Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Скопени ли са детекторите за България?

Go down 
+12
Lamas
бобо
ivanasen
Kiril62
mdetectors.bg
kaponcheto
jordan_nenov
Ancient Hunter
гущера
Джони
nasko75
CLASSICA
16 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
CLASSICA
Новобранец
Новобранец

Скопени ли са детекторите за България? Empty
ПисанеЗаглавие: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 12:39 am

Отдавна има такова предубеждение в нашите среди.Много мои познати си внесоха детектори извън България,точно заради слуха,че детекторите ,които се внасят у нас са със занижени параметри.Някой запознат ли е с темата.
Върнете се в началото Go down
nasko75
Джадай
Джадай
nasko75

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 12:50 am

CLASSICA написа:
Отдавна има такова предубеждение в нашите среди.Много мои познати си внесоха детектори извън България,точно заради слуха,че детекторите ,които се внасят у нас са със занижени параметри.Някой запознат ли е с темата.
Ще е интересно да разберем щото отдавна съм чувал за подобно нещо и аз

който търси намира
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 1:04 am

Искате да кажете, че големите производители от цял свят са се събрали и са се организирали да дискриминират българския търсач?! Very Happy
Извинявайте, колеги, ама ме напуши здраво на смях.
По-скоро нашите производители изнасят "скопена" техника, защото на западняка му се иска металотърсача му да е спокоен.
Ние тука се борим за единия сантиметър и работим на праг, вече има чужди производители, които имат желание да се справят с различните условия на работа тук, за да осигурят на българския търсач повече възможности....
Това е несериозно...и е на границата на легендите.

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Скопени ли са детекторите за България? Skypelogo1
гущера
Про-Консул
Про-Консул
гущера

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 1:36 am

Джони написа:
Искате да кажете, че големите производители от цял свят са се събрали и са се организирали да дискриминират българския търсач?! Very Happy
Извинявайте, колеги, ама ме напуши здраво на смях.
По-скоро нашите производители изнасят "скопена" техника, защото на западняка му се иска металотърсача му да е спокоен.
Ние тука се борим за единия сантиметър и работим на праг, вече има чужди производители, които имат желание да се справят с различните условия на работа тук, за да осигурят на българския търсач повече възможности....
Това е несериозно...и е на границата на легендите.

Ми то тук се бием за всяка шайба вече ха ха ..как да си настрои човек МД-то в спокоен режим??!! Very Happy
Ancient Hunter
Цезар
Цезар
Ancient Hunter

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 7:52 am

CLASSICA иска да каже, че търговците като внесат детектори тук, преди да ги продадат, ги отварят за да ги "скопят".
Това е е една от най-смешните легенди, които от години се носи из търсаческите среди. Laughing
Какъв е смисъла от това, нали всеки търговец гледа да продава все повече и повече.
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 8:03 am

Моето мнение е също че никой няма да се занимава да скопява апаратите. Макар че живеем в БГ, където е на почите поговорката "Я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле !"
Късмет колеги. Днес ще имаме прекрасен ден за детектинг !
Хайде на полето !

ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
nasko75
Джадай
Джадай
nasko75

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 8:56 am

Защо тогава представителя на Minelab които беше тази есен в София се интересуваха от почви камъни.......
А и братушките от руската фирма за металдетектори Ака и те се интересуваха защо??? ако не правят разлика дали е за България или за Франция да продават това което имат защо да се съобразяват с нас стена

който търси намира
kaponcheto
Про-Консул
Про-Консул
kaponcheto

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 9:05 am

всеки производител би трябвало да сабира почви за да си доизпипа ГБ на детекторите мисля че е нормално след като продават в БГ да вземат и от тук проби гаражните бангии аботят идеално в североизточна България но на други места им е трудно. Като няма настрика за дадената почва става неизползваем в света има различни почви затова взимат проби. Мисля че е нормално дори задалжително да го правят за усъвършенстване на детекторите си
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 2:24 pm

nasko75 написа:
Защо тогава представителя на Minelab които беше тази есен в София се интересуваха от почви камъни.......
А и братушките от руската фирма за металдетектори Ака и те се интересуваха защо??? ако не правят разлика дали е за България или за Франция да продават това което имат защо да се съобразяват с нас Скопени ли са детекторите за България? 698606

Колега, производителите се интересуват от това за да осъвременяват софтовете си за да са апаратите все по-добри и по-добри.

Аз лично съм пратил на Фишер и Технетикс, на XP характерни камъни, почви и пясъци точно с тази цел - хората, искат да подорябат параметрите най-вече на дискриминацията в силно орудени почви, вкл. тези в България.

Те събират такива почви не само от България но и от целия свят именно с тази цел - да стават апаратите все по-добпи и по-добри.

Като резултат от тово Fisher F75,F75 Ltd,T2 Ltd и F5 имат по-добър софт от преди 3 години, включително и с данните на минерализацията в България.

Когато излезе и новия софт на XP Deus - 3-та варсия също включва данните за минерализацията в България, но не само.

Т.е. фирмите правят все по-добри апартите си именно с данните за минерализацията от различни страни.

Много съм радостен, че аз персонално имам поне малък принос в това направление. Радвам се, че отношенията ми с босовете /в широк смисъл на думата/ на тези фирми са доста по-вече от елементарен бизнес, а отношения между търсачи.

В тази връзка скоро ще видите специално разработен продукт на Технетикс за Европа Very Happy по-скоро 2 металотърсача от ниския клас. С Кирчо вече тествахме апартите и скоро ще ви пусна снимки и впечатления. Без излишна скромност аз съм един от авторите на идеята за продукт на Технетикс/първо смятахме да е Фишер/ за Европа, но отчитайки особенностите на търсенето и в България.

Безплатна доставка до всяка точка на страната.
www.mdetectors.bg
12 ГОДИНИ С ВАС!
Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 5:53 pm

Ето ги моделите,които ги няма още никъде за продаване.Единия ми е специален подарък от фирмата Технетикс за което им благодаря.Очаквайте по натам подробности относно тестовете в различни точки на България и на различни почви.
Скопени ли са детекторите за България? 631360683997

http://imperio.dir.bg
http://zlatoimeteoriti.bg/
http://www.forum.zlatoimeteoriti.bg/
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyВто Фев 12, 2013 9:50 pm

CLASSICA написа:

Какви скопени , бе Колега! На аватара ми пише с какъв съм. От няколко месеца съм с този и със сонда ултимейт. Ела да видиш каква дълбочина прави. При условие , че не е издут като тези които се правят в България. Нормално е с малка сонда да бърка по- плитко , та със всички уреди е така. Пример 10" моно сонда и 13" ДД сонда разлика около 12-14 см. Но хубавото е, че при много замърсени с телове и др.железа , като сложиш 10" - жънеш яко цвят, е по - на плитко . Но при слаби замърсени вършееш с ултимейта. Very Happy

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
бобо
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyСря Фев 13, 2013 12:30 am

ivanasen написа:
CLASSICA написа:

Какви скопени , бе Колега! На аватара ми пише с какъв съм. От няколко месеца съм с този и със сонда ултимейт. Ела да видиш каква дълбочина прави. При условие , че не е издут като тези които се правят в България. Нормално е с малка сонда да бърка по- плитко , та със всички уреди е така. Пример 10" моно сонда и 13" ДД сонда разлика около 12-14 см. Но хубавото е, че при много замърсени с телове и др.железа , като сложиш 10" - жънеш яко цвят, е по - на плитко . Но при слаби замърсени вършееш с ултимейта. Very Happy
Казва се концентрична,моно е по-друга!
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyСря Фев 13, 2013 12:51 am

бобо написа:
ivanasen написа:
CLASSICA написа:

Казва се концентрична,моно е по-друга!

Сигурен ли си на 100% , че това което го казваш е вярно , ако си сигурен докажи го с факти. Мисля , че в множко ти идва информацията. Very Happy

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
Lamas
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyЧет Фев 14, 2013 4:50 pm

CLASSICA написа:

немисля че чужденците ще се излагат...
но ако поръчката е с цел, по евтини да излязат на вносителят.............?
знайш ли... казвали ти някой!!!???
buntar.1971
Про-Консул
Про-Консул
buntar.1971

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyЧет Фев 14, 2013 10:23 pm

Lamas написа:
CLASSICA написа:

Стига сте писали глупости! Скопени-дрънци,ако си е оригинално производство си е това което фирмата го е произвела,никой производител няма интерес да си скопява апаратите! Някой от вас колеги май-на всякъде виждат конспирации?
Важното е който копува вносен детектор да го копува от оторизиран дилър,това е всичко.
buntar.1971
Про-Консул
Про-Консул
buntar.1971

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyПет Фев 15, 2013 10:36 am

Kiril62 написа:
Ето ги моделите,които ги няма още никъде за продаване.Единия ми е специален подарък от фирмата Технетикс за което им благодаря.Очаквайте по натам подробности относно тестовете в различни точки на България и на различни почви.
Скопени ли са детекторите за България? 631360683997

Грешка,
Детектормакс са официалния вносител на технетикс.
Lamas
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyПет Фев 15, 2013 11:12 am

Еее...
Последно кой ще е представител на Технетикс за България?
Lamas
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyПет Фев 15, 2013 12:29 pm

buntar.1971 написа:
Lamas написа:
CLASSICA написа:

Стига сте писали глупости! Скопени-дрънци,ако си е оригинално производство си е това което фирмата го е произвела,никой производител няма интерес да си скопява апаратите! Някой от вас колеги май-на всякъде виждат конспирации?
Важното е който копува вносен детектор да го копува от оторизиран дилър,това е всичко.

Ти защо се хвана точно за моят пост...и що четеш между редовете...?
Не виждаш ли че съм писал...Че и на мен не ми се вярва, това да е истина?
Или си някой търговец на МД, и се притесни за бизнеса си?
Четеш между редовете май щото си заслепен от АЛЧНОСТ и невиждаш останалото!?
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyПет Фев 15, 2013 1:04 pm

виждал съм отворени рамки Pulse Star.едната купена от Б-г другата от Германия.тази която е взета от тук и липсваше една част голяма долу-горе колкото кибритена кутия.на германската си я имаше
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyПет Фев 15, 2013 1:56 pm

Колега, това е колегата ни от Фърст Тексас Европа - склад за Евпора а представители сме ние за България.
Това е нашия склад. Звънни и попитай. Ние първи в Евпора имаме тестовите апарати и първи ще ги продаваме сериино от началото на април. http://www.teknetics.bg/ Very Happy а и тука http://www.tekneticst2.com/dealers.htm#Europe

www.mdetectors.bg
12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyПет Фев 15, 2013 1:57 pm

топи написа:
виждал съм отворени рамки Pulse Star.едната купена от Б-г другата от Германия.тази която е взета от тук и липсваше една част голяма долу-горе колкото кибритена кутия.на германската си я имаше

Много е важно да видиш, коя модификация е апарата, които сравняваш. Ние не продаваме тия апарати, но изказвам мнение.

www.mdetectors.bg
12 ГОДИНИ С ВАС!
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyПет Фев 15, 2013 4:47 pm

един и същи модел бяха.нарочно ги отворихме защото тази купена от Бг не даваше едни и същи показатели на тестовете с тази от германия.и разбрахме каква е причината-липсваше този модул.но това е работа преди 5-6 години
ТОЦИ 63
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyСъб Фев 16, 2013 5:20 am

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/339/ps2internal.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/812/ps2modul.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/825/ps2proint.jpg/

Колега, и кой точно модул / като кибритена кутия / го нямаше на твоя ПУЛСТАР.
Първите две снимки от линковете са на ПУЛСТАР 2 , а третия линк е на ПУЛСТАР 2 ПРО.
Питам, защото модул с подобна големина никога не е съществувал в Пулстарите.
Може би само си говориме.
ТОЦИ 63
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyСъб Фев 16, 2013 5:47 am

Колега ТОПИ, да ти помогна. Може би си гледал други ''рамки''. защото така както ги виждаш
/анатомиите/ и на двата модела Пулстари , каквото и да липсва физически , та дори то да е
с големина на ''кибритена клечка'', а не на кутия, то апарата не само няма да работи нормално,
ами няма и да тръгне изобщо. Така че вероятно си внушаваш за някакви разлики, както визуално,
така и за работата на двата детектора. Е да, единственно само индикатора ако е премахнат,
детекторите могат да работят, без това да се отрази на качеството им на работа. Само ще отсъства
визуалната информация от индикатора.
Не е хубаво да разказваш на хората филми за / икономическа конспирация /, когато самия Ти
не си ги гледал - Специфични са.
Бъди сигурен, че във този форум има и други хора които също като мен са виждали Пулстари
отвътре, та дори само и батерията да им сменят, но все пак са ВИЖДАЛИ.
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Скопени ли са детекторите за България?   Скопени ли са детекторите за България? EmptyСъб Фев 16, 2013 8:28 am

аз на х.я си ли да вярвам или на тъпана

Скопени ли са детекторите за България?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Детектори Пират
» продавам golden mask
» Детектор на Мохарем

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-