Аз също съм за,но и нашите аналогови апарати доста добре работят ,все пак не трябва да обиждаме нашите майстори които прекопирват схемите.но не трябва да забравяме че фишер преблизително е от1930,Гаррет 1970,Минелаб по късно.
Ми айде да поставим въпроса по друг начин.Взимаме един бг уред /без значение чие производство / на цена нов около 500лв.Я кажи кой западен в този ценови клас е по добър?
Пак се запо4на една тема....Японец никога копието не е по скъпо от орегинала така,4е тва за ценовия клас е не реално.И макар да работя с БГ машина и то много добра,Фабри4ните са по-добри.Особенно Фишера.
Последната промяна е направена от кършака на Нед Фев 21, 2010 8:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
А не поглеждате ли в дясно на монитора,теста ,,Какъв апарат имате?"? Защо ли половината апарати притежание на присъстващите са български.Не е оправдано да дадеш 3-4 пъти по-висика цена за екстри които по-скоро са уловка за начинаещи.Технологично монетарките са постигнали предела си за дълбочина и вече водещите фирми се състезават относно глезотийките.
японец, що не си купуват хората нова лада за 10000лв а си вземат мерцедес на 10 години за сьщите пари?? за 500лв xlt,5900,6000di pro,minelab se,и други който са на светлинни години пред твоята енигма.
Колега за 500 лв не можеш да вземеш Minelab SE . Ако пък знаеш кой продава случайно дай телефони за връзка ..
Пак се запо4на една тема....Японец никога копието не е по скъпо от орегинала така,4е тва за ценовия клас е не реално.И макар да работя с БГ машина и то много добра,Фабри4ните са по-добри.Особенно Фишера.
Никога несъм казвал че западните са лоши.ама и те се копират един друг нали? и да попитам тогава "голден маск" "енигма" "микрон" на кои западни марки са копия???
Ами то всеки знае отговора.Преди се копираше основно от Фишер 1212 после 1235(все модели от преди 20 год) а последните модели на родните майстори са от "новия" 1266.Има разбира се малко и от УАЙТС клсаик 2-3.Това е основно.После се издуват малко и хоп ....... .Говоря за по-масовите БГ уреди другите се копират от масовите БГ .Това е истината(поне за мен)
Ами то всеки знае отговора.Преди се копираше основно от Фишер 1212 после 1235(все модели от преди 20 год) а последните модели на родните майстори са от "новия" 1266.Има разбира се малко и от УАЙТС клсаик 2-3.Това е основно.После се издуват малко и хоп ....... .Говоря за по-масовите БГ уреди другите се копират от масовите БГ .Това е истината(поне за мен)
страхотна логика - ламборджинито е копие на москвич щото и 2 те имат волан гуми и чистачки.значи според теб дадена западна фирма,да кажем гарет, не е ползвала някое схемно рершение на друга - примерно фишер??? използват се някой схемни решения,но това неозначава че бг уредите са копие на някой западен а м-у другото някой знае ли марката ХП от колко години съществува?
Това не е логика вярваш или не това е истината.Никъде не съм писал че и световните марки не се копират едни други.
Няма значение с какъв апарат си,важното е да си в играта. И едните си имат предимства и другите Аз симпатизирам на бг.апаратите Много зависи от човека и кой какви виждания има за апаратите Абе спора е вечен.
Е учудващо е и как един гарет 250 струва 600 лв. а бг детектора 500лв а гарета не може да му стигне и половината възможности
laki Консул
Заглавие: по темата за детекторите Вто Фев 23, 2010 12:21 pm
Здравеите,като ловец моята пушка струва около 500лв.Има колеги с орьжие за по 2000-3000лв и да ви кажа и едните и другете вьршат една и сьща работа.Така е и с детекторите-вьршат горе -долу една и сьща работа ,само едните имат повече глезотиики.
wave Легионер
Заглавие: т които в момента го правя е на базата на този фабричен детектор Вто Фев 23, 2010 2:07 pm
Преди 2 години купих фабричен апарат за 4 цифрена сума,не искам да му споменавам името по редица причини.2 месеца ми бяха достатъчни да му сваля схемата,като работех само вечер по 2-3 часа.Апарата,които го произвеждам е на базата на този фабричен детектор а цената му е с пъти по-малка.Правете си изводи.
Здравеите,като ловец моята пушка струва около 500лв.Има колеги с орьжие за по 2000-3000лв и да ви кажа и едните и другете вьршат една и сьща работа.Така е и с детекторите-вьршат горе -долу една и сьща работа ,само едните имат повече глезотиики.
Добре Колега, ама си с фарбична пушка, а не с ръкоделна.
Другарки и другари най добре е и с двете!!! От мен да го знаете,ако може човек от всички марки да има най доброто....ехааа,но и време да има за всеки един от тях!!!!
Никога несъм казвал че западните са лоши.ама и те се копират един друг нали? и да попитам тогава "голден маск" "енигма" "микрон" на кои западни марки са копия???
За тези три модела съм категоричен че основата са копие на МАГНУМ със допълнителни блокови схеми от др. детектори на Тесоро , Уайт и Фишер - или основно са МАГНУМ...