Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Скопени ли са детекторите за България?

Go down 
+12
Lamas
бобо
ivanasen
Kiril62
mdetectors.bg
kaponcheto
jordan_nenov
Ancient Hunter
гущера
Джони
nasko75
CLASSICA
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
CLASSICA
Новобранец
Новобранец

Скопени ли са детекторите за България? - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? - Page 2 EmptyНед Фев 17, 2013 12:08 am

Благодаря на всички за мненията.Радвам се,че се уточниха нещата.Така,че тази дилема отпада.Купувайте смело в България и то само от официални вносители.
Върнете се в началото Go down
ТОЦИ 63
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? - Page 2 EmptyНед Фев 17, 2013 3:35 pm

ТОПИ, нали знаеш поговорката - Когато фактите говорят и боговете мълчат. Затова именно ти
поставих и линковете със изображенията на Пулстарите, така че по-добре подкрепи думите си
със факти - / открий и посочи разликите /, а не да ми говориш на кое да вярваш.
Защото не можеш да откриеш, а и няма такива, затова чрез отговор в жаргон се опитваш да се
измъкнеш от лаишкото твое твърдение.
Ако ти си в зблуда, не се опитвай да водиш и другите към заблудата. Изискват се умения на
Политик, а може би повечето хора ги намразихме.
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? - Page 2 EmptyНед Фев 17, 2013 4:56 pm

не съм посочил кое липсва ,защото нямам спомен а и не разбирам.случката беше отдавна.съпоставихме 2 рамки и една част я имаше в едната а в другата-не.не искам да подвеждам никои нито да злепоставям марки ,производители или търговци.изказвам мнение какво съм видял.които иска да вярва.но нещо което съм видял с очите си никои не може да ме убеди в обратното.и да не съм голословен и да ме изкарваш лъжец някои от бургаските колеги познават единия собственик на едната рамка-баи стефан
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? - Page 2 EmptyНед Фев 17, 2013 9:12 pm

CLASSICA написа:
Благодаря на всички за мненията.Радвам се,че се уточниха нещата.Така,че тази дилема отпада.Купувайте смело в България и то само от официални вносители.

Напълно нормално е , Колега да се купуват МД от официалните вносители! Може някой да подбие цената с 40-60лв. само да те привлече да купиш от него , но я си помислете МД за 1500лв. да няма официален сервиз в България и какво става след това? Ходене по-мъките. И аз съм изгорял с друга техника , която не е купена от официалните вносители и после ми се разплака майката , ходене по-мъките. Уж в гаранция , а ремонта ми излезе 300лв.

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
бобо
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? - Page 2 EmptyНед Фев 17, 2013 10:14 pm

ivanasen написа:
CLASSICA написа:

Напълно нормално е , Колега да се купуват МД от официалните вносители! Може някой да подбие цената с 40-60лв. само да те привлече да купиш от него , но я си помислете МД за 1500лв. да няма официален сервиз в България и какво става след това? Ходене по-мъките. И аз съм изгорял с друга техника , която не е купена от официалните вносители и после ми се разплака майката , ходене по-мъките. Уж в гаранция , а ремонта ми излезе 300лв.
40 60 лева казваш,а когато разликата е 1000 Shocked лева за бангия като гарет гти 2500 супрем,а........мълчание.Иииии,не лобираш ли за създаването на монопол Wink
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? - Page 2 EmptyНед Фев 17, 2013 10:20 pm

бобо написа:
ivanasen написа:
CLASSICA написа:

40 60 лева казваш,а когато разликата е 1000 Shocked лева за бангия като гарет гти 2500 супрем,а........мълчание.Иииии,не лобираш ли за създаването на монопол Wink

Колега пиши ми на лични къде е разликата 1000лв на този модел. обещавам ти да не го публикувам и да ти се извиня публично.

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? - Page 2 EmptyНед Фев 17, 2013 10:54 pm

ivanasen написа:
бобо написа:
ivanasen написа:
CLASSICA написа:

Колега пиши ми на лични къде е разликата 1000лв на този модел. обещавам ти да не го публикувам и да ти се извиня публично.

Виж , Колега там от където казваш няма цена . Възможно е да са толкова. Да знаеш , че съм мъжкар и няма да спорим : Извинявам , Ти се публично , макар , че не съм на 100% убеден! Пиши на лични за възможностите на МД . Дълбочина , дискриминация и тем подобни. Заинтересуван съм . Cool

ianmaklaud
Новобранец
Новобранец
ianmaklaud

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? - Page 2 EmptyСъб Мар 16, 2013 11:00 pm

Истината ви казва Топи и аз зная за случая с рамките от собственника на рамката купена в Германия но за металотърсачите никой не се изказа просто защото няма случай да са сравнявани два детектора единия купен тук другия навън

Скопени ли са детекторите за България?
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Детектори Пират
» продавам golden mask
» Детектор на Мохарем

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: