Заглавие: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Фев 28, 2013 4:32 pm
Скоро ще излезе далгоочаквания апарат на Миладин доколкото знам апарата няма да има нищо общо с досегашните му разработки!Оборудван с двутонален дискриминатор ринпоинт много по барз от страна на предаване на сигнала и вазтановяване на системата и ще има супер ваншен вид! можеби през маи юни ще може да го видем и тестваме!
BG------------
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Фев 28, 2013 6:50 pm
Дано си оправи и стика, който при адреналина е много неудобен.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Фев 28, 2013 7:09 pm
deadman_ написа:
Скоро ще излезе далгоочаквания апарат на Миладин доколкото знам апарата няма да има нищо общо с досегашните му разработки!Оборудван с двутонален дискриминатор ринпоинт много по барз от страна на предаване на сигнала и вазтановяване на системата и ще има супер ваншен вид! можеби през маи юни ще може да го видем и тестваме!
Колега видях на клип , как работи работният му вариант! Перфектен е! Просто няма нищо общо с предишните досега. Дано майстора действа по-бързо, щото има още 2-3м. до края на сезона. След това идват змиите и гущерите!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Фев 28, 2013 7:36 pm
не се плаши ivanasen ...
charon Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Фев 28, 2013 7:39 pm
Няма змии, няма гущери-сезона е целогодишен
Viver est militare!
hristo0o0 Новобранец
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Фев 28, 2013 9:24 pm
ivanasen написа:
deadman_ написа:
Колега видях на клип , как работи работният му вариант! Перфектен е! Просто няма нищо общо с предишните досега. Дано майстора действа по-бързо, щото има още 2-3м. до края на сезона. След това идват змиите и гущерите!
Дай да видим и нии тоя клип ? Мисля подобна тема имаше и миналата година по това време ,имам впредвид за същия супер,хипер двутонален дискриминатор .
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Чет Фев 28, 2013 10:28 pm
Клипове съм сигорен че няма правени на новия апарат има портотип но тои е единствен наи вероятно ако се напане Миладин ще я пусне в края на май месец!наистина ще ни изненада колеги!
BG------------
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Мар 01, 2013 7:46 am
ДОВОЛЕН ЛИ СИ СЕГА
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Съб Май 11, 2013 9:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Мар 01, 2013 11:54 am
Нека колегата ако знае линк да го качи да се виде от всички!
BG------------
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Мар 01, 2013 12:21 pm
ДОВОЛЕН ЛИ СИ СЕГА
Последната промяна е направена от nasko75 на Съб Май 11, 2013 9:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Мар 01, 2013 10:40 pm
BG------------
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Мар 01, 2013 11:03 pm
deadman_ написа:
Клипове съм сигорен че няма правени на новия апарат има портотип но тои е единствен наи вероятно ако се напане Миладин ще я пусне в края на май месец!наистина ще ни изненада колеги!
Със сигурност има клип направен от самият майстор , който ми го пусна на неговият монитор да го гледам през камерата/ но той е само прототип/, при един от разговорите ни по-скайпа. Също така , той сподели , че иска да направи нов лицев панел и още някой нововъведения в електрониката. Като цяло уреда няма нищо общо със старият. Дветонолен, пинпойнт, много бърз процесор и др. неща
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Мар 01, 2013 11:42 pm
ivanasen написа:
много бърз процесор
Че стария бавен ли е ?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Мар 01, 2013 11:48 pm
Ancient Hunter написа:
ivanasen написа:
много бърз процесор
Че стария бавен ли е ?
" Стария "- на оня Адреналин дето вади 1лв. на 60см. ли викате?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Съб Мар 02, 2013 12:26 am
Ancient Hunter написа:
ivanasen написа:
много бърз процесор
Че стария бавен ли е ?
Лека корекция! Въобще не е бавен доста добър си е , но новият както каза самият майстор е по-бърз.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Съб Мар 02, 2013 12:31 am
Колега мисля , че темата е изчерпена , вече! Споменаха се някои неща за новият му уред , но докато не го видим в реалност мисля , че всичко казано за МД са празни приказки.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пон Мар 04, 2013 2:46 pm
Можеби наистина се е изчерпала темата сега остава да чакаме лятото да видем новото произвидение на Миладин
BG------------
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пон Мар 04, 2013 2:55 pm
deadman_ написа:
Можеби наистина се е изчерпала темата сега остава да чакаме лятото да видем новото произвидение на Миладин
Е поне една снимка няма ли да изкочи от някъде на тоя звяр, или до неговото представяне ще ни държи в неведение?
hristo0o0 Новобранец
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пон Мар 04, 2013 9:24 pm
Поне да кажат на колко мегахерца е бързия процесор
stafo Новобранец
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пон Мар 04, 2013 9:29 pm
Каква е цената?По добра ли е от последния модел на пират?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пон Мар 04, 2013 10:00 pm
Пълна мъгла!
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Мар 06, 2013 9:00 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 8:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Мар 06, 2013 9:07 pm
yaponetsa написа:
Ancient Hunter написа:
ivanasen написа:
много бърз процесор
Че стария бавен ли е ?
че то вобще има ли процесор???
Колега, какво е процесор?
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Мар 06, 2013 9:12 pm
Колеги не подценяваите Миладин не прави уреди от вчера.Много добре знае как трябва един уред да се държи на терена.А дали е с процесор не съм сигурен дали е задължително да е добър.
kretosa Новобранец
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Вто Апр 30, 2013 6:51 pm
Ето го варианта за 2013.год. на Silent 2DD с двутонална дискриминация . вече е ФАКТ! https://www.dailymotion.com/video/xzgpvx_silend-2dd-2013-yyy_news#.UX_1akr2HDE
Последната промяна е направена от kretosa на Вто Апр 30, 2013 7:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път