Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Май 06, 2013 11:43 pm
бобо написа:
solid написа:
ако има колеги,да споделят,славитооо,работи със лобо,на крайморие беше със него.
Аз тогава два часа си играх с него,но не можах да го накарам да ми даде цвят под случайно избрани 3 странджански камъка- -единия се оказа доста лют Доста ме съмнява,че за лошото впечатление,което остави у мен вина имаше неоригиналната сонда ултимейт,но както и да е,дотогава този апарат беше фаворит за мен,и смятах да го купувам,но някакси не си допаднахме.И все пак аз работих с него около 2 часа само,и имам сериозни съмнения,че шуменската сонда го издъни при моите тестове
Да там и аз носих камък които не можа да го пробие с цветен сигнал не знам коя беше причината
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Май 06, 2013 11:46 pm
nasko75 написа:
бобо написа:
solid написа:
ако има колеги,да споделят,славитооо,работи със лобо,на крайморие беше със него.
Аз тогава два часа си играх с него,но не можах да го накарам да ми даде цвят под случайно избрани 3 странджански камъка- -единия се оказа доста лют Доста ме съмнява,че за лошото впечатление,което остави у мен вина имаше неоригиналната сонда ултимейт,но както и да е,дотогава този апарат беше фаворит за мен,и смятах да го купувам,но някакси не си допаднахме.И все пак аз работих с него около 2 часа само,и имам сериозни съмнения,че шуменската сонда го издъни при моите тестове
Да там и аз носих камък които не можа да го пробие с цветен сигнал не знам коя беше причината
Нака фишер от 5 нагоре го пробива , каквато и да е керамика , но дълбочината е различна поне ти си обеди в това! Поне си признай!
Има само един отрицателна черта и ние с теб го обсъждахме вече 3 дни.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Май 06, 2013 11:53 pm
ivanasen написа:
nasko75 написа:
бобо написа:
solid написа:
Нака фишер от 5 нагоре го пробива , каквато и да е керамика , но дълбочината е различна поне ти си обеди в това! Поне си признай!
Аз не съм сигурен че е така за тези камъни които става въпрос /за които говорим / до сега не съм срещал машина да ги пробие и да дава цветния сигнал цвят под камъка даже при някои уреди и когато цветът е върху камъка пак го дава черно
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Май 06, 2013 11:59 pm
nasko75 написа:
ivanasen написа:
nasko75 написа:
бобо написа:
solid написа:
Аз не съм сигурен че е така за тези камъни които става въпрос /за които говорим / до сега не съм срещал машина да ги пробие и да дава цветния сигнал цвят под камъка даже при някои уреди и когато цветът е върху камъка пак го дава черно
Ми тогава как за всички така и за един! Универсален уред досега не съм срещал - дълбочина, дискриминация , лек, с много часова работа и т.н.
Моето мнение е да се сложат плюсовете от едната страна и минусите от другата и ако плюсовете са повече , значи уреда е добър. Е тук стои въпроса за сервиза от който е купен. Ако , чакаш като мен 3м/и то в България/. тогава еб.м ти уреда и произ.........
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
solid Легионер
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Вто Май 07, 2013 10:08 pm
ееееее ,прекалявате със тези фишери вече,темата е друга,стига,вие навсякъде се изказвате неподготвени,защо не ви гледам по съборите как се изявявате,а само гледам xp и български детектори тестове удома и аз мога да направя,прекалявате,сега очаквам йордан да ме нападне,но като дойде във ахелой,да се обади,темата е друга!
iivvaakkaa Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Чет Ное 27, 2014 2:50 pm
A някои да каже нещо за нокта голден кинг про
Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4