Заглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България? Нед Фев 17, 2013 12:08 am
Благодаря на всички за мненията.Радвам се,че се уточниха нещата.Така,че тази дилема отпада.Купувайте смело в България и то само от официални вносители.
ТОЦИ 63 Легионер
Заглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България? Нед Фев 17, 2013 3:35 pm
ТОПИ, нали знаеш поговорката - Когато фактите говорят и боговете мълчат. Затова именно ти поставих и линковете със изображенията на Пулстарите, така че по-добре подкрепи думите си със факти - / открий и посочи разликите /, а не да ми говориш на кое да вярваш. Защото не можеш да откриеш, а и няма такива, затова чрез отговор в жаргон се опитваш да се измъкнеш от лаишкото твое твърдение. Ако ти си в зблуда, не се опитвай да водиш и другите към заблудата. Изискват се умения на Политик, а може би повечето хора ги намразихме.
топи Цезар
Заглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България? Нед Фев 17, 2013 4:56 pm
не съм посочил кое липсва ,защото нямам спомен а и не разбирам.случката беше отдавна.съпоставихме 2 рамки и една част я имаше в едната а в другата-не.не искам да подвеждам никои нито да злепоставям марки ,производители или търговци.изказвам мнение какво съм видял.които иска да вярва.но нещо което съм видял с очите си никои не може да ме убеди в обратното.и да не съм голословен и да ме изкарваш лъжец някои от бургаските колеги познават единия собственик на едната рамка-баи стефан
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България? Нед Фев 17, 2013 9:12 pm
CLASSICA написа:
Благодаря на всички за мненията.Радвам се,че се уточниха нещата.Така,че тази дилема отпада.Купувайте смело в България и то само от официални вносители.
Напълно нормално е , Колега да се купуват МД от официалните вносители! Може някой да подбие цената с 40-60лв. само да те привлече да купиш от него , но я си помислете МД за 1500лв. да няма официален сервиз в България и какво става след това? Ходене по-мъките. И аз съм изгорял с друга техника , която не е купена от официалните вносители и после ми се разплака майката , ходене по-мъките. Уж в гаранция , а ремонта ми излезе 300лв.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България? Нед Фев 17, 2013 10:14 pm
ivanasen написа:
CLASSICA написа:
Напълно нормално е , Колега да се купуват МД от официалните вносители! Може някой да подбие цената с 40-60лв. само да те привлече да купиш от него , но я си помислете МД за 1500лв. да няма официален сервиз в България и какво става след това? Ходене по-мъките. И аз съм изгорял с друга техника , която не е купена от официалните вносители и после ми се разплака майката , ходене по-мъките. Уж в гаранция , а ремонта ми излезе 300лв.
40 60 лева казваш,а когато разликата е 1000 лева за бангия като гарет гти 2500 супрем,а........мълчание.Иииии,не лобираш ли за създаването на монопол
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България? Нед Фев 17, 2013 10:20 pm
бобо написа:
ivanasen написа:
CLASSICA написа:
40 60 лева казваш,а когато разликата е 1000 лева за бангия като гарет гти 2500 супрем,а........мълчание.Иииии,не лобираш ли за създаването на монопол
Колега пиши ми на лични къде е разликата 1000лв на този модел. обещавам ти да не го публикувам и да ти се извиня публично.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България? Нед Фев 17, 2013 10:54 pm
ivanasen написа:
бобо написа:
ivanasen написа:
CLASSICA написа:
Колега пиши ми на лични къде е разликата 1000лв на този модел. обещавам ти да не го публикувам и да ти се извиня публично.
Виж , Колега там от където казваш няма цена . Възможно е да са толкова. Да знаеш , че съм мъжкар и няма да спорим : Извинявам , Ти се публично , макар , че не съм на 100% убеден! Пиши на лични за възможностите на МД . Дълбочина , дискриминация и тем подобни. Заинтересуван съм .
ianmaklaud Новобранец
Заглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България? Съб Мар 16, 2013 11:00 pm
Истината ви казва Топи и аз зная за случая с рамките от собственника на рамката купена в Германия но за металотърсачите никой не се изказа просто защото няма случай да са сравнявани два детектора единия купен тук другия навън