина колега не пречи като се каже даже е по добре 1.ВЛАДО 2.МИЛАДИН.3.НАСКО двата цвята на Миладин в ляво ги ожелазява ,а ако ги приближи още пироните ще е само желязо а Пирата няма какво да го коментирам този номер трябва да го прави всеки един гаражен монетар или го изхвърли
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Май 02, 2013 3:57 pm
Каквито ще да са монетарите има ли смисъл,то вече сигнали по полето не останаха.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Май 02, 2013 4:31 pm
Mladencho написа:
Каквито ще да са монетарите има ли смисъл,то вече сигнали по полето не останаха.
Да за жалост идва и това време мислих че ще е по късно но уви почти нищо вече не остана . Сега спокойно може и да ни разрешат да търкаме законно
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 9:19 am
клипа не е изпипан не е добър Миладин не е по рекламите но машинката е доста добра виждал съм я на живо ако промени панела и балансира добре стика ще е супер не му трябва да гони повече дълбочини а да я промени външно
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 9:58 am
При мен нещо не се отваря тоя клип .
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 11:22 am
buntar.1971 написа:
При мен нещо не се отваря тоя клип .
Като заредиш линка трябва да цъкнеш тоя бутон и тръгва...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 11:38 am
И оператора със монетите га бива - не само детектора...
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 1:01 pm
абе печка това птт иче е асистент не е оператор
pechkata Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 1:10 pm
atina написа:
Все тая - виж как умело оперира със монетите - даже го кара да грундира подовата керамика...
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 1:14 pm
pechkata написа:
atina написа:
Все тая - виж как умело оперира със монетите - даже го кара да грундира подовата керамика...
Печка да не ти изпушат предпазителите , !
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 1:32 pm
6+, за асистентката.
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 4:23 pm
Миладине Миладине ша праиш клипове без асистентки че се раздвояваме кои какво да гледа
pirat1944 Легионер
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 9:20 pm
atina написа:
Миладине Миладине ша праиш клипове без асистентки че се раздвояваме кои какво да гледа
здравейте колеги,цена на апарата,или е рано още,,,,то така е,всеки от някъде копира,на някои апаратите са добри,на други не,та за това са тези тестове,,обаче както е казал колегата,някои производители са почнали да хитруват,,някои пък отдавна си хитруват,,,такъв е живота,,,лично мое мнение,,аз на клипове не вервам,,,,око да види ,руку да пипне,ей на това вервам,защото и между нас има колеги които ,,слугуват,,на някои производители,,,,
pechkata Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Май 03, 2013 9:53 pm
pirat1944 написа:
здравейте колеги,цена на апарата,или е рано още,,,,то така е,всеки от някъде копира,на някои апаратите са добри,на други не,та за това са тези тестове,,обаче както е казал колегата,някои производители са почнали да хитруват,,някои пък отдавна си хитруват,,,такъв е живота,,,лично мое мнение,,аз на клипове не вервам,,,,око да види ,руку да пипне,ей на това вервам,защото и между нас има колеги които ,,слугуват,,на някои производители,,,,
Колега заповядай в гр. Левски-Плевенски и ще имаш възможност да търкаш и видиш на живо Голден маск 4... Николай - 0894364351
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Съб Май 04, 2013 8:52 pm
pechkata написа:
pirat1944 написа:
Колега заповядай в гр. Левски-Плевенски и ще имаш възможност да търкаш и видиш на живо Голден маск 4... Николай - 0894364351
ПИЧ,то хубаво е ,ама тези пари дето сега хич не стигат,,,най добрия тест , е ти да го пипнеш и да го видиш,,и веднага ще се разбере апарата,,аз само на това вервам,,на нищо друго,нито на клипове и нито на други ,,хора,,щото тъй ме набутаха,,с едни ,,,дървета,,,че колко пари наринах за тях,,мани мани,,та за това казвам,,,пич всичко добро,и мерси за поканат,,но със финансите съм зле,,
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Нед Май 05, 2013 12:45 am
Не знам дали е точно този въпрос да бъде в тази тема, но и в другите две пак е същото.
Въпроса ми е следният - видяхме 4 клипа на четирима БГ производители на новите си модели. Кои от тези БГ производители , могат , ако си поръчам 5 броя МД от тези модели в рамките на 10 дни да ми ги доставят? Защото съм сигурен , че поне един от тях ще го чакаме 2 години да ги направи и пак няма да станат.Та извода е следният - той няма нов МД , просто прототип , които го размахва от сума ти време и още не му е дошло времето да го пусне в продажба. Затова, Колеги се стегнете с търпения да чакаме една , две та и повече години. Ха познайте кой е ?
Блажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Нед Май 05, 2013 8:51 am
pirat1944 написа:
,,но със финансите съм зле,,
Не става дума за финанси а ти предлагам да тестваш Голден маск... И пак заповядай като минаваш насам - ей така само да се видим...
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Нед Май 05, 2013 11:23 am
Първо да изтъкна че не слугувам на никои маистор работя с това което ми хареса и допадне много не държа да е наи наи.А пък ако требва да се чака толкова за нов ебахти и новия модел бг то западните фирми изкарват нагодина по два