Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 9:09 pm
atina написа:
Мнението ми е за тези които ме наричаха булонка и тн. те си знаят а това че си имат лични отошения с въпросния производител не значи че уредите му не са добри.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Последната промяна е направена от ivanasen на Пет Яну 10, 2014 6:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
FELIX Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Сря Дек 04, 2013 9:12 pm
atina написа:
Мнението ми е за тези които ме наричаха булонка и тн. те си знаят а това че си имат лични отошения с въпросния производител не значи че уредите му не са добри.
Аз си помислих 4е имаш нещо против моята скромна ли4ност,та затова...Ина4е за Адреналина на Миладин мога да кажа от опит 4е не става,няма дълбо4ина,лоша дискриминация и др.дребни неща които могат да изкарат 4овек извън нерви.Говоря за машина произведена в на4.на тази година,ако от тогава е имало някакво професионално израстване(което ме съмнява) ЕВАЛА на майстора.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Пет Дек 13, 2013 4:24 pm
FELIX написа:
atina написа:
Аз си помислих 4е имаш нещо против моята скромна ли4ност,та затова...Ина4е за Адреналина на Миладин мога да кажа от опит 4е не става,няма дълбо4ина,лоша дискриминация и др.дребни неща които могат да изкарат 4овек извън нерви.Говоря за машина произведена в на4.на тази година,ако от тогава е имало някакво професионално израстване(което ме съмнява) ЕВАЛА на майстора.
Някои ползва ли вече новата миладинка да каже как се справя
BG------------
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Съб Дек 14, 2013 8:04 pm
deadman_ написа:
FELIX написа:
atina написа:
Някои ползва ли вече новата миладинка да каже как се справя
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Последната промяна е направена от ivanasen на Пет Яну 10, 2014 6:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Съб Дек 14, 2013 10:26 pm
Има,имаа ама не им отърва да драскат по форумите!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Съб Дек 14, 2013 10:36 pm
atina написа:
Има,имаа ама не им отърва да драскат по форумите!
Последната промяна е направена от ivanasen на Пет Яну 10, 2014 6:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: NEW SELENT 2013 на Миладин Съб Дек 14, 2013 10:43 pm
Тоя NEW SELENT 2013 на Миладин, с голям старт, големи реклами и нереални слухове тръгна, а накрая само клипчетата в "youtube" останаха!!!