Заглавие: Някой може ли да ми помогне ? Сря Авг 22, 2018 5:38 pm
Здравейте, реших и аз да стана собственик на металотърсач сумата която мога да дам е 1400 лева. След доста ровене из форума стигнах до извода (поне аз така мисля) че за тези пари мога да закупя- Металотърсач XP DEUS V4 H -без дистанционнто само със слушалките -1350 лева Fisher F75+ 2018 НАЙ-НОВ СОФТУЕР DST-1250 лева според вас кой от двата варианта е по -удачен ?
adminn Admin
Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне ? Сря Авг 22, 2018 7:10 pm
srebro написа:
Здравейте, реших и аз да стана собственик на металотърсач сумата която мога да дам е 1400 лева. След доста ровене из форума стигнах до извода (поне аз така мисля) че за тези пари мога да закупя- Металотърсач XP DEUS V4 H -без дистанционнто само със слушалките -1350 лева Fisher F75+ 2018 НАЙ-НОВ СОФТУЕР DST-1250 лева според вас кой от двата варианта е по -удачен ?
Колега кажи ми от кой край на България си и до сега с кой апарат си работил, или това ще ти е първия металотърсач.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
srebro Новобранец
Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне ? Сря Авг 22, 2018 9:01 pm
От Варна съм и да това ще ми бъде първата машина преди около 17 години няколко пъти съм излизал с една машина на мой познат но тя няма нищо общо с тези машини (индикатора беше със стрелка имаше настройки грунд, температура ,центриране на самата стрелка ) с машината ще търся основно в Шуменския и Варненския регион (изорани ниви)
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне ? Сря Авг 22, 2018 9:58 pm
Вземи си тази която ти е на сърце и двете машинки са добри .
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне ? Чет Авг 23, 2018 12:44 am
Minelab Equinox 800-good for sea water too!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне ? Чет Авг 23, 2018 12:51 am
Да се срещнем на южния плаж във Варна, за да можете да докоснете и изпробвате Equinox 800...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне ? Чет Авг 23, 2018 7:41 am
srebro написа:
Тъй като няма да ходиш само по плажа смятам, че много правилно си се насочил към моделите. XP DEUS разбира се е най добрия металотърсач, но ще трябва да се запознаеш с начина му на работа, ръководство, настройки и така насетне. В това отношение Fisher F75 Plus е аналог на калашник - прост лесен и ефективен. Ти трябва да направиш крайния избор. За цена звънни на 0889 197 820
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
srebro Новобранец
Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне ? Чет Авг 23, 2018 5:38 pm
mdetectors.bg написа:
srebro написа:
Тъй като няма да ходиш само по плажа смятам, че много правилно си се насочил към моделите. XP DEUS разбира се е най добрия металотърсач, но ще трябва да се запознаеш с начина му на работа, ръководство, настройки и така насетне. В това отношение Fisher F75 Plus е аналог на калашник - прост лесен и ефективен. Ти трябва да направиш крайния избор. За цена звънни на 0889 197 820
Много добре звучи този коментар особено тази част " За цена звънни на " доста примамливо
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне ? Пет Авг 24, 2018 9:48 am
srebro написа:
mdetectors.bg написа:
srebro написа:
Много добре звучи този коментар особено тази част " За цена звънни на " доста примамливо
Така е, защото сме официални представители на почти всички марки и е нормално да предлагаме най-добра цена.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
srebro Новобранец
Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне ? Съб Авг 25, 2018 6:37 pm
MDETECTORS.BG - Това са едни страхотни търговци, които знаят как да печелят клиенти. Продължавайте в същия дух .