Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Съб Ное 16, 2013 8:41 pm
vikimz написа:
https://www.youtube.com/watch?v=gJgZl2ldbs0 Това ли е новата миладинка колеги...
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Последната промяна е направена от ivanasen на Пет Яну 10, 2014 6:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
vikimz Новобранец
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Съб Ное 16, 2013 10:43 pm
Мс за инфото колега. Наистина не е нищо ново под слънцето, освен цената най - вероятно... Поздрави
stanislav1916 Легионер
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 12:59 pm
Уредат е перфектен много съм доволен
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 3:10 pm
stanislav1916 написа:
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Последната промяна е направена от ivanasen на Пет Яну 10, 2014 6:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stanislav1916 Легионер
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 3:27 pm
ivanasen написа:
stanislav1916 написа:
Колега дай повече инфо за уреда , щото по моя информация такъв уред все още няма . Има само един прототип /сглобен от стари части/. Ако греша нека колегите да сложат снимки и ако може някой клип с него. Както има клипове на Пират, голдън маск, и т.н.
Ами един колега го има и като излизаме двамата го гледам как работи правили сме тестове и е доста добър
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 3:35 pm
stanislav1916 написа:
ivanasen написа:
stanislav1916 написа:
Колега дай повече инфо за уреда , щото по моя информация такъв уред все още няма . Има само един прототип /сглобен от стари части/. Ако греша нека колегите да сложат снимки и ако може някой клип с него. Както има клипове на Пират, голдън маск, и т.н.
Ами един колега го има и като излизаме двамата го гледам как работи правили сме тестове и е доста добър
Последната промяна е направена от ivanasen на Пет Яну 10, 2014 6:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 4:25 pm
За всеки влак си има и пътници иначе БДЖ щяха отдавна да фалират
който търси намира
FELIX Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 5:47 pm
stanislav1916 написа:
ivanasen написа:
stanislav1916 написа:
Най вероятно твоят колега ба4ка със Адреналин(модел на ба4о Миладин),и е бая доволен
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 6:15 pm
FELIX написа:
stanislav1916 написа:
ivanasen написа:
stanislav1916 написа:
Най вероятно твоят колега ба4ка със Адреналин(модел на ба4о Миладин),и е бая доволен
Последната промяна е направена от ivanasen на Пет Яну 10, 2014 6:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
FELIX Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 6:30 pm
ivanasen написа:
FELIX написа:
stanislav1916 написа:
ivanasen написа:
stanislav1916 написа:
Нека уточним , Колега - Адреналин и NEW SELENT 2013 са два различни МД. Първият се изнася в Турция , а вторият не съществува. По отношение на Адреналина имам доста резерви , щото на живо съм го виждал как работи с една дума представлява старият си 2в 1 МД на Миладин в нова кутия.
Подкрепям мнението на колегата относно Адреналина.В Турция казват 4е с този детектор се гонели много добре скакалците,и в негова 4ест искали на неговото име да именуват вид баклава
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 7:07 pm
FELIX написа:
ivanasen написа:
FELIX написа:
stanislav1916 написа:
ivanasen написа:
stanislav1916 написа:
Нека уточним , Колега - Адреналин и NEW SELENT 2013 са два различни МД. Първият се изнася в Турция , а вторият не съществува. По отношение на Адреналина имам доста резерви , щото на живо съм го виждал как работи с една дума представлява старият си 2в 1 МД на Миладин в нова кутия.
Подкрепям мнението на колегата относно Адреналина.В Турция казват 4е с този детектор се гонели много добре скакалците,и в негова 4ест искали на неговото име да именуват вид баклава
Право куме в очите ! Аз съм на този принцип.
charon Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 7:57 pm
Има нов модел-двутонален с пин-пойнт.
Viver est militare!
charon Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:00 pm
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:12 pm
charon остави ги нека плюят тия двамата до оня ден му правеха св...и да им прави наи издути и наи,наи а сега се правят на отворени кои с западна кои с миладинка ама с друго име!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:17 pm
Последната промяна е направена от ivanasen на Пет Яну 10, 2014 6:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:18 pm
atina написа:
charon остави ги нека плюят тия двамата до оня ден му правеха св...и да им прави наи издути и наи,наи а сега се правят на отворени кои с западна кои с миладинка ама с друго име!
Не пич всички сме със западни! И недей да плющиш глупости да не вземеш Ти да правиш св.......! ОК! Ясен ли съм!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:19 pm
Айде даскале,губиш преднина има награди
charon Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:25 pm
atina написа:
Мдаа и други неща има ама нека не падаме на тяхното ниво и да ги казваме тук, те си ги знаят много добре.Лека вечер и със здраве
Viver est militare!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:26 pm
Темата пак тръгва към една друга посока Човека си прави уредите на които му харесват да си купува на които не да си търси друг производител Аз съм имал негов уред и съм работил десетина дванадесет годинки с него и доста сигнали съм изкопал как да си изкривя душата и да кажа че не са добри НИКОИ НЕ Е КАЗАЛ ЧЕ Е НАЙ ДОБРИЯ
който търси намира
charon Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:32 pm
nasko75 написа:
Темата пак тръгва към една друга посока Човека си прави уредите на които му харесват да си купува на които не да си търси друг производител Аз съм имал негов уред и съм работил десетина дванадесет годинки с него и доста сигнали съм изкопал как да си изкривя душата и да кажа че не са добри НИКОИ НЕ Е КАЗАЛ ЧЕ Е НАЙ ДОБРИЯ
Ей това мнение май е най-смисленто в цялата тема-точно и ясно, браво колега
Viver est militare!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:36 pm
nasko75 написа:
Ето,това е принципна,мъжка позиция!... Дано слушалките на "Гарет"не са закопчани за миладиновия гръб!...
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:38 pm
Така е прав е Наско които не си уважава миналото да не очаква добро бъдеще!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:46 pm
charon написа:
atina написа:
Мдаа и други неща има ама нека не падаме на тяхното ниво и да ги казваме тук, те си ги знаят много добре.Лека вечер и със здраве
Последната промяна е направена от ivanasen на Пет Яну 10, 2014 6:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
FELIX Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 8:53 pm
atina написа:
Това някакъв опит да се правиш на интересен ли е?За да ти спестя умозаклю4ителните напъни,ще отбележа 4е ме бъркаш с някой швест.р като теб,и ще ти дам безплатен съвет(препоръка)друг път неподготвен да не се изкаваш,щото освен свирк.те дет си свикнал да правиш може да те заболи и дуп.то
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 9:01 pm
Мнението ми е за тези които ме наричаха булонка и тн. те си знаят а това че си имат лични отошения с въпросния производител не значи че уредите му не са добри.